Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαιξα λιγο το demo , τα γραφικα ειναι ακομα ποιο βελτιωμενα ειδικα σαν hunter ηταν παρα πολυ καλα.. Πολυ καλο οτι βαλανε online ακομα και στον hunter...Θα δειξει οταν βγει τελος του μηνα...

ΜΙα χαρα ηταν παντως σε direct x12...

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τερμάτισα το alex hunter στο 17 τώρα και ψιλο ξενέρωσα με το τέλος, δεν μπορείς να παίξεις πολλές season κλπ, απλά παίζεις ένα πρωτάθλημα αγγλίας και το κύπελλο και μετά σε πάει στο ultimate team και τέλος.

Στο 18 θα έχει πάλι κάτι παρόμοιο?  Tώρα διάβασα στην προηγούμενη σελίδα ότι  θα έχει πάλι mode με τον hunter.. Ας ελπίσουμε να είναι πιο βελτιωμένο και με περισσότερες seasons, προτάσεις μεταγραφών κλπ..

Δημοσ.

DIRECTX 12

Ελάχιστη Σύνθεση

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10 – 64-Bit

Επεξεργαστής: Intel i3 6300T ή αντίστοιχων δυνατοτήτων- εναλλακτικά Intel i3 4340 ή Intel i3 4350. AMD Athlon X4 870K - εναλλακτικά AMD FX-4350 ή AMD FX-4330.

Μνήμη RAM: 8GB

Χώρος στο σκληρό δίσκο: 50.0 GB

Κάρτα γραφικών: Τουλάχιστον NVidia GeForce GTX 660 2GB ή αντίστοιχη, ή Radeon RX 460 ή R9 270 ή R7 370

Προτεινόμενη Σύνθεση

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10 – 64-Bit

Επεξεργαστής: Intel i3 6300T ή αντίστοιχων δυνατοτήτων- εναλλακτικά Intel i3 4340 ή Intel i3 4350. AMD Athlon X4 870K - εναλλακτικά AMD FX-4350 ή AMD FX-4330.

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 670 ή AMD Radeon R9 270X

DIRECTX 11

Ελάχιστη Σύνθεση

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit

Επεξεργαστής: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz ή AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz

Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GTX 460 ή AMD Radeon R7 260

Προτεινόμενη Σύνθεση

Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit

Επεξεργαστής: Intel i5-3550K @ 3.40GHz ή AMD FX 8150 @ 3.6GHz

Κάρτα γραφικών: Τουλάχιστο NVIDIA GTX 660 ή AMD Radeon R9 270

Πηγή γιαυτά??

Γιατί το site του origin δεν αναφέρει κάτι..

Λέει coming soon..

Κατεβάζω το demo σε pc και ps4 για να δω διαφορές.

https://www.origin.com/irl/en-us/store/fifa/fifa-18/demo

Δημοσ.

Έπαιξα το demo, αλλά είμαι ο μόνος που δεν είδε κάποια πολύ μεγάλη διαφορά; Σίγουρα καλύτερα δουλεμένες κερκίδες, ελαφρώς (σε κάποιες περιπτώσεις πολύ "ελαφρώς") βελτιωμένα πρόσωπα, αλλά ως εκεί. Θα περιμένω 2-3 βδομάδες αφού θα έχει βγει κι η πλήρης έκδοση, για να δούμε τι παίζει ακριβώς σε FUT και carrer mode, (ναι, ακόμα παίζω carrer και μ' αρέσει :P ) και βλέπουμε... 

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα πρόσφατα μια gtx 1060 έβαλα drivers από Nvidia site όλα κομπλέ. Κατέβασα το demo και έχω την εντύπωση ότι η φωτεινότητα κάνει κάθε λίγο μια στιγμιαία μείωση και επανέρχεται, αλλά πραγματικά στιγμιαία. Παίζει να ναι του παιχνιδιού η κάτι φταίει με την κάρτα; Παίζω σε ultra settings,60fps.

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται λίγο διαφορετική η φιλοσοφία του σουτ ειδικά στην κίνηση θέλει ας πούμε πιο πολύ ψυχραιμία και σημάδι

τι σημάδι κ ψυχραιμία θέλει;

όλα παραθυράκι γράφουν στο ντέμο.

Αντε να δούμε το τελικό προιον αν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος φέτος

Δημοσ.

Μολις κατεβαζω το κανονικο game με τις 10 ωρες trial απο ea access....

Αντε να δουμε

Παίξε και πες μας κι εμάς αδερφέ!  :-D

Δημοσ.

Μετα απο καποια παιχνιδια μονο offline μπορω να πω οτι ειδα πολλα παραπανω απο οσα περιμενα...

Το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με το demo και βλεπω αρκετες διαφορες...

Η ποιο σημαντικη ειναι η κινηση των παιχτων , το κοντρολ και γενικα οι αντιδρασεις τους.. Το κοντρολ πλεον ειναι αρκετα πιο ρεαλιστικο με την μπαλα να φευγει ευκολα με λαθος τοποθετηση ο τροπος που τρεχουν οι παικτες ειναι επισης διαφορετικος και το παιχνιδι ειναι πιο ζωντανο επειδη η μπαλα δεν κολλαει στα ποδια αλλα θελει προσπαθεια για να τη κρατησεις σταθερη..

Επισης η αμυνα μου φανηκε πολυ πιο δυσκολη πλεον ... οπως και ροη της μπαλας θα ελεγα ειναι ακομα πιο φυσιολογικη..

Τα γραφικα ειναι σουπερ και μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση ο φωτισμος που ξεκινησα ενα παιχνιδι απογευματακι  και στο δευτερο ημιχρονο ειχε αλλαξει επειδη αρχισε να εχει σκοταδι απο την δυση του ηλιου ...

Γενικα δειχνει αρκετα βελτιωμενο με διαφορες και ελπιζω να μεινουν ετσι μιας που οτι ειδα μου αρεσε παρα πολυ ...

Σα να επαιζα απο την αρχη fifa ενιωσα ειδικα στην αμυνα και αυτο μονο θετικο ειναι ...

• Like 3
Δημοσ.

Χαίρομαι γι' αυτά που διάβασα. Ειδικά για το ότι η μπάλα δεν "κολλάει" στους παίκτες κι ότι έχει γίνει πιο απαιτητικό το gameplay. Γραφικά φωτισμοί θεωρούνται αυτονόητα.

Θα τα δώσουμε που θα τα δώσουμε τα ευρώ μας, τουλάχιστον να αξίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...