Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το που αγορασα το παιχνιδι πηγα division 2 με manchester united με την πρωτη και χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα.. Απο τοτε στα τελευταια 7 παιχνιδια εχω 6 ηττες, και οχι απλες ηττες, αλλα κατι 7αρες και 8αρες.. Το επιπεδο καμια σχεση με το division 3.. Να αλλαξω ομαδα; Πασχω παρα πολυ στην αμυνα.. Καλα δεν περιμενα να ανεβω πιο ψηλα απο division 2, αλλα πραγματικα η μερα με την νυχτα.. 17 ηττες συνολο και οι 6 ειναι σημερα!

Δημοσ.
Στις 24/4/2018 στις 1:44 ΠΜ, elpaso1 είπε

Με το που αγορασα το παιχνιδι πηγα division 2 με manchester united με την πρωτη και χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα.. Απο τοτε στα τελευταια 7 παιχνιδια εχω 6 ηττες, και οχι απλες ηττες, αλλα κατι 7αρες και 8αρες.. Το επιπεδο καμια σχεση με το division 3.. Να αλλαξω ομαδα; Πασχω παρα πολυ στην αμυνα.. Καλα δεν περιμενα να ανεβω πιο ψηλα απο division 2, αλλα πραγματικα η μερα με την νυχτα.. 17 ηττες συνολο και οι 6 ειναι σημερα!

Στις μεγαλες κατηγοριες....γινεται το ελα να δεις....στο πισι.....θα ελεγα λοιπον να προτιμας να παιζεις με 4αστερη ομαδα...απλα θελει μελετη για το ποια θα επιλεξεις...στην ντιβ 1 και 2 ολα αυτα......αμυνα δεν ξερω πως κανεις απλα εγω τον τελευταιο καιρο κι ενω ο αντιπαλος εχει περασει τη σεντρα....εχω ηδη επιλεξει καποιον μεσο παιχτη πχ CDM , CM......και τον εχω τραβηξει πισω....κραταω λοιπον πατημενο το RB και παρακολουθω τη φαση....περιμενω να κανει αμυνα η ΑΙ για μενα εκτος αν χρειαστει να επεμβω....μολις η μπαλα ερθει στην κατοχη μου κανω switch με το LB.....καπως ετσι αν οχι ακριβως ετσι. Επισης δεν τρεχω πολυ με το RT κανοντας αμυνα διοτι εχω παρατηρησει το φαινομενο ''ανοιχτα ποδαρακια''.....δεν ξερω αν με πιανεις....... 

Οπως λες ...το επιπεδο καμια σχεση με την ντιβ 3.....εχεις δικιο αν και προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ''επιπεδου''.

Αυτα τα ολιγα προς το παρον  απο εναν μετριο παιχτη :) 

Δημοσ.
Στις 30/4/2018 στις 3:02 ΜΜ, elpaso1 είπε

Ισχύει. Άσε που βλέπω μόνο real και Barcelona. 

υπαρχει βεβαια και το αλλο σεναριο ..... το σεναριο cheating...... οχι ολοι .....αλλα οι περισσοτεροι gamers που ειναι στην ντιβ 1 και 2 να κανουν χρηση των διαφορων trainers....οποτε τους τρως στην μαπα με το που πατας το ποδι σου στις μεγαλες κατηγοριες..... λογικο δεν ακουγεται;;;;

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν anti cheat συστηματα; Παρατηρω οτι εαν πατησεις alt+tab σε βγαζει απο το παιχνιδι και το χανεις! Δε το ηξερα την πρωτη φορα και εχασα!

Δημοσ.

ερχεται η γιορτη του ποδοσφαιρου και στο game :D

ακομα περιμενω ποτε θα κανουν κονσολες και pc να παιζουν σε εναν σερβερ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tzini_Gr είπε

ακομα περιμενω ποτε θα κανουν κονσολες και pc να παιζουν σε εναν σερβερ

Ποτέ, είναι η σωστή απάντηση :P 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Γνωριζει καποιος να απαντησει με βαση ποια κριτηρια ανεβαζουν ή κατεβαζουν καποιους παικτες; Η Manchester United εφαγε τεραστιο nerf αυτη την εβδομαδα, παρολο που στο πρωταθλημα εχει 2 συνεχομενες νικες. Δε καταλαβαινω.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανένα site για συμμετοχή σε tournaments με χρηματικο έπαθλο, ή έστω 1v1 πάλι με χρηματικό έπαθλο σαν το playerslounge που ωστόσο δεν μαζεύει τοσο όσμο

Δημοσ.
Στις 1/5/2018 στις 7:06 ΜΜ, tommybertsen είπε

Ποτέ, είναι η σωστή απάντηση :P 

Δυσκολο λογο του FUT και καποιον exclusive που εχει μονο το xbox.
Μακαρι να γίνει ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσοι online παίκτες είναι κατά μέσο όρο στις κονσόλες; Όταν παίζω season στον υπολογιστή δεν έχω δει πάνω από 1500 άτομα. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με το FUT. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο fut βρισκεις καπακι αντιπαλο σε DKT και Weekend League, και λιγο πιο αργα seasons. Στο PC.

Συμπερασμα μετα απο 1000 fut games περιπου : Ενα εκπληκτικο game επιφανειακα (animation, ατμοσφαιρα, η ολη φαση με το fut και τα sbc) αλλα [σορυ για την εκφραση αλλα τη βρισκω την καταλληλοτερη] εμετικο στο background του (full scripting, τρελο lag στους dedicated σε ωρες αιχμης που το κανει 100% unplayable, pay to win

Επεξ/σία από GIOVINCO
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω μια απορια. Εδω και αρκετο καιρο η Liverpool για παραδειγμα εχει καλυτερο μεσο ορο απο την Manchester United. Γιατι η μια ειναι 4,5/5 και η αλλη 5/5;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...