System Of A Down Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 πρεπει να εχω εγκατεστημενο και το 17?Για τι δεν το εχω.Μονο ετσι γινεται?
tommybertsen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυνατότητα import για τα saves του, γιατί εγώ είχα και το 17 πάνω όταν πήρα το 18, οπότε αυτόματα, διάβασε το save και είδε ότι είχα επιλέξει την Χ ομάδα πχ.
elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Παίζω φιλικά με ένα φίλο εδώ και μερικές ημέρες και κάτι δεν πάει καλά.. Δίνει handicap στην αδύναμη ομάδα; Πχ όταν παίρνει ομάδα με 3 ή 4 αστέρια και εγώ με 5, η δική μου ομάδα σέρνεται. Όταν παίρνουμε και οι δύο ίδιας δυναμικότητας ομάδες, τότε το παιχνίδι είναι νορμάλ. Έτσι γίνεται κανονικά; Και για ποιο λόγο; Επίσης πως μπορώ να δω εάν μπήκε το Update; Που βλέπω την έκδοση του παιχνιδιού;
elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Από τα λίγα που διάβασα μάλλον υπάρχει αυτό που λέω. Στο pes τι γινεται; Αν είναι δυνατόν να κάνει ισάξιες όλες τις ομάδες στα φιλικά.. O Messi να σέρνεται με τον ολυμπιακό και να πετάει όταν παίζει με ρεαλ και μπαγερν. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2017 από elpaso1
System Of A Down Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ειχε και τους τιτλους που ειχες παρει με τν χ ομαδα?
tommybertsen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω να δόθηκε έμφαση σε αυτό. Θυμόταν απλά ότι πχ πήρες πρωτάθλημα νομίζω. Θα σε γελάσω!
elpaso1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γνωρίζετε εάν το live της pc έκδοσης, είναι κοινό με αυτό των κονσολών; Δλδ θα μπορώ να παίζω με άτομα πχ που παίζουν απο το ps4; Επίσης αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει την παραπάνω μου απορία; Ισχύει ή όχι;
tommybertsen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γνωρίζετε εάν το live της pc έκδοσης, είναι κοινό με αυτό των κονσολών; Δλδ θα μπορώ να παίζω με άτομα πχ που παίζουν απο το ps4; Επίσης αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει την παραπάνω μου απορία; Ισχύει ή όχι; Δεν είναι crossplatform. Δεν μπορείς να παίξεις με άτομα από το ps4. Καλά θα ήταν αλλά δεν...
lx911 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μακαρι να γινοταν αυτο μπας και εβρισκε αντιπαλλο εδω κοντα μπας και παιζαμε κανενα παιχνιδι της προκοπης. Στην καλυτερη με τουρκο να παιξεις στο pc.Τα εχουν κανει και χαλια και στο FUT για αυτο τον λογο.Απο την αλλη στις κονσολες υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια απο θεμα cheating.
elpaso1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Παντως δε καταλαβαινω τι ακριβως ειναι αυτο το FUT και γιατι υπαρχει τοσο μεγαλος ντορος.. Ειναι αυτο το παιχνιδι με τις καρτες που βαζεις και χρηματα;; Μονο φιλικα παιζω με φιλους. Τελικα υπαρχει handicap ή οχι; Παλι εχθες επαιξα ολυμπιακο με μπαγερν, ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος. Μετα επαιξα ολυμπιακο με αεκ και το παιχνιδι ηταν ισορροπημενο.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παντως δε καταλαβαινω τι ακριβως ειναι αυτο το FUT και γιατι υπαρχει τοσο μεγαλος ντορος.. Ειναι αυτο το παιχνιδι με τις καρτες που βαζεις και χρηματα;; Μονο φιλικα παιζω με φιλους. Τελικα υπαρχει handicap ή οχι; Παλι εχθες επαιξα ολυμπιακο με μπαγερν, ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος. Μετα επαιξα ολυμπιακο με αεκ και το παιχνιδι ηταν ισορροπημενο. αν ασχολήσε μόνο με offline φιλικά τότε δεν αξίζει καν το παιχνίδι για αγορά. Οι κάρτες είναι σα το υπερατού-αν έχεις την ηλικία που πρέπει θα ξέρεις και τί είναι αυτό-κάθε κάρτα είναι και κάτι που έχεις στην ομάδα σου και παιζεις αγώνες κανονικά. Φτιάχνεις την ομάδα σου,με δικό σου όνομα,χρώματα.σήμα,μπάλα,γήπεδο,προπονητές κτλ. και αντιστοιχούν σε ανάλογες κάρτες και παίζεις είτε σε offline λιγκα είτε online. Κάθε κάρτα έχει και διάρκεια ζωής,δες το σαν rounds! και είτε την ανανεώνεις είτε την χάνεις. Έχει και transfer market για να ψάχνεις να αγοράζεις τα αντικείμενα αυτά,με ingame χρήματα,που είτε έβγαλες παίζοντας το παιχνίδι είτε βάζοντας κανονικά φράγκα. Πέφτει πολύ χρήμα εκεί μέσα,γιαυτό γίνεται p2w η όλη φάση,αν το πας χαλαρά και θες να κάνεις τον χαβαλέ σου,μην κάνεις καν το κόπο να πάρεις πόντους, παίξε απλώς για τον χαβαλέ σου και όσο πας.. (μπορείς να αγοράσεις και coins,αλλά συνήθως τους πιάνουν αυτούς και τρώνε ban,το έχω ρισκάρει 2-3 φορές όλα καλά) Μόλις ασχοληθείς με το FUT,θα δεις ένα άλλο παιχνίδι! Θα το νιώθεις δικό σου. Αλλά θέλει τον χρόνο του. WHAT IS FIFA ULTIMATE TEAM? WHAT IS FUT? A BEGINNER'S GUIDE TO FIFA 18 ULTIMATE TEAM αυτούς εδώ μην τους ακούς,ο καθένας δίνει τα coins του και όπως καταλαβαίνεις,πετάνε τα φράγκα τους σε αυτό ενώ αυτα εδώ να τα εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια,είναι πολύ αληθινά βίντεος NOOOOOOOT Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2017 από xtrmsnpr
elpaso1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Offline φιλικά παίζω τώρα, επειδή δεν το έχω αυθεντικό. Αλλά εάν ισχύει αυτό με το momentum δεν πρόκειται να ασχοληθω.. Αν είναι ομάδα των 3 αστεριών να κοντράρει την μπαγερν, τι παιχνίδι είναι αυτό;
Platini_Athens Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Offline φιλικά παίζω τώρα, επειδή δεν το έχω αυθεντικό. Αλλά εάν ισχύει αυτό με το momentum δεν πρόκειται να ασχοληθω.. Αν είναι ομάδα των 3 αστεριών να κοντράρει την μπαγερν, τι παιχνίδι είναι αυτό; Αν θελεις την δικη μου γνωμη...το φουτ θα μπορουσε να ειναι το τελειο mοde....απο τη στιγμη ομως οπου ονλαιν το φιφα ειναι ενα παιχνιδι οπου τα στατς ΔΕΝ εφαρμοζονται (αποψη μου παντα μετα απο ΠΟΛΛΕΣ παρατηρησεις ολα αυτα τα χρονια απο το 12 που ασχολουμαι) ...δεν μπορει να μην σου εχει τυχει σε καποιο παλιοτερο φιφα ή να μην εχεις διαβασει σε καποιο φορουμ παραπονα του στυλ....''ο δικος μου ο Μοντριτς να σερνεται και του αντιπαλου ο ιδιος παιχτης να ειναι ταχυτατος (χωρις να εχει λαγκ το ματσακι) ''....μια απο τις μορφες του χαντικαπ δλδ... Επειδη εγω ασχολουμαι με το φουτ.....δικαιωμα του καθενος να ξοδευει τα λεφτακια του οπως κρινει....θα σου πω οτι προσωπικα βρισκω το ωραιο του πραγματος στο να στηνω ομαδιτσες μετα απο ερευνα.....οποτε νικαω ισχυρες ενδεκαδες η ικανοποιηση που παιρνω ειναι μεγαλυτερη. Σιγουρα δεν διεκδικω την Κ1 (δυσκολοοοο) αλλα στις 3 πρωτες κατηγοριες ανεβοκατεβαινω οποτε its OK with me. υγ εχε υποψη σου οτι το ενα formation ''τρωει'' το αλλο...οπως επισης παιχτες ιδιας εθνικοτητας στην ιδια ομαδα=perfect bot.....για δοκιμαστε να παιξετε με ιδιο formation Μπαγερν Ολυμπιακος και πες μας ποιος θα κερδισει.....σιγουρα ''παιζει το ενδεχομενο'' εφοσον παιζετε οφλαιν ....εκεινος που παιζει με τον Ολυμπιακο να ειναι καλυτερος παιχτης και καλυτερος coach (πως στηνει την ομαδα δλδ).
g6519 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπέρα κ χρονια πολλα τι εγινε βρε παιδια?? είναι οι σερβερς της ΕΑ down για τα καλα?? μου εδειχνε στην αρχη ότι δεν μπορω να παιξω ονλαιν (λογω ηλικιας και καλα...) , το κλεινω το ορτζιν, μετα το ξαναανοιγω , μου ζηταει τους κωδικούς , αλλα δεν με βαζει μεσα συμβαινει και σε αλλον αυτό?? βγαζει και 1 μηνυμα "online login is currently unavailable" ωρα 1.25 το θεμα της ΕΑ φτιαχτηκε ισα ισα για να μην παιξουμε σημερα .. καληνυχτες Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από g6519
giannisag17 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα κ χρονια πολλα τι εγινε βρε παιδια?? είναι οι σερβερς της ΕΑ down για τα καλα?? μου εδειχνε στην αρχη ότι δεν μπορω να παιξω ονλαιν (λογω ηλικιας και καλα...) , το κλεινω το ορτζιν, μετα το ξαναανοιγω , μου ζηταει τους κωδικούς , αλλα δεν με βαζει μεσα συμβαινει και σε αλλον αυτό?? βγαζει και 1 μηνυμα "online login is currently unavailable" Το ιδιο βγαζει και σε μενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα