Prof_Chaos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 μετα το τελευταίο Update η δυσκολία ανέβηκε ή ειναι η ιδέα μου; Παίζω στο επίπεδο World Class με ΑΕΚ στη La liga career και δεν μπορώ πλέον να σταυρώσω νίκη..! Πριν το update ημουν 4ος .. μετα το update κάνω σερί ήττες και εχω φτάσει 11ος.. Πρώτη φορά που πάω να σπάσω χειριστήριο σε παιχνίδι..! Οσο καλή και προσεκτικη αμυνα κ αν παίξω μπαίνουν με το ζόρι να ισορφαρίσουν .. . Μιλάμε τώρα για μεσαιες και κάτω ομάδες της la liga. Αντίστοιχα στα ντερμπι με Barca και Atletico έχω καταφέρει και έχω πάρει μια νίκη και μια ισοπαλλία .
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 AEK-LA LIGA-WORLD class. βρείτε το λάθος!
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε AEK-LA LIGA-WORLD class. βρείτε το λάθος! Ελα εχω κάνει μεταγραφές..
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Ελα εχω κάνει μεταγραφές.. άσε βρε το ΑΕΚακι και παίξε με καμία σοβαρή ομάδα της λα λιγκα
elpaso1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 On 3/21/2018 at 12:00 AM, elpaso1 said: Δοκιμασα αλλα δε μπορω να κανω με τιποτα drag back οπως δειχνει στο βιντεο. Πρεπει ταυτοχρονα να παταω και το δεξι αναλογικο μοχλο μεσα. Δλδ θελει συνδιασμο 3 κουμπιων για να γινει.. Και σαφως ετσι με δυσκολευει αρκετα ωστε να το κανω.. Μπορει καποιος να βοηθησει; Παιζει κατι με το χειριστηριο; Εχω το Dualshock το καινουριο. Η μοναδικη αλλαγη που κανω στα κουμπια ειναι το τρεξιμο με το τεχνικο σουτ, δλδ τα R1,R2 μεταξυ τους.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καταλάβει τί θέλεις να κάνει μπρο! (στο ΕΑ store έχει με 23€ το fifa 18 μέχρι τις 27 του μήνα) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr
elpaso1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Το drag back εσυ με ποια κουμπια το κανεις; Οπως δειχνει το βιντεο;
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, elpaso1 είπε Το drag back εσυ με ποια κουμπια το κανεις; Οπως δειχνει το βιντεο; ξέρω γω.. δε κάνω Σήμερα το έκανα πρώτη φορά επειδή το πόσταρες. Ναι κανονικά όπως το δείχνει στο βίντεο,με το R1 και και 180 μοίρες από την αντίθετη σου κατεύθυνση τον μοχλό. Στις 3/21/2018 στις 11:00 ΜΜ, Prof_Chaos είπε μετα το τελευταίο Update η δυσκολία ανέβηκε ή ειναι η ιδέα μου; Παίζω στο επίπεδο World Class με ΑΕΚ στη La liga career και δεν μπορώ πλέον να σταυρώσω νίκη..! Πριν το update ημουν 4ος .. μετα το update κάνω σερί ήττες και εχω φτάσει 11ος.. Πρώτη φορά που πάω να σπάσω χειριστήριο σε παιχνίδι..! Οσο καλή και προσεκτικη αμυνα κ αν παίξω μπαίνουν με το ζόρι να ισορφαρίσουν .. . Μιλάμε τώρα για μεσαιες και κάτω ομάδες της la liga. Αντίστοιχα στα ντερμπι με Barca και Atletico έχω καταφέρει και έχω πάρει μια νίκη και μια ισοπαλλία . Επίσης μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό εδώ! Κερδίζω όμως(όχι πάντα),αλλά πως είναι το θέμα.. Παίζω με rayo, παίζει να ρίξω 3 γκολ άνετα στο 1ο ημίχρονο και στο 2ο ούτε κατοχή να χω ούτε και φάση να κάνω και θα φαω 1-2 γκολ με το έτσι θέλω του AI. (σε semi pro παίζω σε PS4) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2018 στις 1:51 ΜΜ, xtrmsnpr είπε 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ξέρω γω.. δε κάνω Σήμερα το έκανα πρώτη φορά επειδή το πόσταρες. Ναι κανονικά όπως το δείχνει στο βίντεο,με το R1 και και 180 μοίρες από την αντίθετη σου κατεύθυνση τον μοχλό. Επίσης μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό εδώ! Κερδίζω όμως(όχι πάντα),αλλά πως είναι το θέμα.. Παίζω με rayo, παίζει να ρίξω 3 γκολ άνετα στο 1ο ημίχρονο και στο 2ο ούτε κατοχή να χω ούτε και φάση να κάνω και θα φαω 1-2 γκολ με το έτσι θέλω του AI. (σε semi pro παίζω σε PS4) Το πρόβλημα είναι οτι το ΑΙ ακόμη και να εχεις όλο το possesion shot accuracy pass accuracy αν θέλει να βάλει γκολ είναι πολύ δύσκολο να το αποτρέψεις. Στο world class στα 2 λάθη μεταβίβασης απο την άμυνα ακόμη και στο κέντρο το 1 είναι γκόλ. Στο legendary 1,5 λάθος = 1 γκόλ και απέναντι σε πολύ καλές ομάδας μισό λάθος = 1 γκόλ Είναι πάρα πολύ δύσκολη η άμυνα και θέλει τρομερή συγκέντρωση. Βεβαια οταν την βγάζεις την άμυνα σωστά σου είναι λές και εχεις πετύχει γκολ Στο θέμα της επίθεσης δεν ειναι τόσο δύσκολο να βάλεις γκολ. Λίγη φαντασία και δεν χρειάζονται και τόσες κινήσεις περαν απο 3-4 βασικές. Να μάθεις να καλύπτεις την μπάλα με το σώμα με το LT και τις διευθύνσεις να κινείσαι παράλληλα . Η νο1 βασική κίνηση για μένα κρατάς possession κερδίζεις ωμο με ωμο καταστάσεις κατοχής κτλ. να κάνεις το roll για να δώσεις στο σωστό σημείο την πάσα ή να ντριμπλάρεις .ειναι αρκετά εύκολο μόνο με το RS Να κρατάς την μπάλα κοντά σου και να ντριμπλάρεις μπρος πίσω όπως θέλεις με πατημένα ταυτόχρονα LT+RT και οι παραλλαγές του Fake shot . Δηλαδή fake shot Και πατημένο το πίσω εαν θέλεις να αποφύγεις αντίπαλο ή αριστερα / δεξια αν θέλεις να ντριμπλάρεις προς αυτες τις κατευθύνσεις. το τελευταίο βολεύει οταν τρέχεις μιας και στο fake shot + αριστερα / δεξια αποφεύγεις σχετικά εύκολα τον αντίπαλο . Κάποις πολύπλοκες είναι θεωρώ overkill και δεν βγαίνουν και εύκολα σε world class και legendary γιατι πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος. Η αλήθεια είναι οτι το παιχνίδι το έμαθα με μεσαία ομάδα σε δυνατότητες οπότε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Αν πάρω απο τις μεγάλες θα μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο το μόνο σίγουρο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Prof_Chaos
elpaso1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 hours ago, xtrmsnpr said: ξέρω γω.. δε κάνω Σήμερα το έκανα πρώτη φορά επειδή το πόσταρες. Ναι κανονικά όπως το δείχνει στο βίντεο,με το R1 και και 180 μοίρες από την αντίθετη σου κατεύθυνση τον μοχλό. Εμενα γινεται ετσι μονο εαν τρεχω. Αν ειμαι ακινητος πρεπει να πατησω και το RS μαζι..
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε Το πρόβλημα είναι οτι το ΑΙ ακόμη και να εχεις όλο το possesion shot accuracy pass accuracy αν θέλει να βάλει γκολ είναι πολύ δύσκολο να το αποτρέψεις. Στο world class στα 2 λάθη μεταβίβασης απο την άμυνα ακόμη και στο κέντρο το 1 είναι γκόλ. Στο legendary 1,5 λάθος = 1 γκόλ και απέναντι σε πολύ καλές ομάδας μισό λάθος = 1 γκόλ Είναι πάρα πολύ δύσκολη η άμυνα και θέλει τρομερή συγκέντρωση. Βεβαια οταν την βγάζεις την άμυνα σωστά σου είναι λές και εχεις πετύχει γκολ Στο θέμα της επίθεσης δεν ειναι τόσο δύσκολο να βάλεις γκολ. Λίγη φαντασία και δεν χρειάζονται και τόσες κινήσεις περαν απο 3-4 βασικές. Να μάθεις να καλύπτεις την μπάλα με το σώμα με το RT και τις διευθύνσεις να κινείσαι παράλληλα . Η νο1 βασική κίνηση για μένα κρατάς possesion κερδίζεις ωμο με ωμο καταστάσεις κατοχής κτλ. να κάνεις το roll για να δώσεις στο σωστό σημείο την πάσα ή να ντριμπλάρεις .ειναι αρκετά εύκολο μόνο με το RS Να κρατάς την μπάλα κοντά σου και να ντριμπλάρεις μπρος πίσω όπως θέλεις με πατημένα ταυτόχρονα LT+RT και οι παραλλαγές του Fake shot . Δηλαδή fake shot Και πατημένο το πίσω εαν θέλεις να αποφύγεις αντίπαλο ή αριστερα / δεξια αν θέλεις να ντριμπλάρεις προς αυτες τις κατευθύνσεις. το τελευταίο βολεύει οταν τρέχεις μιας και στο fake shot + αριστερα / δεξια αποφεύγεις σχετικά εύκολα τον αντίπαλο . Κάποις πολύπλοκες είναι θεωρώ overkill και δεν βγαίνουν και εύκολα σε world class και legendary γιατι πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος. Η αλήθεια είναι οτι το παιχνίδι το έμαθα με μεσαία ομάδα σε δυνατότητες οπότε δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Αν πάρω απο τις μεγάλες θα μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο το μόνο σίγουρο. δεν ξέρω γιατί τα λες σε εμένα αυτά πάντως
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 52 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε δεν ξέρω γιατί τα λες σε εμένα αυτά πάντως κάπου πρέπει να τα γράψω φίλε
Platini_Athens Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε Να μάθεις να καλύπτεις την μπάλα με το σώμα με το RT ...με το RT....???? εννοεις με το LT σωστα?????
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε ...με το RT....???? εννοεις με το LT σωστα????? ναι σωστά
Platini_Athens Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Λοιπον καλημερα σε ολους και Χρονια Πολλα λογω 25ης. Αυτο που πρεπει να αλλαξει αμεσα η ΕΑ στο φιφα 19 ....επειδη πλεον το 18 αρχιζει και με εκνευριζει αφου θυμιζει πολυ προ13 οπου η διαιτησια ηταν για τα φεστιβαλς.....ειναι οι αποφασεις των διαιτητων. Δεν γινεται σε παιχνιδι κυπελλου...κι ενω εχω ισοφαρισει εναν αμπαλο σε 2-2 απο 0-2...κι αφου του εχει δωσει το παιχνιδι στο καπακι γκολ απο κορνερ (Βαρανε) και ενα μακρινο απο το σπιτι του με Ισκο...τα γνωστα κουλα (μομεντουμ??? ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως μια ομαδα που τρωει 2 γκολ και ισοφαριζεται βρισκει τοσο γρηγορα την ψυχολογια, εαν υπαρχει τελικα κατι τετοιο στο παιχνιδι.....και βαζει αλλα 2) ..........καπου στο 80ο λεπτο κι ενω συνεχιζει να εχει χεστει πανω του ....βγαινω τετ α τετ με τον Αγουερο κι ερχεται και με γκρεμιζει με τον Βαρανε (τυχαιο? το λεω επειδη ο Γαλλος ειχε χρηστει σκορερ λιγο πριν) απο πισω....ο διαιτητης του κανει ΜΟΝΟ συστασεις και φυσικα κουιταρω νευριασμενος. Αντε γεια φιφα 18.....που εχεις κανει καποιους αμπαλους ''μαγκες'' και κακους παιχτες μαζι αφου παιζουν αντιαθλητικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα