Panos vas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα μάγκες είναι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το career mode και τα επίπεδα δυσκολίας ακούω από ορισμένους χρήστες (όχι σε αυτό το forum) πως το world class είναι πιο δύσκολο από legendary δεν νομίζω να υφισταται διοτι Εγώ δοκίμασα 12 φιλικούς αγώνες στο 6ο επιπεδο και έκανα μια νίκη πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες ενώ στο 5ο επιπεδο είναι όλα όπως πρέπει.. εσείς έχετε παρατηρήσει διάφορες ανάμεσα σε αυτά τα 2 επιπεδα??
p4n0s86 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2018 στις 2:35 ΠΜ, Panos vas είπε Καλησπέρα μάγκες είναι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το career mode και τα επίπεδα δυσκολίας ακούω από ορισμένους χρήστες (όχι σε αυτό το forum) πως το world class είναι πιο δύσκολο από legendary δεν νομίζω να υφισταται διοτι Εγώ δοκίμασα 12 φιλικούς αγώνες στο 6ο επιπεδο και έκανα μια νίκη πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες ενώ στο 5ο επιπεδο είναι όλα όπως πρέπει.. εσείς έχετε παρατηρήσει διάφορες ανάμεσα σε αυτά τα 2 επιπεδα?? Τα επίπεδα δυσκολίας αυξάνονται εκθετικά και αναλόγως τη σειρά, καταλαβαίνεις και ποιο είναι πιο δύσκολο. Συνεπώς το Legendary είναι το δυσκολότερο όλων. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από p4n0s86
alimentas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδες μετα το update στο ultimate team δεν εχω σχολιασμο στους αγωνες. Τι φασηη??? Εχεις κανεις το ιδιο θεμα??? Δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ,ο μονος ειμαι που το παθε?
Panos vas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 5/2/2018 στις 9:44 ΠΜ, p4n0s86 είπε Τα επίπεδα δυσκολίας αυξάνονται εκθετικά και αναλόγως τη σειρά, καταλαβαίνεις και ποιο είναι πιο δύσκολο. Συνεπώς το Legendary είναι το δυσκολότερο όλων. Ναι το γνωρίζω.. αλλά ορισμένοι σε ξενα φόρουμ ισχυρίζονται πως το world class είναι δυσκολότερο.. παίζοντας όμως career στο legendary κατάλαβα πως είναι σαφώς δυσκολότερο από το world class..
Platini_Athens Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 7:19 ΜΜ, Panos vas είπε Ναι το γνωρίζω.. αλλά ορισμένοι σε ξενα φόρουμ ισχυρίζονται πως το world class είναι δυσκολότερο.. παίζοντας όμως career στο legendary κατάλαβα πως είναι σαφώς δυσκολότερο από το world class.. ...να ρωτησω κατι...στο career, οσο παιζεις, σου δινει στον καταλογο νεα ''προιοντα'' ;;; (πχ εξτρα αγωνες στο seasons, βαθμους draw match (καπως ετσι δεν λεγονται) κλπ ...)
dimitrismt09 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 FIFA 18 Πρόβλημα Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα το fifa 18 για το pc και θέλω την βοήθεια σας. Αρχικά πληρώ όλες τις ελάχιστες προϋποθέσεις για να το τρέξω. 1 . Όταν έκανα εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά μου έβγαλε πρόβλημα με το 'cloud sync' μέσα από το 'origin' ,με κάποιο τρόπο το έλυσα ψάχνοντας στο ίντερνετ. 2.Με το που κατάφερα να ανοίξω το παιχνίδι δεν μπορούσα να φιαξω προφίλ για save και μου έβγαζε μήνυμα 'unable to save' μόνιμα. 3. Τωρα είμαι Σε φάση που το παιχνίδι μόλις ανοίξει το launcher για τα settings πατάω μετά play και δεν τρέχει καννννν.. ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ εγκατάσταση και πάλι το ίδιο. ΕΙΔΑ σε αναζητήσεις μου στο ίντερνετ ανάλογα προβλήματα που είχαν αρκετοί άλλα λύση δεν έχω βρει ακόμα,έφαγα όλη την μέρα και ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ. Έχει κανείς ανάλογό πρόβλημά ας με ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙΙΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 πες μας το PC Σου τι κομματια εχει
dimitrismt09 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ryzen 3 1200,assrock ab 350 pro 4, 2400 4gb ram(ξερω σαν minimum θελει 8 gb) αλλα πριν το παρω γνησιο το επαιζα κανονικα σπασμενο χωρις κανενα ΠΡΟΒΛΗΜΑ, nvidia gforce 4gb 1050 ti oc windforce Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από dimitrismt09
Panos vas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 13/2/2018 στις 5:49 ΜΜ, Platini_Athens είπε ...να ρωτησω κατι...στο career, οσο παιζεις, σου δινει στον καταλογο νεα ''προιοντα'' ;;; (πχ εξτρα αγωνες στο seasons, βαθμους draw match (καπως ετσι δεν λεγονται) κλπ ...) Ναι πατώντας το RS μπορείς να δεις το Προϊόντα που θες να αγοράσεις εχει αρκετές κατηγοριες 1
moxalis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ένα .ico αρχείο, το έφτιαξα για πλάκα για να ανάψω τα αίματα μεταξύ δύο φίλων όταν μαζευόμαστε σπίτι για FIFA. Όποιος θέλει να το τσιμπήσει και να το βάλει shortcut icon ελεύθερα. Είπα να το ανεβάσω μήπως θέλει κι άλλος να κάνει κάτι ανάλογο. q: preview Untitled1.ico
elpaso1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρετε γιατί κάποιες φορές δεν μου κρατάει τα καινούρια squads που αποθηκεύω;
Platini_Athens Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 χθες επαιζα οφλαιν φουτ.....καποια στιγμη εχω τον Σανε και κανω κατεβασια αριστερα κατα μηκος της γραμμης του πλαγιου.....βλεπω τον αμυντικο της ΑΙ να ερχεται κατα πανω μου οταν ξαφνικα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ενω ειχε φτασει σε αποσταση αναπνοης να μου παρει τη μπαλα χα χα χα χα μιλαμε εξαερωθηκε α λα σταρ τρεκ χα χα χα χα χα μεχρι να συνειδητοποιησω τη ''μαγικη εικονα'' ειχα πατησει περιοχη ειχα κοψει τη μπαλα και ειχα ανοιξει το σκορ. Τρελη μπαγκια, πολυ γελιο μιλαμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 το παιχνίδι άλλαξε καθόλου; Είναι υποφερτό το online? Βλέπω το ps4 κάνει updates(σήμερα κατέβασε την 1.11),αλλά έχω μήνες να παίξω.
elpaso1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Προχθες αγόρασα το παιχνίδι. Με ποιο Mode να ξεκινήσω; Δεν έχω ιδέα από fut και journey. Στο online πρωτάθλημα η ομάδα παίζει με τα τα live stats ή οχι;
elpaso1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα αλλα δε μπορω να κανω με τιποτα drag back οπως δειχνει στο βιντεο. Πρεπει ταυτοχρονα να παταω και το δεξι αναλογικο μοχλο μεσα. Δλδ θελει συνδιασμο 3 κουμπιων για να γινει.. Και σαφως ετσι με δυσκολευει αρκετα ωστε να το κανω.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα