Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλεον εχωντας παιξει και online  μπορω να πω οτι δειχνει να ειναι το καλυτερο fifaki μεχρι να το μπιπ απο τα updates μετα την κυκλοφορια του...

Ειναι ωραια φαση που ολοι δειχνουν να ψαχνωνται ακομα στον χειρισμο και στον τροπο παιχνιδιου και ειδικα στα κοντρολ και στις τριπλες που το παραμικρο απλα σε οδηγει να χασεις την μπαλα η να σε στην παρει ο αντιπαλος...

Επισης επιτελους οταν παιζεις και περιμενεις στο ονλινε τα 35 (ποσα ειναι ) δευτερολεπτα ενω ηδη εσυ εισαι ετοιμος παει και αυτο .. Αν και ο αντιπαλος πατησει αρχιζει παλι σε 3 δευτερα το παιχνιδι χωρις να περιμενεις παραπανω χρονο

Γενικα πολλα πραγματα καλυτερα απο οσα περιμενα...

Δημοσ.

Μέχρι τον Γενάρη-Φλεβάρη, όπου θα αρχίσουν σταδιακά να το χαλάνε κι αυτό :P 

Αυτό που περιγράφεις δίνεται μόνο μέσω EA Access έτσι; Γιατί νομίζω το παιχνίδι κυκλοφορεί από βδομάδα

Δημοσ.

Από προχθές μπορείς να έχεις πρόσβαση στο full παιχνίδι αν έχεις Origin Access, αλλά μόνο για 10 ώρες σύνολο. Στις 26/09 θα δοθεί σε όσους το έχουν κάνει preorder (πλην της Standard έκδοσης) και στις 29 κυκλοφορεί κανονικά. Εγώ πάντως τα έδωσα μόλις τα 4 ευρουλάκια και το κατεβάζω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα ,

Ναι με το Origin Access , παιζεις το παιχνιδι στο τριαλ και μπορεις να το εχεις 3 μερες νωριτερα απο την ημερα κυκλοφοριας απο οσο ξερω... Δηλαδη απο 26-27 το εχεις κανονικα και το παιζεις...

Εχουν αλλαξει πολυ το ονλινε επισης και ελπιζω να ειναι για τους cheaters ... αν παιζεις και πατησεις για να κανεις pause  δεν στο κανει αμεσως πρεπει να ολοκληρωθει η φαση και μετα θα το σταματησει και βγαζει ενα μυνημα οτι ο ταδε χρηστης αιτηθηκε pause στο παιχνιδι ... γενικα αλλαγες αυτονοητες που επρεπε να εχουν γινει εδω και χρονια

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω δύο από τα μεγαλύτερα ερωτήματα για το online και τους cheaters είναι αν υπάρχει ο κανόνας του 5λεπτου (ώστε να γλιτώνουμε το lag), αν μπορείς να δεις εκ των προτέρων με ποιον θα παίξεις και αν μπορεί κάποιος να αλλάξει το όνομά του (συνήθης πρακτική των cheaters) καθώς και αν εξακολουθούν να υπάρχουν τα γνωστά DDoS attacks που προκαλούν αποσυνδέσεις και ήττα ή έστω μη καταμέτρηση του αποτελέσματος.

Ειδικά το τελευταίο ήταν η μεγαλύτερη πληγή και λογικά θα περάσει καιρός μέχρι να φανεί αν άλλαξε κάτι ή όχι.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για ένα 2ωρακι που το δοκίμασα χθες βράδυ μέσω Origin Access. Από το 17 υπάρχουν εμφανείς διαφορές στο gameplay, ειδικά οι σέντρες απ' τα πλάγια με τα φάλτσα δίνουν έναν πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα, χωρίς να χαλάνε την sim πλευρά του τίτλου.

Τα γραφικά εμφανώς ένα επίπεδο πάνω, οι φωτισμοί καταπληκτικοί και τα ματς μεσημεράκι προς απόγευμα απόλαυση, βλέποντας και τις συνθήκες να μεταβάλλονται δυναμικά. Γενικά νιώθω σαν να πιάνω στα χέρια μου κάτι το διαφορετικό και βελτιωμένο, μετά τα τελευταία πανομοιότυπα.

Μεγάλο + ότι "διόρθωσαν" επιτέλους το animation της πάσας σε παίκτη πίσω όταν είσαι πλάτη, όπου πλέον καταλαβαίνει από μόνο του ότι πρέπει να κάνει trigger το τακουνάκι και όχι περιστροφή 180 μοίρες για να την δώσει πρόσωπο με πρόσωπο πέφτοντας.

Μεγάλο - ότι τα full manual control settings που μου αρέσουν να παίζω, για κάποιο λόγο τα έκαναν να πλησιάζουν πολύ προς semi-assisted, κάτι που με εκνευρίζει απίστευτα. Ελάχιστες λάθος πάσες πλέον και το σημάδι πολύ πιο αόριστο, οι περισσότερες πάσες πάνε σχεδόν πάνω στον συμπαίκτη.

Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, όπως και με το PES και θα είναι άλλη μία χρονιά που θα τα χαρώ και τα 2.

• Like 2
Δημοσ.

τα pre-order bonuses για την standard edition ειναι μονο για την ψηφιακη εκδοση μεσω origin?

ναι,γιατί κανένα κατάστημα δεν θα σου δώσει κάτι πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Η αγορα με proxy απο αλλα origin ισχυει και φετος ή μπα?

αν έχει βρει χώρα ποιο φθηνή πες..

Γιατί Λατινική Αμερική πέρσι που κοιτούσα ήταν σε δολάρια(μιας και το άλλαξαν κάποια χρόνια πριν) και ίδια τιμή με μας.

Και σε όποια άλλη χώρα που είχα πάρει φθηνά το ίδιο.

Πέρσι είχες βρει δηλαδή;

Δημοσ.

Για πόσο φθηνότερα μιλάτε από τα 40€ που παίζει τώρα στο cdkeys;

Δε ξέρω,όταν αγοράζα με VPN από χώρες με ποιο φθηνή οικονομία,το φίφα κανονικά κόστιζε 50€ και το έπαιρνα ένα 20αρι 1η μέρα κυκλοφορίας.

Πλέον δεν ξέρω αν υπάρχει χώρα,αφού οι τυπάδες είναι ρατσιστές και έχουν κάνει τις τιμές ένα σε όλες τις χώρες ή έστω στις περισσότερες!

Δημοσ.

Έπαιξα σήμερα το demo.

Από πέρσι πριν κυκλοφορήσει το 17 ήμουν αντίθετος στην frostbite, έχεις μόνιμα μια αίσθηση μη αμεσοτητας και ενός μικρό lag. Ναι μεν σαν εικόνα ιδιαίτερα στα replay είναι πιο εντυπωσιακή αλλά ως εκεί.

Τεσπα το παιχνίδι φαίνεται βελτιωμένο από το 17 ,ο πιο αργός ρυθμός δεν είναι κάτι κακό.

Παίζοντας εναντίον με την CPU 3 παιχνίδια διαπίστωσα στο demo τουλάχιστον ότι ο τερματοφύλακας είναι λίγο διακοσμητικός ή για τα βολέ ! Άπαξ και βρεθείς σε θέση βολής το γκολ έχει μπει για πλάκα. Εντάξει στο 16 οι τερματοφύλακες έπιαναν τα άπιαστα και κάπως ζυγιζες το σουτ. Εδώ το γκολ το βάζεις χωρίς κανένα κόπο και σκέψη.

Ίσως έτσι είναι στο demo και στο κανονικό να μην ισχύει αυτό.

Αν παραμείνει έτσι στο online θα βλέπουμε αστρονομικά σκορ!

Σε γενικές γραμμές μου άφησε θετικές εντυπώσεις.

Δημοσ.

Το demo  δεν εχει καμια σχεση με το κανονικο παιχνιδι .. Μιαζει παρα πολυ με το 17 ... Για καποιο λογο το κανονικο παιχνιδι ειναι αρκετα διαφοροποιημενο θετικα σε σχεση με το demo .. Ειναι σα να μην ηθελαν να δειξουν τις καλες προσθηκες που εχουν κανει ..που απορω τοτε τι βγαζεις demo αλλα τεσπα..

Γενικα και σημερα επαιξα λιγη ωρα και δειχνει ακομα καλυτερο απο την αρχικη πρωτη εντυπωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...