tommybertsen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το origin ήταν κάτω γενικώς. Και μας έκανε όλους logout. Τώρα βλέπω συνδέθηκε.
g6519 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 καλησπέρα μπορει καποιος να μου προτεινει 1 χειριστηριο για το φιφα στο pc? θα ηθελα όχι ακριβο , αλλα αξιοπιστο εχω το Microsoft 360 xbox , αλλα εχω προβλήματα και θελω να το αλλαξω ευχαριστω
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 12/28/2017 at 5:35 PM, Platini_Athens said: Εχε υποψη σου οτι το ενα formation ''τρωει'' το αλλο...οπως επισης παιχτες ιδιας εθνικοτητας στην ιδια ομαδα=perfect bot.....για δοκιμαστε να παιξετε με ιδιο formation Μπαγερν Ολυμπιακος και πες μας ποιος θα κερδισει.....σιγουρα ''παιζει το ενδεχομενο'' εφοσον παιζετε οφλαιν ....εκεινος που παιζει με τον Ολυμπιακο να ειναι καλυτερος παιχτης και καλυτερος coach (πως στηνει την ομαδα δλδ). Καλυτερος παικτης δεν ειναι. Παντως τωρα που συναντηθηκαμε και παιξαμε ξανα στον υπολογιστη του, ημουν απλα ασταματητος με την Manchester United. Ειδικα με Ολυμπιακο δεν υπηρχε συγκριση.. Δλδ τα stats πλεον ηταν κανονικα. Αν και σιγουρα παλι υπηρχε το momentum, ισως στην ομαδα που προηγουταν στο σκορ.. Ισως παιζουν καποιο ρολο τα updated squads ανα καιρους; Παρατηρω οτι υπαρχουν σχεδον καθημερινα διαθεσιμα squads με τελευταιες μεταγραφες. On 1/4/2018 at 11:41 PM, g6519 said: καλησπέρα μπορει καποιος να μου προτεινει 1 χειριστηριο για το φιφα στο pc? θα ηθελα όχι ακριβο , αλλα αξιοπιστο εχω το Microsoft 360 xbox , αλλα εχω προβλήματα και θελω να το αλλαξω ευχαριστω Εγω εχω το dualshock το καινουριο για το ps4. Λειτουργει μια χαρα με το προγραμμα ds4. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από elpaso1
Platini_Athens Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/4/2018 στις 11:41 ΜΜ, g6519 είπε καλησπέρα μπορει καποιος να μου προτεινει 1 χειριστηριο για το φιφα στο pc? θα ηθελα όχι ακριβο , αλλα αξιοπιστο εχω το Microsoft 360 xbox , αλλα εχω προβλήματα και θελω να το αλλαξω ευχαριστω τι προβληματα??
g6519 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 συνεχεις αποσυνδεσεις φαινεται κατι τρεχει με το καλωδιο του usb
Platini_Athens Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, g6519 είπε συνεχεις αποσυνδεσεις φαινεται κατι τρεχει με το καλωδιο του usb χμμμμ ναι ναι παιζει...παντως για πισι....ειναι μονοδρομος θα λεγα.....στην θεση σου θα εκανα επενδυση σε εναν ελιτ χβοχ 1. Ειχα την τυχη να μου το κανει δωρο η κοπελια μου στις γιορτες....και καταλαβα οτι αξιζει να τα σκασει κανεις. Σιγουρα θα χαλασει κι αυτο καποια στιγμη....αλλα νιωθεις οτι τα υλικα ειναι ανωτερα της κατασκευης. Απο το 2013 εχω αγορασει 2 χβοχ 360 με καλωδιο, 2 λογκιτεκ και ενα τοριντ (καπως ετσι λεγεται ασυρματο).....ε ολα αυτα μαζι τον ελιτ ΔΕΝ τον φτανουν!
g6519 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Platini_Athens είπε χμμμμ ναι ναι παιζει...παντως για πισι....ειναι μονοδρομος θα λεγα.....στην θεση σου θα εκανα επενδυση σε εναν ελιτ χβοχ 1. Ειχα την τυχη να μου το κανει δωρο η κοπελια μου στις γιορτες....και καταλαβα οτι αξιζει να τα σκασει κανεις. Σιγουρα θα χαλασει κι αυτο καποια στιγμη....αλλα νιωθεις οτι τα υλικα ειναι ανωτερα της κατασκευης. Απο το 2013 εχω αγορασει 2 χβοχ 360 με καλωδιο, 2 λογκιτεκ και ενα τοριντ (καπως ετσι λεγεται ασυρματο).....ε ολα αυτα μαζι τον ελιτ ΔΕΝ τον φτανουν! σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση, αλλα τελικα πηρα το Microsoft Xbox One New Controller ελπιζω να μην το μετανοιωσω συντομα
Platini_Athens Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, g6519 είπε σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση, αλλα τελικα πηρα το Microsoft Xbox One New Controller ελπιζω να μην το μετανοιωσω συντομα μια χαρα! μεγια και καλα ματς!
elpaso1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Updates Squads απο που κατεβαζετε; Υπαρχουν official; Πως βλεπω ποια εκδοση του παιχνιδιου εχω εγκατεστημενη; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από elpaso1
newlynx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Όλα γίνονται αυτόματα μέσω του παιχνιδιού (αν το έχεις αυθεντικό) δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι.
GIOVINCO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ειχα ρωτησει εδω καποτε αν γινεται να εχεις 100% chemistry με παικτες που εχουν κοκκινα λινκς μεταξυ τους και μου ειχατε πει οχι Απλα να ενημερωσω οτι γινεται, και μαλιστα με 100% ΚΑΙ 10 chem για τον ΚΑΘΕ παικτη Και μαλιστα ο τροπος που γινεται, προσθεται αλλη μια ωραια νοτα στο game, προσπαθοντας να χωρεσεις ολους τους παικτες που θες με full chem. Ενα πρασινο link στα τρια σου δινει τη δυνατοτητα για ενα κοκκινο, αρκει το τριτο να ειναι τουλαχιστον πορτοκαλι. Σε δυο λινκ ενα πρασινο ενα κοκκινο Σε τεσσερα λινκ, ενα κοκκινο, δυο πορτοκαλι, ενα πρασινο, ή ακομα και δυο πρασινα δυο κοκκινα. Ενα παραδειγμα, της ομαδας μου currently, ειναι αυτο : https://www.futbin.com//18/squad/2919242
Platini_Athens Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μετα απο καποια νυχτερινα ματσακια ...κατεληξα ΤΙ με ενοχλει στο φιφα 18...τα ΤΡΑΓΙΚΑ του παιχνιδιου (για πισι) κατεμε παντα ειναι δυο. .....1ον, στο κο οπ, ενω νικαμε με λαχταριστο 4-1 οι αντιπαλοι μας παιρνουν παυση στο 90 και βγαινουν/κουιταρουν το ματς. Χαρα εμεις οταν ερχεται η μεγαλη ξενερα αφου διαπιστωνουμε οτι....εχουμε χασει με 0-3!!!!! ντοινννννννν Ετσι πως να παρει κανεις ντιβ 1 ρε ΕΑ ......μια δυο τρεις.....ε θα το παρατησουμε!!!!!! ...και 2ον, ρε ΕΑ δεν γινεται να βγαινω με τον Ρασφορντ με πατημενο το σπριντ και να μην τρεχει ο παιχτης οσο μπορει...αφου με φτανει ο αντιπαλος CB που ειναι πιο αργος.....AN τωρα κανω το λαθος και ανοιξω τη μπαλα ...τελειωσε αφου η μπαλα καταληγει στον τερματα ο οποιος εχει ηδη βγει καταπανω μου. Ετσι χανεται μεγαλο μερος απο τη διασκεδαση (που ομως υπηρχε στο 15) ....ασε τον παιχτη και το στατ της ταχυτητας του να εφαρμοστει κανονικα και μη μου χαλας τη φαση να σουταρω ενα τετ α τετ...... κι ας το χασωωωωωωω........ ρε ΕΑ, ασε να παιχτει λιγη μπαλα!!!!!!!
CleanthisD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μετά την black friday δεν άνοιξα κανένα πακέτο από δωρεάν και sbc τα κρατούσα για την TOTY. Μαζεύτηκαν καμιά εικοσαριά μαζί με δυο totw 81+. Τελικά επειδή βαρέθηκα να περιμένω τα άνοιξα και στο προτελευταίο έβγαλα if Bale. Τι κάνει κανείς όταν την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η TOTY;;Τον πουλάει η τον κρατάει μέχρι να επανέλθει η αγορά; Είναι γύρω στα 2Μ και πεφτει xbox είμαι
elpaso1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 1/9/2018 at 1:44 PM, newlynx said: Όλα γίνονται αυτόματα μέσω του παιχνιδιού (αν το έχεις αυθεντικό) δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι. Αλλιως ποια squad να προτιμησω; Επισης, γνωριζετε πως μπορω να κανω μονιμη αλλαγη στο formation μιας ομαδας, ωστε να μη το αλλαζω συνεχεια οποτε θελω να παιξω φιλικα; Ειναι αρκετα κουραστικο σε καθε παιχνιδι να χανω 5 λεπτα για να φτιαξω το συστημα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα