Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Platini_Athens είπε

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μια ομαδα που τρωει 2 γκολ και ισοφαριζεται βρισκει τοσο γρηγορα την ψυχολογια, εαν υπαρχει τελικα κατι τετοιο στο παιχνιδι

Άρα είναι φυσιολογικό που ο άλλος νικούσε 0-2, να ισοφαριστεί από σένα. Εσύ πως βρήκες την ψυχολογία; Ηρέμησε λίγο, συγχύστηκες και αυτά που λες δεν έχουν νόημα και βασικά, το ένα αναιρεί το άλλο. Όπως βρήκες εσύ την ψυχολογία (η ομάδα σου) να ισοφαρίσει ενώ ήταν 2 γκολ πίσω, έτσι βρήκε και αυτός την ψυχολογία και σου έριξε τα γκολ. Και μη μου πεις ότι ήταν κουλά γκολ και λοιπά, μπαίνουν αυτά στο fifa και το ξέρεις. Επίσης please μην προσπαθήσεις να θολώσεις τα νερά λέγοντας πως αναφέρεσαι στην διαιτησία και στην κόκκινη που θα έπρεπε να φάει ο αντίπαλος. Αφού πάντα το ίδιο πρόβλημα είχε το Fifa. Δεν δίνει τρανταχτές κάρτες, αλλά δίνει φάουλ αστεία at the same time.

ΥΓ: Δεν απαντάω γενικώς αλλά στο παραπάνω δε μπόρεσα. :)  

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2018 στις 7:58 ΜΜ, tommybertsen είπε

Άρα είναι φυσιολογικό που ο άλλος νικούσε 0-2, να ισοφαριστεί από σένα. Εσύ πως βρήκες την ψυχολογία; Ηρέμησε λίγο, συγχύστηκες και αυτά που λες δεν έχουν νόημα και βασικά, το ένα αναιρεί το άλλο. Όπως βρήκες εσύ την ψυχολογία (η ομάδα σου) να ισοφαρίσει ενώ ήταν 2 γκολ πίσω, έτσι βρήκε και αυτός την ψυχολογία και σου έριξε τα γκολ. Και μη μου πεις ότι ήταν κουλά γκολ και λοιπά, μπαίνουν αυτά στο fifa και το ξέρεις. Επίσης please μην προσπαθήσεις να θολώσεις τα νερά λέγοντας πως αναφέρεσαι στην διαιτησία και στην κόκκινη που θα έπρεπε να φάει ο αντίπαλος. Αφού πάντα το ίδιο πρόβλημα είχε το Fifa. Δεν δίνει τρανταχτές κάρτες, αλλά δίνει φάουλ αστεία at the same time.

ΥΓ: Δεν απαντάω γενικώς αλλά στο παραπάνω δε μπόρεσα. :)  

Φιλε μου θα ελεγα να διαβαζεις καλυτερα .... διοτι μαλλον βιαζεσαι να απαντησεις χωρις να εχεις καταλαβει τι εχεις διαβασει.....

Οταν γραφω τη λεξη ''αμπαλος'' εσυ τι καλαταβαινεις δλδ?

Καταλαβαινεις κατι ή το περνας αερα πατερα;;;;;; Για να απαντας ετσι μαλλον το προσπερνας.....παμε παρακατω λοιπον.

Το 0-2 που εχανα ηταν εντελως πλασματικο...οπως και τα αλλα 2 μετα.......κι επειδη ενας φιλος σε αλλο Ελληνικο φορουμ ειχε ποσταρει περι ''ψυχολογιας'' στο φιφα, προσωπικα με αυτα που βλεπω να συμβαινουν ονλαιν δεν συμφωνω με την καμια, πιαστηκα και εγραψα οτι εγραψα.

Διοτι ΑΝ ισχυει ''η ψυχολογια'' στο φιφα τοτε δεν εχει να κανει με το πως παιζεις.....ΑΝ εισαι δλδ καλυτερος απο τον αντιπαλο.....διοτι ΔΕΝ κερδιζει παντα ο καλυτερος.

Στην πραγματικοτητα ΟΚ συμβαινει, αλλα εδω εχουμε να κανουμε με ενα παιχνιδι και κατεμε παντα δεν θα πρεπε να συμβαινει κατι τετοιο.

Για να στο κανω λιανα λοιπον....σε ενα ονλαιν ματς οπου ο ενας ειναι αμπαλος και σου βαζει πρωτος 2 γκολ...ναι ναι απο αυτα τα ευκολα....μια σεντρα, ενα μακρινο...ενα κορνερ.....ΑΦΟΥ εισαι καλυτερος παιχτικα πχ κανεις ωραιους συνδυασμους και καταφερνεις να το κανεις 2-2 .....η λογικη η δικη μου ΛΕΕΙ οτι εφοσον υπαρχει στο παιχνιδι (συμφωνα παντα με τους ειδικους, εγω δεν ειμαι) η ψυχολογια θα πρεπε εγω που ειμαι καλυτερος να γυρισω το παιχνιδι......ΠΑΝΤΑ θα επρεπε να συμβαινει αυτο! ...οχι στο καπακι ο αντιπαλος που δεν ξερει να αλλαζει 2-3 πασες να τα πεταει απο το σπιτι του και να παιρνει ΞΑΝΑ τεραστιο προβαδισμα και πλεονεκτημα νικης.

Προφανως εχουμε διαφορετικη οπτικη και απαιτησεις στο ιδιο παιχνιδι που παιζουμε.

υγ.  Να θολωσω τα νερα? χα χα χα Τι εννοεις; δλδ εχεις αποδεχτει την κατασταση ''διαιτησια'' και δεν σε πειραζει; αυτο λες;

υγ2 εννοειται οτι εχω σκοραρει κι εγω σε ματς ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ (πιο μακρυα απ οσο φανταζεσαι, oριστε κι ολας απο ενα παλιοτερο τιτλο )....και ξερω :rolleyes:....αλλλα ΑΝ αυτο ειναι το ποδοσφαιρακι που σου αρεσει....περι ορεξεως......

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε

Φιλε μου θα ελεγα να διαβαζεις καλυτερα .... διοτι μαλλον βιαζεσαι να απαντησεις χωρις να εχεις καταλαβει τι εχεις διαβασει.....

Τι σημασία έχει το άμπαλος με τα υπόλοιπα, μόνο εσύ ξέρεις. Άμπαλο τον βάφτισες εσύ απλά. Για τα υπόλοιπα που γράφεις, too long, didn't read . 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Τι σημασία έχει το άμπαλος με τα υπόλοιπα, μόνο εσύ ξέρεις. Άμπαλο τον βάφτισες εσύ απλά. Για τα υπόλοιπα που γράφεις, too long, didn't read . 

E ποιος να τον βαφτισει εσυ ή ο γειτονας....αφου εγω επαιξα μαζι του. 

Μην ασχολεισαι τοτε για να μην κουραζεσαι κι ολας....διαβαζεις τα μισα και θες να εχεις και αποψη.  

υγ Αφου δεν εισαι του διαβασματος...δες το βιντεακι...ΑΝ το τρωγες εσυ αυτο ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ αν σε ολον τον αγωνα δεν ειχα παιξει τπτ και σου βαζα αυτο το μακρινο;;;; Θα ημουν παιχταρας ή ενας αντιπαλος αμπαλος/τυχερος;;;;;; Εδω σε θελω αλλα σιγα μην απαντησεις...

Δημοσ.

Μαστροπλατινί, έχω χάσει και εγώ με πλασματικό 0-2, δεν το γύρισα όμως και μετά έφαγα άλλα 2 και έλεγα τον άλλο άμπαλο. Μπορεί να ήταν, αλλά έχασα. Ο δικός σου ήταν-δεν ήταν, μικρή σημασία έχει. Δες το πρώτο μήνυμα και το σημείο που παρέθεσα για να το καταλάβεις. Αλλά τι να καταλάβεις...Τα δικά σου πάλι θα λες. 

Σε νικάει 0-2 και ισοφαρίζεις. Μιλάς για momentum και άλλα τέτοια σε κάθε σου postάρισμα. Άρα τι συνέβη, ήταν άμπαλος, τον ισοφάρισες εσύ σαν pro player και ξαφνικά ήρθε το ρημάδι το momentum και ο άμπαλος σου έβαλε άλλα 2; Δυσκολεύομαι να το κατανοήσω.

Στο μεταξύ, έχω κερδίσει και με πλασματικότατο 3-1 (και μάλιστα το γύρισα από 0-1). Ο αντίπαλος είχε χάσει τα άχαστα και εγώ έκανα 4 προσπάθειες και 3 γκολ. Τι ακριβώς θες να μας πεις; Μόνο "παραλήρημα" σε πιάνει κάθε φορά που χάνεις με κάποιο τρόπο που δεν σου αρέσει. Είναι παιχνίδι ρε συ, δεν λες να το καταλάβεις. 

Το παραπάνω βίντεο το είδα αλλά τι να σχολιάσω; Ότι έχω φάει παρόμοιο ή ότι έχω βάλει; Γιατί και τα δύο έχουν συμβεί. Και μάλιστα στο...Fifa 17... Ωστόσο φαίνεται πως είναι bug του online γιατί ο τερματοφύλακας κάνει ένα βήμα μπροστά πριν καταλήξει η μπάλα μέσα. Κλασικό fifa. 

57 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε

Θα ημουν παιχταρας ή ενας αντιπαλος αμπαλος/τυχερος

Μου αρέσει που γράφεις το bold σημείο. Λες και άμπαλος σημαίνει τυχερός ή ο τυχερός σημαίνει άμπαλος. Μόνο εσύ αυτά :P 

ΥΓ: Δεν έχουμε δει το ματς, απλά για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σου το παιχνίδι να στρέφεται εναντίον σου κάθε φορά, πρέπει να βαφτιστεί άμπαλος ο τύπος. Ok, whatever...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε φιλε οτι και να λες......συνεχιζεις να εισαι ''εκτος θεματος'''....να χαμε να λεγαμε....επειδη δλδ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ με ποιον αντιπαλο επαιζα παιρνεις σαν δεδομενο οτι δεν ηταν ασχετιδης και φτιαχνεις τα σεναρια σου και γραφεις........εδω πριν απο λιγο επαιξα ημιτελικο κυπελλου....νικησα 6-4 .... ΑΡΑ πηγαινα να παιξω τελικο με φοβερη διαθεση....ΑΜ ΔΕ ....το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ....... αλλα τι σου λεω τωρα...εσυ εδω μαλλον εισαι ωστε να αμφισβητεις καθε μου ποστ και να μου λες οτι δεν συμβαινει τπτ περιεργο ή δεν ισχυουν αυτα που συμβαινουν σε καποια ματς μου ονλαιν!!!! Προσωπικα με διασκεδαζεις....οποτε no problem, συνεχισε ετσι!

υγ το οτι δεν καταλαβαινεις και κοροιδευεις το παιχταρας και το αμπαλος/τυχερος.....μαλλον κανεις πλακιτσα......τι δεν καταλαβαινεις ακριβως δεν ξερω.....οταν ο αλλος ειναι καλος παιχτης φαινεται.....αν οχι παλι φαινεται...αν πεταει ΣΚΜΠΙΠΤΑ και μπαινουν απο το σπιτι του και νικαει....ΟΚ χαρακτηρισε τον οπως θες....εγω εγραψα τη λεξη ΄΄τυχερος΄΄ ...φυσικα και δεν την εννοω αφου δεν πιστευω (εφοσον γραφεις οτι παρακολουθεις ολα μου τα  ποστ ξερεις τι πιστευω πανω κατω για το παιχνιδι) οτι υπαρχει  ΄΄τυχη΄΄ στο φιφα.

υγ επειδη εσυ πχ το βαφτιζεις ''μπαγκ'' και ξενοιαζεις ...πρεπει και καλα να πω μπαγκ κι εγω...βρε κατι περιεργοι ανθρωποι που υπαρχουν!!!!!

Δημοσ.

Αλλαξε το Update το rating των ομαδων; Δεν βγαζει στον Online πλεον τα Live squads και ratings. Ή μηπως ετσι γινεται επειδη πηγα division 3;

Δημοσ.

@Platini_Athens Get a life. Ειναι απλως ενα παιχνιδι... Αν επηρεαζεσαι τοσο πολυ ετσι, μαλλον εχεις θεμα με το χαρακτηρα σου και με τη ζωη σου.

Θυμιζω, ειναι ενα παιχνιδι που καποιος χανει και καποιος κερδιζει. Ψυχαγωγια. Δε σε κανει καλυτερο ανθρωπο ουτε χειροτερο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sartiv είπε

@Platini_Athens Get a life. Ειναι απλως ενα παιχνιδι... Αν επηρεαζεσαι τοσο πολυ ετσι, μαλλον εχεις θεμα με το χαρακτηρα σου και με τη ζωη σου.

Θυμιζω, ειναι ενα παιχνιδι που καποιος χανει και καποιος κερδιζει. Ψυχαγωγια. Δε σε κανει καλυτερο ανθρωπο ουτε χειροτερο. 

Κατσε να μαντεψω....ψυχολογος εισαι και φιλαρακι του τομιπωςτονλενε; :lol:

21 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Λες και άμπαλος σημαίνει τυχερός ή ο τυχερός σημαίνει άμπαλος. Μόνο εσύ αυτά :P 

ΥΓ: Δεν έχουμε δει το ματς, απλά για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σου το παιχνίδι να στρέφεται εναντίον σου κάθε φορά, πρέπει να βαφτιστεί άμπαλος ο τύπος. Ok, whatever...

Σου ριχνω ακυρο διοτι δεν εννοω αυτο που γραφεις και εχω υπογραμμισει....''Τυχερος'' μπορει να εισαι και ταυτοχρονα μετριος παιχτης like me....oλοκληρο βιντεακι σου ανεβασα με γκολ δικο μου και rage quit του αντιπαλου. Πω ρε φιλε αδυνατεις να καταλαβεις τι λεω οποτε αστο. Και ξαναλεω δεν πιστευω στην λεξη ''τυχερος''...τπτ δεν ειναι στην τυχη θα λεγα στο παιχνιδι.

Οπως λες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ......οποτε θα πω εγω οτι ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ για καποιον που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ το ματς (και φανταζεται πολλα επισης).

Επισης απο τα ποστ μου το ποιντ μου δεν ειναι οτι το παιχνιδι στρεφεται εναντιον μου καθε φορα....ποσταρω περα απο νικες και ηττες......και οπως εγραψα και πιο πανω....ειχα δικιο απολυτο....θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος αντιπαλος ΔΕΝ ΗΤΑΝ αμπαλος.....χωρις να εχεις δει ομως το ματς! 

Φιλε ΕΝΤΕΛΩΣ οτι να ναι ΟΜΩΣ!!!!.....

φιλικα παντα

• Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε

Κατσε να μαντεψω....ψυχολογος εισαι και φιλαρακι του τομιπωςτονλενε; :lol:

Οχι. Ουτε ψυχολογος ειμαι, ουτε φιλαρακι , δε τον ξερω καν, και πρωτη φορα τον βλεπω εδω. 

Απλα πραγματικα, get a life... Εχασες, τι εγινε; Καταρρευσε ο κοσμος; κατι μεσα σου ειναι παρα πολυ λαθος. No offence. Φιλικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sartiv είπε

Οχι. Ουτε ψυχολογος ειμαι, ουτε φιλαρακι , δε τον ξερω καν, και πρωτη φορα τον βλεπω εδω. 

Απλα πραγματικα, get a life... Εχασες, τι εγινε; Καταρρευσε ο κοσμος; κατι μεσα σου ειναι παρα πολυ λαθος. No offence. Φιλικα

Φιλε μου....εννοειται δεν εγινε τπτ....δεν διαβασες που εγραψα για τον ημιτελικο που κερδισα  πιο πανω και δεν τον μετρησε καν ;;;;;........δεν το κανα ανινστολ το παιχνιδι χθες ξερεις, θα συνεχιζω να παιζω.....να χανω να κερδιζω να παιρνω χιναρια, να κερδιζω και να μην τα μετραει (δεν ηταν η πρωτη φορα αλλωστε, εχει ξαναγινει) .....το φορουμ εδω γιατι υπαρχει δλδ ???? για να γραφουμε τις παρατηρησεις μας σωστα???? οχι να λεμε Α ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..... και καποια στιγμη να μην γραφει κανενας τπτ αφου ....το παιχνιδι ειναι τελειο!!!!! 

Εγω εγραψα πιο πανω ΚΑΙ για τη διαιτησια πχ....... δεν με πειραξε που εχασα οσο το γιατι χανει καποιος απο εναν χειροτερο αντιπαλο....καλυτερα απορια την εχω, δεν με πειραζουν οι ηττες.....συζητηση κανω....προσπαθω δλδ.......το ξερω χρονια τωρα που παιζω φιφα αυτο το φαινομενο και εχω χασει πολλες φορες στο φιφα απο χειροτερους παιχτες (οπως και εχω κερδισει στο 90 πολυ καλυτερους μου, να τα λεμε και αυτα....κι εδω η απορια ειναι η ιδια φυσικα, δεν αλλαζει κατι).

Τεσπα....προφανως δεν θα συμφωνησουμε ουτε θα συζητησουμε ....οποτε.... Ι will...get a life you too! Φιλικοτατα! 

Δημοσ.

Δε τολμώ να σε φανταστώ σε κανά ARPG με full loot RNG. Εκεί λογικά αυτόν που θα είχε καλύτερο loot από σένα θα τον έμπλεκες στο Noor 1.

ΥΓ. Χρόνια παίζεις. Χρόνια γκρινιάζεις. Χρόνια φταίει η παράγκα της EA. Να μάθεις να παίζεις σκέφτηκες? 

ΥΓ2. Δε σε πειράζουν οι ήττες και από τις 30 σελίδες οι 20 πρέπει να είναι σεντόνια σου με τις φαντασίες σου. Αν σε πείραζαν τι θα έκανες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά Platini_Athens. Η γκρίνια σου περί handicap δεν έχει σταματιμο και σε αυτό το φόρουμ και στο φόρουμ του wehellas.gr. 

Έχεις πει ότι φταίει το lvl, μπουσταρισμενα account , εσκεμμένες ήττες από την ΕΑ και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο.

Λες ότι δεμ πιστεύεις στην τύχη στο παιχνίδι. Δηλαδή τι να συζητήσουμε μετα από αυτό.... 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...