babis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Division 6 4ο παιχνιδι στα καπακια barcelona vs barcelona....
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Βρήκα λύση στο τρελό lag που συναντώ στο online. Πέρα από το ανοιχτό upnp εκανα και DMZ στην IP πού έχω δώσει στην κονσόλα. Και βρίσκει ακόμα πιο γρήγορα αντίπαλο..και παίζω παιχνίδια χωρίς lag. Από εκεί πού ήμουν 4/5 παιχνίδια με τρελό lag,πλεον είμαι στο 1/5 λ... Τουλάχιστον παίζεται σα πέρσι άνετα.
delpetro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Division 6 4ο παιχνιδι στα καπακια barcelona vs barcelona....Και που το κακο.Παίξε pes να παίζεις παο vs barca
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Βγήκε η 1.04( ps4)λένε nerfαρανε τις πάσες... @@ λέω εγώ! Δεν μπορώ να μαρκάρω,δεν μπορώ να κόψω πάσα για πάσα..εκτός και αν κάνει λάθος ο αντίπαλος..Σε κάθε αγώνα με κερνάνε 3-4-5-6-7-8 γκολ..Πώς κατάφερα και πήρα το πρωτάθλημα της DIV10 δεν ξέρω...τα ποσοστά μου είναι 4-1-10..Πρέπει να είναι η 1η ή η 2η φορά με τόσο χάλια ποσοστά μου στο fifa.Νομίζω δεν με κάνει καν matchmaking με το σωστό DIV FIFA 18 Update 1.04 Makes Gameplay Changes, Read Patch Notes New Gameplay Changes: Made ground passes and ground through passes less effective when blindly passing the ball between 90 and 270 degrees, where 0 degrees is the direction the player is facing. The most significant impact will be seen when the pass angle is between 140 and 220 degrees. The impact scales when the pass angle is between 90 (least impact) and 139 degrees and between 221 and 270 (least impact) degrees. The passes impacted by this change will see: Reduced ball speed. Reduced accuracy. Disabled user controlled reactions when locked to a player, when the goalkeeper is holding the ball. Fixed issues in Gameplay: Fixed an issue where the goalkeeper sometimes parrying the ball into his own goal. Fixed an issue where the goalkeeper diving too early on a downward header and volley shots. Addressed an issue where players sometimes becoming invisible during a match. Dragbacks not working when rapidly tapping the modifier button. Fixed an issue where players were unable to string together multiple stepovers. Addressed an issue where the goalkeeper, in some situations, being unable to throw the ball after making a save close to the goal line. Addressed an issue where the player automatically passing the ball from a set piece after the game had been paused in an Online match. Fixed an issue with Custom controls where movement with the directional buttons was not working when locked to a player. New changes in FIFA Ultimate team: Added the Objectives tile to the Pause Menu in all FUT Online modes. Added Guest Mode in FUT Online Seasons and FUT Online Draft. Disabled the FIFA Trainer within FUT Champions. Fixed issues in FIFA Ultimate team: Fixed an issue where Squad Building Challenges where tagging a group of challenges would make it unselectable. ICONs displaying their current age on in-game overlays. Wrong badge showing for your opponent on the Online Season’s Match Preview screens. Addressed an issue where objective Completed visual notification not displaying correctly for some Daily/Weekly Objectives. Alignment of the text on Manager League items. Addressed an issue with the effects shown during the pack opening animation. Addressed an issue where the icon of your rank in Squad Battles displaying incorrectly when claiming rewards. Fixed issues in Online Modes: Fixed an issue where players crashing when matching up in Pro Clubs Friendly Matches in certain situations. Addressed an issue where players would not receive invites in Pro Clubs Friendly Matches in certain situations. Addressed the following issues in Career Mode:Fixed an issue where players crashing during the first game of the season in certain situations. New changes in Audio / Visual / Presentation:Updated the Chile National Team kits and crest to be authentic. Addressed the following issues in Audio / Visual / Presentation: Fixed the volume of the audio in the Cristiano Ronaldo celebration. Addressed some issues with crowd flags displaying the wrong images. Fixed some visual issues with the Bundesliga broadcast package. Situations where the ball would appear to go through the goal netting. Fixed an issue where a player on the ground would incorrectly animate as flipping or spinning. Celebrations clipping through ad boards.
ektelion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Κράτα πατημένο το RT και hope for the best. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται καθαρά από το παιχνίδι αν θα σε αφήσει να κόψεις τον αντίπαλο ή αν απλά θα περάσει η πάσα/το σουτ/ο αντίπαλος μέσα από τρεις δικούς σου γιατί έτσι. Αυτά που λένε κάτι YouTubers τα ακούω βερεσέ. Πρώτον, παίζω FIFA πριν γεννηθούν, δεύτερον, σιγά μην κράξουν το παιχνίδι που τους έκανε YouTube stars (χωρίς καν να μπω σε εικασίες για τη "σχέση" τους με την ΕΑ). Η άμυνα στο FIFA 18 είναι απλά broken, plain and simple. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες αργότερα. ΥΓ: Αυτή τη στιγμή είμαι Div. 4 στην οποία ανέβηκα τρένο και για πλάκα (με Manchester United). Έχουν ζορίσει λίγο τα πράγματα, αλλά συνήθως χάνω από συγκεκριμένες ομάδες ανεξαρτήτως του skill του αντιπάλου, πράγμα που αποδεικνύει το scripting της υπόθεσης.
stratigos24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ε.π.ι.τ.ε.λ.ο.υ.ς ! ! ! Παίζω Hunter και παίρνει κόκκινη αμυντικός μου και... ναι, ο προπονητής μου κάνει αλλαγή άμεσα κάποιον από μπροστά για να βάλει αμυντικό. Στα προηγούμενα, σε single player modes ο προπονητής δεν έκανε τίποτα και σε άφηνε με 10 με ένα κενό πίσω, δεν τον ένοιαζε. Ακόμα, μιας και πολλοί το έγραφαν ως ''κακό'' για τα προηγούμενα fifa, δύσκολα πλέον προλαβαίνει αμυντικός κάποιον επιθετικό αμα του φύγει.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κράτα πατημένο το RT και hope for the best. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται καθαρά από το παιχνίδι αν θα σε αφήσει να κόψεις τον αντίπαλο ή αν απλά θα περάσει η πάσα/το σουτ/ο αντίπαλος μέσα από τρεις δικούς σου γιατί έτσι. Αυτά που λένε κάτι YouTubers τα ακούω βερεσέ. Πρώτον, παίζω FIFA πριν γεννηθούν, δεύτερον, σιγά μην κράξουν το παιχνίδι που τους έκανε YouTube stars (χωρίς καν να μπω σε εικασίες για τη "σχέση" τους με την ΕΑ). Η άμυνα στο FIFA 18 είναι απλά broken, plain and simple. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες αργότερα. ΥΓ: Αυτή τη στιγμή είμαι Div. 4 στην οποία ανέβηκα τρένο και για πλάκα (με Manchester United). Έχουν ζορίσει λίγο τα πράγματα, αλλά συνήθως χάνω από συγκεκριμένες ομάδες ανεξαρτήτως του skill του αντιπάλου, πράγμα που αποδεικνύει το scripting της υπόθεσης. τόσο χάλι; Νιώθω ότι δε ξέρω να παίζω καθόλου..με το RT είναι που "κάθεται" στα πόδια ο αμυντικός για να μαρκάρει,σωστά; Φαντάσου να μην έκαναν nerf τις πάσες! δεν βλέπω κανέναν youtuber/streamer οπότε δε ξέρω τί λένε αυτά τα παιδάκια
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Γράψε λάθος, το LT εννοούσα. Το RT είναι το "τούρμπο" που λέγαμε εμείς οι παλαιοί. Γενικά, κινείται πιο αργά και προσεκτικά ο αμυντικός αν το κρατάς πατημένο, οπότε έχεις μια ελπίδα παραπάνω να κόψεις καμία πάσα ή να πετύχει κάνα standing tackle. Γενικά, όμως, επιμένω ότι το παιχνίδι είναι broken. Οι εμπειρίες του επιτίθεσθαι και του αμύνεσθαι απέχουν παρασάγγας (πςς, μα τι έγραψα ο λόγιος). Όταν επιτίθεσαι νιώθεις ότι έχεις δεκάδες επιλογές. Θες τάκα τάκα μέχρι να βρεις το άνοιγμα; Θες να βγάλεις σεντρούλα; Θες "αγγλικό ποδόσφαιρο" γιούργια κι ό,τι βγει; Μπορείς να το κάνεις. Μέχρι και η τελική προωθημένη βγαίνει φέτος, πράγμα που παρακάλαγα από το FIFA '12. Στην άμυνα πάλι, απλά βλέπεις τα καμάρια σου να πάνε όπου να 'ναι, να είναι δέκα φορές πιο αργοί από τον αντίπαλο (δεν μιλάω για το σπριντ, μιλάω για την αντίδρασή τους σε ό,τι γίνεται στο γήπεδο και για τα αντανακλαστικά τους στα challenges, δηλαδή στις κόντρες και στα τάκλιν). Πάντως, μέχρι στιγμής, ό,τι κι αν κάνω, αν θέλει να φάω γκολ το παιχνίδι, θα το φάω. Έχει τύχει να περάσει ο Αγουέρο μέσα από τέσσερις (4) αμυντικούς μου. Γιατί έτσι. Γενικά, πρέπει να κάνει χοντρή [μπιπ] ο αντίπαλος ή να χάσει την μπάλα από ανυπομονησία. Αν έχει υπομονή, μπορεί να τη γυρίζει γύρω γύρω μέχρι να χιονίσει στον ήλιο. Το συμπέρασμα είναι ότι όποιος έχει μάθει να παίζει με αμυντικό προσανατολισμό, ας πρόσεχε. Απλά φουλ επίθεση κι όποιος φάει τα λιγότερα κερδίζει. Και, φυσικά, το αν θα βάλεις γκολ δεν εξαρτάται από το skill σου, αλλά από το script. Γιατί μπορεί μεν να έχει τρελή αβάντα η επίθεση, αλλά μερικές φορές το finishing του Μέσι ανταγωνίζεται αυτό του Κλάους. Τέλος, ξεχνάμε finesse modifier (πλασεδάκι με φάλτσο) στο φετινό FIFA. ΟΛΕΣ τις φορές που το έχω δοκιμάσει φέτος, μηδέ μίας εξαιρουμένης, η μπάλα έχει βγει άουτ. Και μιλάμε για περιστάσεις που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ το πλασέ.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα λόγιε μου! Πιστεύω ότι δεν θα διορθωθεί καθόλου φέτος αυτό! Τί να κάνω; Να ξημεροβραδιάζομαι στα forums της ΕΑ; Βέβαια έχει 1 μήνα ζωή και κάτι μέρες και έχουν βγει 4 patches..
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εμπειρικά σου λέω να μην περιμένεις καμία σοβαρή αλλαγή στο gameplay. Συνήθως αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι ότι βγαίνει ένα μεγάλο patch λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού το οποίο αλλάζει κάποιο χοντρό χαρακτηριστικό του gameplay, ίσα - ίσα για να βγάλει ψεύτες τους reviewers Η μόνη ελπίδα είναι να υπάρχει κάποιο κόλπο/σύστημα που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη ή απλά να είναι θέμα εξοικείωσης. I wouldn't bet on it though ;-)
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εμπειρικά σου λέω να μην περιμένεις καμία σοβαρή αλλαγή στο gameplay. Συνήθως αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι ότι βγαίνει ένα μεγάλο patch λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού το οποίο αλλάζει κάποιο χοντρό χαρακτηριστικό του gameplay, ίσα - ίσα για να βγάλει ψεύτες τους reviewers Η μόνη ελπίδα είναι να υπάρχει κάποιο κόλπο/σύστημα που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη ή απλά να είναι θέμα εξοικείωσης. I wouldn't bet on it though ;-) καλά σίγουρα ναι..απλώς ας υπάρχει αυτή η ελπίδα!
giannis2429 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ποιες ομάδες (στα δημοφιλή πρωταθλήματα τουλάχιστον) θα μπορούσαν να γίνουν η Λέστερ της χώρας τους;; Ακούω προτάσεις.
sarakinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά το online είναι unplayable εντελώς όμως..έχουμε κάποια ανακοίνωση ή κάτι τέτοιο; Σε PS4 δεν είναι τόσο χάλι...
GP7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μόνο σε εμένα δεν κάνει καν launch το παιχνίδι; Μέχρι πριν 3-4 μέρες έπαιζα κανονικά και σήμερα τίποτα. Έκανα uninstall και reinstall origin, repair game, ενημερωμένοι gpu drivers και πάλι τίποτα. Τρώει φρίκες. Edit: Μάλλον βρήκα τι φταίει... Για κάποιο λόγο το "έκοβε" το firewall. Ελπίζω να μην έχω κι άλλες εκπλήξεις...
kostascfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σημερα οσο και να προσπαθησα να παιξω online εμενα στην pregame arena και το ματς δεν φορτωνε ποτε....Εχει κανεις καποια ιδεα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα