Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα μου ειναι πιο δυσκολο απο το περσυνο φιφα, η το εχουν λιωσει οι αντιπαλοι και εχου μαθει καθε κρυφο κουμπι η εγω ειμαι αχρηστος για το φιφα 18 :P 

Δημοσ.

δεν ξερω αλλα μου ειναι πιο δυσκολο απο το περσυνο φιφα, η το εχουν λιωσει οι αντιπαλοι και εχου μαθει καθε κρυφο κουμπι η εγω ειμαι αχρηστος για το φιφα 18 :P

μπα δεν νομιζω να φταις εσυ :) μακρινο σουτ  τρως 1 γκολ k κερδιζεις 3-1 με κατι αχρηστες ομαδες. 1.06 patch λεει τιποτα? μεχρι 1.02 παιχνιδι ηταν broken :| 

Δημοσ.

Eβαλα προσφατα τα windows 10 pro N X64 

και οταν παω να ανοιξω   το φιφα  17   μου βγαζει  error 0x7E   ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? 

post-264977-0-22659700-1513524803_thumb.png

Δημοσ.

και οταν παω να ανοιξω   το φιφα  17   μου βγαζει  error 0x7E   ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? 

μπορει να φταιει origin σβησε και ξανα κατεβασε! :)

Δημοσ.

AYTO MONO....

εχω παιξει σημερα γυρω στους 8 τελικους κυπελο......κοντρα σε ρεαλ, μπαρτσες κυριως.....εγω με Μαν Γιου....

ρε παιδακια.....εχω τον Βαλεντσια....θα τρελαθω ωρε....και ο αλλος με τον Υπερηχητικο Ινιεστα.....να με παιρνει σε body balance και να ξεχυνεται ......μια απο τα ιδια καποιοι αλλοι με τον Μοντριτς, τον Ρακιτιτς κλπ κλπ......

Ελεος ρε ΕΑ...ειπαμε χαντικαπ χαντικαπ....αλλα οχι κι ετσι...... το εχουν χαλασει το παιχνιδακι....πρεπει να ειναι το πιο ΜΟΥΦΑ φιφα εβερ.

Ωστοσο ειναι το πιο σολιντ που το κανει ανωτερο σαν αισθηση απο τα προηγουμενα.

Ομως το μουφα στο ονλαιν δεν παλευεται πλεον....

Δημοσ.

Εκεί που παίζω ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε 2-2, το Ge Force Experience βγάζει ειδοποίηση για νέο Driver και χάνω το παιχνίδι. Τι είναι αυτό το πράγμα που έχουν κάνει; Οτιδήποτε κάνει Popup αποσυνδέει το παιχνίδι. Δεν γίνεται να παίξεις.

Δημοσ.

Κάνε απεγκατάσταση το gForce  experience .

Άχρηστο είναι και δημιουργεί προβλήματα στα online παιχνίδια.

Κλείσε το origin και κάνε εγκατάσταση όλο το πακέτο Microsoft Visual c++ (x84&x64)

http://www.majorgeeks.com/files/details/visual_c_runtime_installer.html

Μετά την εγκατάσταση κάνε επανεκκίνηση, άνοιξε το origin και κάνε repair το παιχνίδι. Οταν τελειώσει το repair τρέξε το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ένα μήνυμα να μου έρθει στο Viber τελείωσα.
Δεν είναι έτσι. Πρέπει να κλείνω τα πάντα πριν παίξω FIFA επειδή εκεί στην EA είναι τρελοί;
Απλά του χρόνου με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο.

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο εχει κανει τους κλεφτες να χαθούν και αυτο μετράει...ακομα και οι τοπ εχουν φυσιολογικές νικες ηττες ισοπαλιες και εγω εχω χασει ετσι αλλα εχω κερδισει κιολας φανταζομαι.....

Δημοσ.

Ένα μήνυμα να μου έρθει στο Viber τελείωσα.

Δεν είναι έτσι. Πρέπει να κλείνω τα πάντα πριν παίξω FIFA επειδή εκεί στην EA είναι τρελοί;

Απλά του χρόνου με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο.

και γτ πολυ απλα δεν βαζεις ναναι quiet hours mode on για να μην εχεις θεμα; η θα κουραστεις να κανεις αυτην την κινηση; :P

Δημοσ.

AYTO MONO....

εχω παιξει σημερα γυρω στους 8 τελικους κυπελο......κοντρα σε ρεαλ, μπαρτσες κυριως.....εγω με Μαν Γιου....

ρε παιδακια.....εχω τον Βαλεντσια....θα τρελαθω ωρε....και ο αλλος με τον Υπερηχητικο Ινιεστα.....να με παιρνει σε body balance και να ξεχυνεται ......μια απο τα ιδια καποιοι αλλοι με τον Μοντριτς, τον Ρακιτιτς κλπ κλπ......

Ελεος ρε ΕΑ...ειπαμε χαντικαπ χαντικαπ....αλλα οχι κι ετσι...... το εχουν χαλασει το παιχνιδακι....πρεπει να ειναι το πιο ΜΟΥΦΑ φιφα εβερ.

Ωστοσο ειναι το πιο σολιντ που το κανει ανωτερο σαν αισθηση απο τα προηγουμενα.

Ομως το μουφα στο ονλαιν δεν παλευεται πλεον....

Μήπως πρέπει να σταματήσεις να παίζεις fifa ?

Πάντα κάτι σου φταεί και οι "άλλοι" δεν παίζουν με ίσους όρους , πάντα λες είναι πιο γρήγοροι (ασχέτως άν σου εξηγήσαμε κάποιοι κάποια πράγματα περί ταχύτητας) 

Και στο 16 τα ίδια έγραφες  http://www.insomnia.gr/topic/571058-fifa-16/page-96

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως πρέπει να σταματήσεις να παίζεις fifa ?

Πάντα κάτι σου φταεί και οι "άλλοι" δεν παίζουν με ίσους όρους , πάντα λες είναι πιο γρήγοροι (ασχέτως άν σου εξηγήσαμε κάποιοι κάποια πράγματα περί ταχύτητας) 

Και στο 16 τα ίδια έγραφες  http://www.insomnia.gr/topic/571058-fifa-16/page-96

αν παρακολουθεις τα ποστ μου και γραφεις ''αυτα'' ΜΑΛΛΟΝ δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις....

ειτε χανω ειτε νικαω ειτε φερνουμε Χ τα ιδια γραφω.....οι παρατηρησεις στον αντιπαλο γινονται πριν ανοιξει το σκορ σε καθε ματς αλλωστε.....και ενω παιζουμε με την ιδια ομαδα.

οποτε...εφοσον μπαινεις στον κοπο και αναφερεσαι σε μενα....και μου κανεις προτασεις τετοιου τυπου..... (ΞΑΝΑ)ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατι μπερδευεσαι καπου και το χανεις.

Ειμαι ενας πολυ καλος μεσος παιχτης....γιατι να σταματησω να παιζω οεο???

υγ στο 16, στο 15.....ΚΑΙ στο 12 (αν και παιζω απο το φιφα11)  τα ιδια εγραφα (σε διορθωνω παλι) 

υγ2 ...εξηγησεις.....ο καθενας λεει τα δικα του...επισης παιζουμε στο πισι οπου υπαρχουν trainers και cheats που αλλαζουν τα στατς σε 99.....δεν βγαζεις ακρη λοιπον του τι συμβαινει.....ας συμφωνησουμε διαφωνοντας :)

υγ3......εγω αφηνω ενα μικρο παραθυρο επειδη δεν πειραζω τα ινστρακτιονς και τα καστομ τακτικς....μπας και καποια ματς τα εχω χασει (ή εχω χασει βαθμους δλδ Χ) επειδη ΔΕΝ τα πειραζω ...ΚΑΙ το μενταλιτι μεσα σε ολα αυτα .....ομως το ανεξηγητο ειναι ΠΩΣ φαινομαι εγω ιντερστελαρ σε καποια αλλα ματς ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ να τα εχω πειραξει....

υγ4 ...οπως επισης ΑΛΛΟ ΕΝΑ που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ αλλα μαλλον πρεπει να αρχισουμε να το εφαρμοζουμε διοτι το εχουμε τεσταρει 2-3 φορες και αποδιδει κοντρα σε ιντερστελαρ παιχτες.......ξαφνικα αποκαθισταται η ισορροπια.....ειναι να βαζουμε το ιδιο formation με το δικο τους. (ΙΣΧΥΕΙ 99.999999%!!!!!)

υγ5 γενικα αυτο που καποιοι προσπερνατε και κραζετε ειναι οτι εμεις ειμαστε ΜΕΣΟΙ παιχτες χωρις πολλες ωρες στο κοντερ και επισης χωρις πολλες γνωσεις ......και καποια πραγματα που εσεις εχετε βρει εμεις αγνοουμε ακομα .....καποιοι σιγουρα μοιραζονται και λενε σωστες πληροφοριες/οδηγιες....καποιοι αλλοι δυστυχως ειναι σκετη παραπληροφορηση στα διαφορα φορουμς (γενικα μιλαω) και κρυβουν τις γνωσεις τους ή τις λενε στο περιπου.

Επεξ/σία από Platini_Athens

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...