Platini_Athens Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jim777 είπε Δε τολμώ να σε φανταστώ σε κανά ARPG με full loot RNG. Εκεί λογικά αυτόν που θα είχε καλύτερο loot από σένα θα τον έμπλεκες στο Noor 1. ΥΓ. Χρόνια παίζεις. Χρόνια γκρινιάζεις. Χρόνια φταίει η παράγκα της EA. Να μάθεις να παίζεις σκέφτηκες? ΥΓ2. Δε σε πειράζουν οι ήττες και από τις 30 σελίδες οι 20 πρέπει να είναι σεντόνια σου με τις φαντασίες σου. Αν σε πείραζαν τι θα έκανες? Σορρυ μεγαλη παιχτουρα ...ντεν καταλαβαινει τι γραφεις......στην πρωτη γραμμη. Αργησες παντως....σε περιμενα βεβαια! χα χα χα Γνωρισα τα φιλαρακια σου ομως, πλακα εχετε και οι 3 σας και με παρακολουθειτε ανελλιπως!!!! Ετσιιιιιιιιιιιιι Χρονια παιζω....και δεν γκρινιαζω...επειδη το λες εσυ δεν σημαινει οτι ισχυει κι ολας...παρε κι εσυ αλλο ενα ακυρο λοιπον......παρατηρησεις κανω πανω στο παιχνιδι. Οπως ειπα και πριν... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ οσα γραφω και μαντεψε.....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ. χα χα χα χα Οποτε σταματα μαλλον καλυτερα ΕΣΥ τη γκρινια σου για τα ποστ μουυυυυυυυ!!!!!!!!! Στα εξηγω ωραια? Αντε γκρινιαρη....μαθε μπαλιτσα..... 59 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πραγματικά Platini_Athens. Η γκρίνια σου περί handicap δεν έχει σταματιμο και σε αυτό το φόρουμ και στο φόρουμ του wehellas.gr. Έχεις πει ότι φταίει το lvl, μπουσταρισμενα account , εσκεμμένες ήττες από την ΕΑ και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο. Λες ότι δεμ πιστεύεις στην τύχη στο παιχνίδι. Δηλαδή τι να συζητήσουμε μετα από αυτό.... ωχ κι εσυ εδω....επρεπε να το φανταστω......παρεακι τρελο!!!!!! Ο Μιλανεζος ειναι φιλος μου στο αλλο Ελληνικο φορουμ και στο οριτζιν και με παρακολουθει κι αυτος επισης ανελλιπως! Ειναι ευχαριστο να βλεπεις φιλους που παρολο που διαφωνουν συνεχιζουν ολα αυτα τα χρονια και δεν χανουν ποστ σου. Εχεις δικιο .....δεν εχουμε να συζητησουμε κατι ...ολοι εμεις οι συγκεκριμενοι...το περιεργο ξερεις ποιο ειναι? οτι οποτε ποσταρω κατι και λεω την αποψη μου.....συνεχεια ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι μου την πεφτετε και λετε κι εσεις τα ιδια και τα ιδια.....γκρινιαρηδες κι εσεις....καπως ετσι παει αμιγκο. Οποτε....εχουμε και λεμε.....συνεχιστε το πεσιμο! χα χα χα (το διασκεδαζω κι εγω οπως βλεπεις) υγ. Εχω πει ...να τα γραφεις ακριβως παρακαλω....οτι ονλαιν καποιοι αντιπαλοι ειναι μπουσταρισμενοι και η ερμηνεια μου ειναι λογω ακαουντ. Αυτο εχω πει και δεν ειμαι απολυτος...το συζηταω ...την ψαχνω τη δουλεια.....το ''εσκεμμενες ηττες'' δεν καταλαβαινω τι εννοεις....μηπως οτι πχ ΠΡΕΠΕΙ να χασεις και χανεις? δλδ εννοεις σαν να παιζεις οφλαιν και η ΑΙ θα σου βαλει γκολ με το στανιο......αν εννοεις αυτο ΟΚ δεν το εχω πει εγω πρωτος και ειναι χαρακτηριστικο στα ποδοσφαιρακια. Αν δεν θυμασαι και εσυ τι αλλο....ο αλλος δεν διαβαζει εγραψε τα ποστ μου πιο πανω.....θα ελεγα οτι ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......να μου ριξετε λασπη....να διασυρετε το νικ νειμ μου χα χα χα χα!!!!! λεμε τωρα....γιατι αραγε......????????? οεο (παρε κι εσυ ομως ενα ΑΚΥΡΟ, φιλικα παντα) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Platini_Athens
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Πωπω, δεν υπάρχει αυτό που ζούμε Αν ο Θεός έχει όνομα, ονομάζεται...platini athens .&-
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ωραία μαλώσατε,φαγωθήκατε, όμως τελικά που καταλήγουμε στο ότι κερδάω 2-3 μηδεν στο ημίχρονο το ΑΙ,και μπαίνει στο 2ο ημίχρονο και μου ρίχνιει 2-3-4 γκολ με το έτσι θέλω,χωρίς να μπορώ να ακουμπήσω μπάλα,ούτε και να κόψω. Ούτε φάση δεν κάνω στο 2ο ημίχρονο.
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ωραία μαλώσατε,φαγωθήκατε, όμως τελικά που καταλήγουμε στο ότι κερδάω 2-3 μηδεν στο ημίχρονο το ΑΙ,και μπαίνει στο 2ο ημίχρονο και μου ρίχνιει 2-3-4 γκολ με το έτσι θέλω,χωρίς να μπορώ να ακουμπήσω μπάλα,ούτε και να κόψω. Ούτε φάση δεν κάνω στο 2ο ημίχρονο. Οταν παίζεις με την ΑΙ πολλά γίνονται....
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, jim777 είπε Που είναι το περίεργο σε αυτό? Δεν είναι και τόσο παράλογο να άλλαξε τα custom tactics η AI ή ακόμη και το formation και να μη μπόρεσες να το αντιμετωπίσεις. ναι να αλλάξει tactics και formation! να αλλάξει stats όμως σου ακούγεται λογικό; Γιατί μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ σα παράλογο. Την μπάλα δεν την ακουμπάω,λες και από semipro ανέβηκε σε legendary ή world class η δυσκολία. Προσπερνώ τις σάχλες σου και τα καρφιά που ρίχνεις για άλλο άτομο,αλλά όχι δεν βλέπω κανέναν να τρέχει πιο γρήγορα..βλέπω υπερφυσικές αντιδράσεις στο 2ο ημίχρονο,σε περίπτωση που κερδίζω,όχι πάντα όμως,ευτυχώς δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι.
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δεν μπορώ να συνδεθω! Είναι down οι servers?
Federacion Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να είναι ίδιος ο χειρισμός σε ΦΙΦΑ και ΠΡΟ; Παίζω προ από τα 19 μου και είμαι 40. Το να μάθω κάτι διαφορετικό μου φαίνεται βουνό. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 https://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/EA-FIFA-18-PC.htm σε προσφορά στα 29.99€
gildo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 29/3/2018 στις 1:24 ΠΜ, Federacion είπε Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να είναι ίδιος ο χειρισμός σε ΦΙΦΑ και ΠΡΟ; Παίζω προ από τα 19 μου και είμαι 40. Το να μάθω κάτι διαφορετικό μου φαίνεται βουνό. Απο το controller settings βαλε την επιλογη alternate.Μοιαζει λιγο με του προ αλλα δεν ειναι ακριβως το ιδιο.Ειχα το ιδιο προβλημα και αυτη η επιλογη με βολεψε αρκετα. 1
elpaso1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο link που έχει τα στατιστικά κάθε παίκτη και λέει overall και position τι ακριβώς είναι; https://www.fifaindex.com/team/11/manchester-utd/ Αλλαξε το Update στο rating των ομαδων; Δεν βγαζει στον Online πλεον τα Live squads και ratings. Ή μηπως ετσι γινεται επειδη πηγα division 3; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από elpaso1
Federacion Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, gildo είπε Απο το controller settings βαλε την επιλογη alternate.Μοιαζει λιγο με του προ αλλα δεν ειναι ακριβως το ιδιο.Ειχα το ιδιο προβλημα και αυτη η επιλογη με βολεψε αρκετα. Μοιάζει ναι. Αλλά δεν είναι... Τι έκανες εσύ; απλά το έμαθες έτσι;
p4n0s86 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Federacion είπε Μοιάζει ναι. Αλλά δεν είναι... Τι έκανες εσύ; απλά το έμαθες έτσι; Εγώ στο περσινό fifa είχα βάλει x360ce emulator επειδή είχα ένα Logitech gamepad και μου τα διάβαζε λάθος και με αυτόν τον τρόπο το είχα ρυθμίσει και σε χειρισμό PES. Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει ακριβώς για να σε βοηθήσω περισσότερο όμως, αφού φέτος δεν έχω FIFA, ενώ πήρα και xbox gamepad, αλλά θα βρεις tutorials στο youtube. Τα κουμπιά που λέει μέσα στο προφίλ στο FIFA δηλαδή, θα τα αντιστοιχήσεις στο emulator. Ας πούμε ότι λέει ότι τρέχει με το R1 πχ εσύ για R1 θα ρυθμίσεις το R2 στον x360ce κι όταν το πατάς αυτό θα καταλαβαίνει R1. http://www.emutopia.com/index.php/emulators/item/240-gamepads/541-x360ce Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από p4n0s86 1 1
gildo Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα το update του origin δεν μπορω να μπω στο παιχνιδι.Το στοιχειο fifa18 launcher σταματησε να λειτουργει. Εκανα επανεκκινηση και δουλεψε τελικα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από gildo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα