xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Στο ps4 βγήκε η 1.06 Και έγινε ακόμα πιο broken το παιχνίδι... πραγματικά οι παίχτες κοιτάνε απλώς να τους περνάνε. Στα seaons τρώω 5 γκολ στο 30... Τόσες ήττες δεν είχα ποτέ σε δύο σεζόν μέσα..Το τι quit έχω κάνει φέτος δεν λέγεται,που ποτέ μου δεν έκανα άλλες χρονιές. Με τα χίλια ζόρια είμαι 9η κατηγορία! Θα κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα κ μετά τα το πουλήσω. Οι τύποι είναι ξεφτίλες..και εννοείται του χρόνου δεν αγοράζω το 19..
panoskatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ωραια ...ΑΝ ισχυουν ολα αυτα....που ισχυουν απ οτι φαινεται in game.....τοτε να φτιαξω ομαδα σαν εκεινη που με κερδισε χθες 3-2 απο 2-0 που ημουν μπροστα....στο κεντρο ειχε 3 (τον τριτο δεν τον θυμαμαι δυστυχως) αλλα ειχε σιγουρα τον Φεκιρ και CDM τον Μπεν Αρφα!!!!!! Γκολντ καρτες... Ιντερσεπτιον στατ αυτοι οι 2 παιχτες 28 και 36.....Ο Μπεν Αρφα σταμινα 67..... Οσοι παιζετε σε πισι τσεκαρετε ΑΝ εχει βγει cheating οσον αφορα το ονλαιν παντα.....που αλλαζει τα στατς των παιχτων. Δεν ερμηνευεται διαφορετικα το πραγμα...διαφορετικα παμε σε θεωριες....ισως παλι να ειναι συνδυασμος δλδ και cheat και account, γιατι οχι...... Εντάξει το παιχνίδι είπαμε είναι κακό αλλά εδώ δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου. Δηλαδή δεν θα χάσεις από παίχτες με χειρότερα stats? Καλά τα stats των παιχτών και ως έναν βαθμό μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα αλλά αλίμονο αν ήταν μόνο αυτός ο καθοριστικός παράγοντας. Έχω κερδίσει άπειρες φορές κόντρα σε παίχτες με καλύτερα stats και επίσης έχω χάσει από παίχτες με χειρότερα stats! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
tommybertsen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ωραια ...ΑΝ ισχυουν ολα αυτα....που ισχυουν απ οτι φαινεται in game.....τοτε να φτιαξω ομαδα σαν εκεινη που με κερδισε χθες 3-2 απο 2-0 που ημουν μπροστα....στο κεντρο ειχε 3 (τον τριτο δεν τον θυμαμαι δυστυχως) αλλα ειχε σιγουρα τον Φεκιρ και CDM τον Μπεν Αρφα!!!!!! Γκολντ καρτες... Ιντερσεπτιον στατ αυτοι οι 2 παιχτες 28 και 36.....Ο Μπεν Αρφα σταμινα 67..... Οσοι παιζετε σε πισι τσεκαρετε ΑΝ εχει βγει cheating οσον αφορα το ονλαιν παντα.....που αλλαζει τα στατς των παιχτων. Δεν ερμηνευεται διαφορετικα το πραγμα...διαφορετικα παμε σε θεωριες....ισως παλι να ειναι συνδυασμος δλδ και cheat και account, γιατι οχι...... Έχει χάσει παίκτης από εμένα, που παίζω με το πληκτρολόγιο, και είχε πολύ ανώτερα stats (και μιλάω για seasons , όχι FUT και λοιπές πίπες). Cheat και εγώ;
Platini_Athens Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ρε παιδια δεν ειπα κανεναν απο εσας τσιτερ....απλα δεν δεχομαι σε ενα ποδοσφαιρακι να παιζει ο αλλος με τον Μπεν Αρφα ως CDM....με χημεια οτι να ναι....με ιντερσεπτιον πολυ χαμηλο ομολογουμενως.....με σταμινα επισης....και να λειτουργει η ομαδα του γενικα σαν να ειναι ο αψογος γκουρου αλενατορε! Αναφερομαι στο φουτ και δεν πιστευω οτι με αυτο που ποσταρα ισοπεδωνω κατι.
panoskatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ρε παιδια δεν ειπα κανεναν απο εσας τσιτερ....απλα δεν δεχομαι σε ενα ποδοσφαιρακι να παιζει ο αλλος με τον Μπεν Αρφα ως CDM....με χημεια οτι να ναι....με ιντερσεπτιον πολυ χαμηλο ομολογουμενως.....με σταμινα επισης....και να λειτουργει η ομαδα του γενικα σαν να ειναι ο αψογος γκουρου αλενατορε! Αναφερομαι στο φουτ και δεν πιστευω οτι με αυτο που ποσταρα ισοπεδωνω κατι. Ναι αλλά εκτος απο τους παίχτες που εχει η κάθε ομάδα ο σημαντικότερος παράγοντας είναι αυτος που κάθεται και κρατάει στα χέρια του το χειριστήριο. αυτον που έχεις δηλαδή πραγματικό αντίπαλο και οχι τον Μπεν Αρφα !!! Εσυ είδες την κακή χημεία και τους κατώτερους stats παίχτες και ήθελες να βάλεις γκολ απο τα αποδυτήρια
tommybertsen Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Βρε και τον Πριγιοβιτς να βαλει στο κεντρο ο αλλος, αν το κατεχει , οση χημεια και αν (δεν ) εχει η ομαδα του, αν του κατσει καλα, θα του κατσει και θα σε κερδισει Ξερω οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας, αλλα συμβαινει στο παιχνιδι!
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Man's not hot. Αν θες να τον δεις να βγαζει το τζακετ σε αυτο το βιντεο πρεπει να πληρωσεις για την ultimate εκδοση 19.99euro μονο
Aggeluska Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια ξερετε τι παιζει ονλινε; εχει κοσμο; οι σερβερς ειναι οκ; σκεφτομαι να το αγοράσω να παιζω ονλινε. Εχετε να προτείνεται καμια σελιδα απο την οποια μπορω να το αγορασω;
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια ξερετε τι παιζει ονλινε; εχει κοσμο; οι σερβερς ειναι οκ; σκεφτομαι να το αγοράσω να παιζω ονλινε. Εχετε να προτείνεται καμια σελιδα απο την οποια μπορω να το αγορασω; Γίνεται κουβέντα στις προηγούμενες σελίδες γι'αυτό! Υπάρχουν κυριότερα προβλήματα με το παιχνίδι για την ώρα αποτί το lag ή την έλλειψη παιχτών. Όπως ότι γενικά το παιχνίδι είναι brokem και δεν φαίνεται να φτιάχνει με όσο patches κ αν βγάλουν.
Platini_Athens Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά εκτος απο τους παίχτες που εχει η κάθε ομάδα ο σημαντικότερος παράγοντας είναι αυτος που κάθεται και κρατάει στα χέρια του το χειριστήριο. αυτον που έχεις δηλαδή πραγματικό αντίπαλο και οχι τον Μπεν Αρφα !!! Εσυ είδες την κακή χημεία και τους κατώτερους stats παίχτες και ήθελες να βάλεις γκολ απο τα αποδυτήρια Μισο λεπτο ομως....το mode υποτιθεται οτι δεν παιζει ρολο ΜΟΝΟ να κρατας το χειριστηριο στα χερια σου....ΑΛΛΑ και να εισαι καλος coach....οταν δεν τα στησεις καλα τοτε πχ μπορει να εχεις ατομικη χημεια 3 (λεω τωρα ενα παραδειγμα) ΑΡΑ αποκτα ενα πλεονεκτημα ο αντιπαλος ο οποιος ξερει kai να παιζει και εχει στησει καλυτερη ομαδα απο σενα...... οπου σε σενα δεν λειτουργει τιποτα σωστα. ΟΚ ΑΝ δεν παιζει ρολο (ειναι γνωστο αυτο και σε παλιοτερους τιτλους) η συνολικη χημεια ...ουτε και η ατομικη.....ουτε και τα στατς .....και ο σημαντικοτερος παραγοντας ειναι αυτος που κραταει το gamepad...τοτε μιλαμε για τη μουφα του αιωνα ...αφου το μονο που εχει να κανει καποιος ειναι να γινει καλος στον χειρισμο. Αυτο μου λετε.... Ουτε κοινς ουτε πακετα ουτε πρωτοκλασατοι παιχτες σε καποιες θεσεις ουτε τπτ. Με 11 τερματαδες να παιξω ...ΑΝ ειμαι καλος στον χειρισμο τους γλενταω ΟΛΟΥΣ....αυτο λετε επισης. Η ΕΑ μας δουλευει ψιλο γαζι..... Φυσικα και δεν μου κανει αυτη η ερμηνεια. Κατι αλλο συμβαινει στο οποιο πιστευω κι ολας. Λαμβανω υποψη οτι οσο ανεβαινω κατηγοριες στο φουτ οι αντιπαλοι ειναι απο μεσο ορο και πανω....εννοω δεν ειναι ασχετοι στις μεγαλες κατηγοριες. Παρατηρω πχ ακομα και στην 5η ντιβ που ανεβηκα οτι παιζω κοντρα σε πολυ καλους παιχτες καποιες φορες.... Αυτοι ειτε εχουν πεσει ειτε ανεβαινουν ολοταχως like me.
ektelion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Βρε και τον Πριγιοβιτς να βαλει στο κεντρο ο αλλος, αν το κατεχει , οση χημεια και αν (δεν ) εχει η ομαδα του, αν του κατσει καλα, θα του κατσει και θα σε κερδισει Ξερω οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας, αλλα συμβαινει στο παιχνιδι! Βασικά, μακάρι να ήταν έτσι (ασχέτως αν αυτό ακύρωνε την όλη λογική του FUT). Αλλά δυστυχώς, δεν είναι... 1
jim777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ΟΚ ΑΝ δεν παιζει ρολο (ειναι γνωστο αυτο και σε παλιοτερους τιτλους) η συνολικη χημεια ...ουτε και η ατομικη.....ουτε και τα στατς .....και ο σημαντικοτερος παραγοντας ειναι αυτος που κραταει το gamepad...τοτε μιλαμε για τη μουφα του αιωνα ...αφου το μονο που εχει να κανει καποιος ειναι να γινει καλος στον χειρισμο. Αυτο μου λετε.... Ο καλύτερος παίκτης/χειριστής έχει προφανώς πλεονέκτημα έναντι του χειρότερου. Ανάλογα με τους παίκτες/chemistry/stats κτλ. αυτή η ψαλίδα μεγαλώνει ή κλείνει. Αν ξέρω να παίζω καλά και τον Ρινάλντι να βάλω μπροστά 3 γκολ θα βάλω. Αν προφανώς βάλω τον Πελέ απλά θα βάλω 7. Δεν είναι πυρηνική φυσική. 1
Platini_Athens Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μα το αντιθετο συμβαινει....αυτη η ψαλιδα που λες δειχνει να μην ισχυει...ποια χημεια και ποια στατς;;;; .. μπορει να μην ειναι πυρηνικη φυσικη αλλα σιγουρα στερειται λογικης* το ονλαιν μερος ....οπως στο οφλαιν η ΑΙ θα στο βαλει με το στανιο (κατι που γινοτανε και στο προ)....αυτη η αισθηση υπαρχει και ονλαιν. Εχουμε ενα παιχνιδι οπου δεν νικαει παντα ο καλυτερος παιχτικα. *Απο τη στιγμη που ενας pro gamer στον προηγουμενο τιτλο του φιφα (17) εφτιαχνε μια ομαδα με 11 τερματαδες και κατακτουσε την Κ1 .... .....ή ειναι τοσο καλος οπως λετε εσεις, προσωπικα δεν το πιστευω, (τι θα πει καλος και τι θα πει pro παιχταρας αληθεια σε ενα τοσο χαοτικο παιχνιδι που δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος;;;;; εδω ενας pro παιχτης που κατεκτησε ενα μεγαλο τουρνουα (νομιζω στο φιφα 16) αργοτερα εχασε ΟΝΛΑΙΝ απο τον Huge Gorilla με 9 τεμαχια!!!!) ........ή εχει καποια ''βοηθεια'' σε καθε ματς την οποια δεν εχει ο καθε τυχαιος αντιπαλος του. Τωρα οπου βοηθεια βαλτε οτι θελετε...το περιφημο ''χαντικαπ'' και την οποια ερμηνεια του ή κατι ''αλλο'' σταλμενο φυσικα απο ΕΑ μερια (πχ σε καποιους youtubers...διοτι ολοι αυτοι oι ''παιχταραδες'' τυχαινει να ειναι και youtubers.)
jim777 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αν βγω 15 τετ α τετ σε ένα ματς επειδή παίζω με χειρότερο αντίπαλο τότε από κάποιο σημείο και μετά παύει να έχει σημασία αν θα βγω με το Ρονάλντο ή με το Ρινάλντι. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες. Είναι ζόρικο concept.
Platini_Athens Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αν βγω 15 τετ α τετ σε ένα ματς επειδή παίζω με χειρότερο αντίπαλο τότε από κάποιο σημείο και μετά παύει να έχει σημασία αν θα βγω με το Ρονάλντο ή με το Ρινάλντι. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες. Είναι ζόρικο concept. Κανενα ζορι θα λεγα απολυτως ... εμεις ονλαιν βιωνουμε ΑΛΛΑ πραγματα. Εμεις οι μεσοι παιχτες....διοτι παιζουμε λιγο.....δεν κοιταμε τις νικες και τις ηττες μας ΑΛΛΑ πως ερχονται αυτες, την εικονα του ματς δλδ. Και αυτο ποσταρω καθε φορα. υγ Η παρατηρηση μας λοιπον...στο κο οπ οταν χανουμε απο ΜΠΟΥΣΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (πχ ρεαλ εναντιον ρεαλ, εμεις σερνομαστε ενω οι αλλοι πετανε και ειναι πολυ δυνατοι) μετα τις τσεκαρουμε.....χαρακτηριστικο τους ειναι οτι εχουν περισσοτερες νικες παρα ηττες. Επισης εμεις μπορει να εχουμε πεσει ντιβ 3 και οι αντιπαλοι μας να ειναι απο ντιβ 1 (πολυ δικαιο!!!!!) Στα ματς αρκετοι απο δαυτους δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο απλα ειναι μπουσταρισμενοι. Αν ετρεχα κι εγω με την ιδια ταχυτητα και κερδιζα τις περισσοτερες κοντρες δεν θα ενιωθα οτι υστερω......κι ομως συμβαινει αυτο ακριβως (οπως στο seasons καθως και στο φουτ). remove χαντικαπ λεμεεεεε! υγ 2 το παιχνιδακι θελει πολυ δουλεια.....εδω παιζουμε με ρεαλ κοντρα στην εθνικη Γαλλιας και το παιχνιδι βγαζει εμφανισεις μπλε και στις 2 ομαδες!!!! υγ3 επισης οταν αλλαζουμε καπταιν και στηνει ο φιλος μου την ομαδα αρκετες φορες οταν αρχιζει ο αγωνας δεν λειτουργει το gamepad του. Αυτο γιατι συμβαινει? γνωριζει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα