Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι φέτος το παιχνίδι είναι broken. Το 99% των γκολ είναι undefendable (η άμυνα είναι ανύπαρκτη), το actual skill παίζει λιγότερο ρόλο από ποτέ και σε γενικές γραμμές το gameplay του FIFA 18 ανταγωνίζεται στα ίσια αυτό του... Dragon's Lair. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ξέρω τι νόημα έχουν οι διαμαρτυρίες και τα διαβήματα. Κάθε χρόνο την πατάμε σαν χάνοι. Βλέπουμε ένα παιχνίδι το οποίο δείχνει να έχει προοπτικές, βλέπουμε βελτιώσεις σε όλους τους τομείς και λέμε "α, ωραία, φέτος δεν θα μας σπάσει τα νεύρα το FIFA". Και μετά το πρώτο μεγάλο patch η ΕΑ τα αλλάζει όλα για να σε αναγκάσει να τα σκάσεις μέσω των microtransactions. Εγώ προσωπικά δεν διαμαρτύρομαι σε κανέναν. Αντιθέτως, κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο που την πάτησα τρίτη χρονιά σερί. Τι να πω, ελπίζω να με φωτίσει ο Θεός και να μην τους τα σκάσω και του χρόνου. Γενικά, είναι μεγάλο το backlash φέτος για την εταιρεία που όλοι λατρεύουμε να μισούμε, οπότε ελπίζω να υπάρχουν γενικότερες εξελίξεις με τις σατανικές πρακτικές της.

• Like 1
Δημοσ.

Το κερδισα στον διαγωνισμο που τρεχει η ruffles και ασχοληθηκα με το fut.

Περιεργως κ απ αυτα που διαβαζα και ηξερα κυριως απ offline εμπειρια μια χαρα ποδοσφαιρο παιζεται και ΣΑΦΩΣ καλυτερο απο περυσι.

Να πουμε επισης οτι το 75% των παιχτων δεν εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδεα να παιζει και το μονο που κανει ειναι να τρεχει με παιχτες τυπου Σον.Απλα παιρνουν την μπαλα και τρεχουν.Πασες,συνεργασιες κτλ ειναι αγνωστες εννοιες.Και αμυνες μια χαρα βγαζεις αμα τους ελεγχεις ολους.Αυτο το 75% λοιπον που σιγουρα μεσα στις 30 χιλιαδες των υπογραφων θα ειναι οι μισοι και παραπανω στα ισα και να ξαναφανε.

Mε το Ρενατο Σαντσες κεντρο,Stones αμυνα και Σλιμανι επιθεση και εχω ανεβει σε 6 μερες 4η κατηγορια και οι περισσοτεροι παιζουν με special players και δεν ξερουν ν αλλαζουν πασα.

Δημοσ.

Προφανώς σέβομαι την εμπειρία όλων. Κι εμένα αν με ρώταγες πριν πέντε μέρες που ήμουν div 4 πιθανά θα έλεγα "μα τι λέτε ρε noobs, git gud, το παιχνιδάκι θέλει skill". Στην div 2 όμως που παίζω με άτομα τα οποία γνωρίζουν τα exploits, οι αδυναμίες του παιχνιδιού κάνουν μπαμ. Ειδικά στην άμυνα η οποία κατ' εμέ είναι απλά broken. Π.χ. ο αμυντικός θα κάνει ένα βηματάκι μπροστά (μόνος του) με το που θα γίνει η προωθημένη ίσα ίσα για να μην φτάνει με τίποτα μετά τον αντίπαλο επιθετικό, τα tackles (standing & sliding) έχουν αχρηστευθεί εντελώς κλπ. Μου έχει τύχει δηλαδή να φάω γκολ επειδή το παιχνίδι έδωσε το πλεονέκτημα σε επτά με οκτώ διαδοχικές ενέργειες του αντιπάλου, για όλες εκ των οποίων είχα απάντηση (δηλαδή είχα καλύψει όλες τις passing lanes και μάρκαρα όλους τους αποδέκτες). Ο ορισμός της στατιστικής ανωμαλίας (για να μην μπούμε σε συνωμοσιολογικά μονοπάτια).

Και με βάση τη δική μου εμπειρία το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δηλαδή πέφτω div. 3 από τη 2 και ανεβαίνω μετά με τα τσαρούχια, μιλάμε κάτω από 4 γκολ δεν έριχνα σε αντίπαλο. Άνοδος με 7-2-1. Και μετά καπάκια έξι ήττες σερί στη δύο με όλα αυτά τα έκτροπα που προανέφερα...

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως το παιχνιδι εχει σοβαρα θεματα.Δεν λεω το αντιθετο.Στο περσινο που για μενα στο online κομματι του ηταν πολυ πιο προβληματικο αυτα γινοντουσαν απ την λιγκα 6.

Γενικα τ οτι υπαρχουν πολλοι που παραπονιουνται ενω δεν ξερουν να παιζουν και βασιζονται μονο στην ταχυτητα ειναι γεγονος νομιζω.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον κίνηση αυτη αλλά ρε παιδιά, το demo δεν το παιξατε πριν το αγοράσετε ? Το παιχνίδι φάνηκε απο το demo οτι ηταν μεγάλη μούφα !

Εγω εχω μείνει στο 16, το τελευταίο καλό fifa .

Και το 17 γι κλωτσιές ηταν .

Αφου μας κάνουν την χάρη και μας προσφέρουν το demo μην αγοράζετε στα τυφλά.

Δημοσ.

Τίποτα μάγκες είναι πασιφανές ότι το gameplay είναι για πέταμα. Ειδικά για άτομα που παίζουν γενικά παιχνίδια και κατανοούν ότι ένα παιχνίδι πρέπει να έχει συνοχή και να δίνει πλήρη έλεγχο στον παίκτη το νιώθουν στο πετσί τους.

Να το φτιάξουν από μόνοι τους δεν υπάρχει καμία περίπτωση, γιατί απλούστατα δεν επηρεάζει έως και καθόλου τα έσοδα τους (για τώρα τουλάχιστον). Οπώτε ας *** όταν μπορούμε μπας και φτιάξουνε τα βασικά τουλάχιστον (εάν διαβάσετε τα post θα καταλάβετε). Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θα βγούμε και στους δρόμους, ενα tweet κάνεις και ενα e-sig τσακ τσακ.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον κίνηση αυτη αλλά ρε παιδιά, το demo δεν το παιξατε πριν το αγοράσετε ? Το παιχνίδι φάνηκε απο το demo οτι ηταν μεγάλη μούφα !

Εγω εχω μείνει στο 16, το τελευταίο καλό fifa .

Και το 17 γι κλωτσιές ηταν .

Αφου μας κάνουν την χάρη και μας προσφέρουν το demo μην αγοράζετε στα τυφλά.

Το demo όμως δεν είχε multiplayer, παραδοσιακά εκεί είναι που φαίνονται τα περισσότερα από τα προβλήματα του παιχνιδιού. Προσωπικά για άλλη μια χρονιά λέω "ευτυχώς που δεν...".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπορει καποιοι φιλοι να γραψουν οτι επαναλαμβανομαι, οτι υποστηριζω τις ιδιες θεωριες συνωμοσιας καθε φορα κλπ κλπ AΛΛΑ εγω θα το πω ξανα....περα απο νικες και ηττες.....

Το φιφα 18 ισως να ειναι το πιο ΑΚΑΟΥΝΤ αβανταδορικο φιφα απο καθε αλλη φορα....ισως επειδη ειναι πιο σολιντ απο καθε αλλη φορα...επαιξα λιγο 17 και μου φανηκε πολυ ξυλινο (σε σχεση με δαυτο).

Ναι ΟΚ μου αρεσει το 18 επειδη ειναι σολιντ αλλα αυτο το σολιντ τελικα ονλαιν  ευνοει τον gamer που εχει το χαντικαπ με το μερος του.

Οτι γινοτανε στο φιφα 15 δλδ....αντε πιαστους!!!!

Σε αυτο ομως ταχυτητα και γλυστρημα.....

Ρε μιλαμε στην ντιβ 1 στο κο οπ παιζουμε κοντρα σε αντιπαλους που τρεχουν πιο γρηγορα απο τη μπαλα. Οχι οτι δεν το εχουμε ξαναδει αυτο ονλαιν....λεμε τωρα...

Δεν γινεται ο αντιπαλος Βαρανε να φτανει τον δικο μου Ροναλντο ή ο δικος μου Βαρανε να μην μπορει να κανει καλα τον αντιπαλο Κρος....

Οταν το παιχνιδι δεν θελει να νικησεις τοτε δεν κοβεις ουτε με βαλε και επισης εχεις και τη διαιτησια εναντιον σου.

Κι αυτα τα εχουμε ξαναδει σε παλιοτερα φιφα....οχι?

Αμ το αλλο.....να εισαι με τον Ροναλδο σε κενο τερμα.....σχεδον ....με τον τερματα παντως εξουδετερωμενο και να τη στελνεις στα πουλια!!!!

Κι ο αντιπαλος να σκοραρει κατα ριπας....

Οι δικαιολογιες τυπου δεν ξερεις να σημαδευεις ....εχει πεσει η ψυχολογια της ομαδας και τετοια....φανταζουν πλεον πολυ αστειες.....

Νταξ ΕΑ......λυπησου μας...αφαιρεσε το χαντικαπ επιτελους και το παιχνιδι θα ερθει στα ισια του.

ΓΚΑ ΡΑ ΝΤΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

υγ και επειδη διαβαζω για παιχτες που κανουν 30+ νικες ....καταληγουμε οτι ειναι παιχτες που ΝΑΙ ξερουν να παιζουν ΑΛΛΑ επειδη ΔΕΝ ειναι μεσοι παιχτες.

.... ειναι παιχτες ''τζανκια'' (χωρις παρεξηγηση δεν το λεω για να προσβαλλω αλλα για να τονισω τον χρονο που αφιερωνουν στο gaming) 

Εννοειται και εκεινοι χανουν καποιες φορες (απο αλλα ''τζανκια'' εννοειται) ωστοσο ειναι ισχυρα ακαουντ και στα περισσοτερα ματς εχουν την ευνοια/χαντικαπ του παιχνιδιου.

Ξαναλεω ειναι αριστοι παιχτες. ΔΕΝ ειναι ασχετοι ουτε ''λιγο'' πανω απο το μεσο ορο.

Εχουν αψογο χειρισμο και ξερουν το παιχνιδι ''απ εξω και  ανακατωτα'' που λενε.

Plus το χαντικαπ...... που ειναι ασσος στο μανικι.

Γενικο συμπερασμα....remove handicap ΧΘΕΣ!!!!!!

edit: μια παρατηρηση....αλλαζοντας το μενταλιτι ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (και αλλες φορες αδυνατον) να ισορροπησει ενα ματς το οποιο φανταζει χαμενο λογω της ισχυος του αντιπαλου....το χουμε κανει.....ΟΜΩΣ ισχυει και επιμενουμε στην υπαρξη του χαντικαπ....το οποιο ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΣ το εχει με τη σεντρα εξηγει η θεωρια μας.  

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • Like 1
Δημοσ.

Division 3 και με κερνανε ολοι 4αρες και 5αρες δεν κοβω με τιποτα τους αντιπάλους και με κοβουν ακίνητοι...

Δεν σε κόβουν ακίνητοι, απλά δεν χρησιμοποιούν τους αμυντικούς κατά πάσα πιθανότητα. Από πέρυσι είναι καλύτερο να αμύνεσε με κεντρικούς/επιθετικούς (όντως...), παρά με τους αμυντικούς. Googlare FIFA 18 reddit tips/tricks η κάτι τέτοιο και θα βρεις ποστ που θα σου εξηγούνε πως να παίξεις "καλύτερα".

Δημοσ.

Division 3 και με κερνανε ολοι 4αρες και 5αρες δεν κοβω με τιποτα τους αντιπάλους και με κοβουν ακίνητοι...

Ουτε με βαλε δεν κοβεις που λενε λολ.. 

Ε οσο ανεβαινεις λογικο ειναι δυσκολευει το πραγμα ..

Δημοσ.

Δεν σε κόβουν ακίνητοι, απλά δεν χρησιμοποιούν τους αμυντικούς κατά πάσα πιθανότητα. Από πέρυσι είναι καλύτερο να αμύνεσε με κεντρικούς/επιθετικούς (όντως...), παρά με τους αμυντικούς. Googlare FIFA 18 reddit tips/tricks η κάτι τέτοιο και θα βρεις ποστ που θα σου εξηγούνε πως να παίξεις "καλύτερα".

Φίλε μου πάντα στο fifa και οχι μόνο κόβεις την μπάλα με τους μέσους , ακόμα και στο πραγματικό ποδόσφαιρο ετσι γίνεται, οι αμυντικοί θα λειτουργήσουν οταν η μπάλα θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή.

Οι αμυντικοί  δημιουργούν ενα τοίχος στην άμυνα , δεν κυνηγάνε την μπάλα, αν κυνηγήσουν μπάλα θα ανοίξουν τρύπα στην άμυνα.

Αυτο είναι ενα λάθος που κάνουν πολλοί παίζοντας ποδοσφαιράκι .

Δεν είναι να δει κάποιος στο youtube πως αμύνεσαι στο fifa 18 και στο κάθε fifa.

Τώρα αν κάποιος δεν εχει ιδεα απο μπάλα και παίζει και πρώτη φορά φιφα αυτο είναι άλλο θέμα.

Το κακό στο fifa είναι το tactics και πως μπορεί ο αντίπαλος να επηρεάσει την δική σου άμυνα.

• Like 1
Δημοσ.

ωραια ...ΑΝ ισχυουν ολα αυτα....που ισχυουν απ οτι φαινεται in game.....τοτε να φτιαξω ομαδα σαν εκεινη που με κερδισε χθες 3-2 απο 2-0 που ημουν μπροστα....στο κεντρο ειχε 3 (τον τριτο δεν τον θυμαμαι δυστυχως) αλλα ειχε σιγουρα τον Φεκιρ και CDM τον Μπεν Αρφα!!!!!!

Γκολντ καρτες...

Ιντερσεπτιον στατ αυτοι οι 2 παιχτες 28 και 36.....Ο Μπεν Αρφα σταμινα 67.....

Οσοι παιζετε σε πισι τσεκαρετε ΑΝ εχει βγει cheating οσον αφορα το ονλαιν παντα.....που αλλαζει τα στατς των παιχτων.

Δεν ερμηνευεται διαφορετικα το πραγμα...διαφορετικα παμε σε θεωριες....ισως παλι να ειναι συνδυασμος δλδ και cheat και account, γιατι οχι......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...