Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αλλαξε κατι ουτε με repair οποτε δοκιμαζω επανεγκατασταση και βλεπουμε...

φιλε γεια, βρηκες κατι???? εμεις 2η μερα που δεν παιζουμε.....αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα...με το repair οντως τπτ.....μηπως να βαλουμε ultrex????  :-D

τι θα γινει με αυτο το παιχνιδι επιτελους.....!!!!!!!

Δημοσ.

φιλε γεια, βρηκες κατι???? εμεις 2η μερα που δεν παιζουμε.....αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα...με το repair οντως τπτ.....μηπως να βαλουμε ultrex????  :-D

τι θα γινει με αυτο το παιχνιδι επιτελους.....!!!!!!!

Μετα την επανεγκατασταση τελικα εστρωσε , ελπιζω οριστικα ...

Δημοσ.

Είχα κι εγώ θέμα προχθές, αλλά από χθες παίζει κομπλέ. Έγινε, όμως, κάτι άλλο κουλό. Ενώ είχα φτάσει Div. 3 στο Seasons και γενικά πήγαινα τρένο, το παιχνίδι θυμήθηκε ότι έπαιζα και FIFA 17, οπότε μου έκανε τη χάρη (πέρα από κάτι δώρα που μου έδωσε για FUT και κάτι coins, που χέστηκα για αυτά) να με "ξεκινήσει" από την Div. 8 XD XD XD

Δημοσ.

φιλοι μου εμεις μολις μπηκαμε και ακομα δεν μπορουμε να παιξουμε....στο πισι.....τελικα επανεγκατασταση ειναι η λυση ε? πω ρε βαριεμαι να κανω....

Δημοσ.

φιλοι μου εμεις μολις μπηκαμε και ακομα δεν μπορουμε να παιξουμε....στο πισι.....τελικα επανεγκατασταση ειναι η λυση ε? πω ρε βαριεμαι να κανω....

Υπάρχει το repair..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι με repair ΔΕΝ εγινε τπτ απολυτως....το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο;;;;;;;

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ Η ΛΥΣΗ, ουτε repair ουτε επανεγκατασταση χρειαζεται ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ!!!

Πας στο C (σκληρο δισκο), μετα users (φακελος) οπου μεσα υπαρχει ενας φακελος Χ(ονομασια διαφερει) _000.

Τον κλικαρεις και μεσα εκει θα βρεις και θα μπεις στον φακελο documents οπου αφου μπεις κι εκει κλικαρεις στον φακελο του φιφα 18 και τα σβηνεις ΟΛΑ!!!!!!

Μετα μπαινεις κανονικα στο παιχνιδι (μπαινεις κανονικα και με το νομο) απλα ρυθμιζεις τα settings απο την αρχη.

Για την ιστορια μας εσωσε ο φιλος μου που παιζουμε κο οπ μαζι και ΔΕΝ ασχολειται (σχεδον) καθολου με το φιφα (παιζει ελαχιστα).

:-D καλο καψιμο παλι!!

υγ παιξαμε ντιβ 1 κο οπ....το παιχνιδι θα ελεγα οτι δεν μας αρεσει ετσι οπως το εκαναν (μετα το update)...πολυ γρυστριμα σε αφυσικο βαθμο......δεν μπορεις να κοψεις ουτε με βαλε επισης. Ειμαι προβληματισμενος....το 17 φανταζει ανωτερο.

Επεξ/σία από Platini_Athens
Δημοσ.

Παίκτες Fifa 18 χρησιμοποιούν bronze ποδοσφαιριστές και εκμεταλλεύονται την CPU

http://www.gameworld.gr/component/content/article/182-sports/30028-παίκτες-fifa-18-χρησιμοποιούν-bronze-ποδοσφαιριστές-και-εκμεταλλεύονται-την-cpu

ΟΚ και πως καταληγουν-βρισκουν τους συγκεκριμενους μπρονζε παιχτες (και τον συνδυασμο αυτων σε μια 11αδα αυτοι οι εξυπνοι gamers ;;;;;;

Αρα ειναι κατι ευκολο-απλο να το κανει οποιοσδηποτε τωρα που μαθευτηκε και καλα;;;; το δοκιμασε καποιος φιλος του φορουμ;;;;;

Δημοσ.

Παραιτούμαι από το online για φέτος.

Συναντώ lag, ξανά.

Το παιχνίδι είναι πιο broken αποτί έχω παίξει ως τώρα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νευριάζω..θέλω παιχνίδια που να τα ευχαριστιεμαι, και όχι δεν εννοώ να νικάω συνέχεια.

Κόβω τον λαιμό μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί σωστά το match making. Δεν γίνεται να πέφτω με όλα τα παιχτουρια του παιχνιδιού,με έχουν κάνει γιογιό.

Δεν γίνεται να μην μαρκάρει.. δεν γίνεται να βάζεις την ομάδα park the bus,και να βρίσκονται στο κέντρο.. δεν γίνεται να τους λες Φούλ επίθεση και να μην ανεβαίνουν.

Και δε γίνεται με ένα ταπαρισμα του τρεξίματος να κάνουν αδειασματα..

Και δε γίνεται να παίζω αντιπαλος με burnemouth ή Wolverhampton και να είναι σα να παίζω με real/Barca ενώ έχω lion..

Δεν ξέρω τι έκαναν φέτος,αλλά κλαίω τα χρήματα που έδωσα..

• Like 3
Δημοσ.

GIT GUD! XD XD XD

Πέρα από την πλάκα, εγώ το λέω και το φωνάζω από το installment του '14: το skill έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Αρχικά νόμιζα ότι ευθυνόταν το momentum, αλλά τελικά είναι απλά κακό implementation (που λένε και στο χωριό μου) της τυχαιότητας του παιχνιδιού. Ή για να το πω αλλιώς, η ΕΑ έχει βάλει το φαινομενικά "ρεαλιστικό" αποτέλεσμα πάνω από το actual skill. Ή για να το πω ακόμη πιο απλά, αν είναι να το φας, θα το φας :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...