Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι άσχημο που γίνεται στο ps4...πολύ lag,πάρα πολύ σε άσχετες ώρες και μέρες όταν παίζω..στο pc υπάρχει;

Είδα γκρίνια στα φόρουμς τους.

Δημοσ.

κάτι άσχημο που γίνεται στο ps4...πολύ lag,πάρα πολύ σε άσχετες ώρες και μέρες όταν παίζω..στο pc υπάρχει;

Είδα γκρίνια στα φόρουμς τους.

φουλ

και οταν δεν εχει πολυ lag εχει input lag

γενικα ενα μαυρο χαλι

Δημοσ.

Div1 ρε φιλε? ωραιος

Πως παιζεις αμυνα και πως αντιμετωπιζεις τα kick off boosts?

Η αμυνα φετος ειναι δυσκολη αλλα το kick off boost καποιες φορες το αποφευγεις με offside trap spammarontas το 

• Like 1
Δημοσ.

φουλ

και οταν δεν εχει πολυ lag εχει input lag

γενικα ενα μαυρο χαλι

μάλιστα..τί έγινε φέτος με το lag..τόσα χρόνια ήταν πένα,σε μένα τουλάχιστον

Δημοσ.

Εφτασα ντιβ 8 αχαστος με Παναθα...φανταζομαι οτι στις μικρες κατηγοριες δεν υπαρχουν τσιτερς κι αν υπαρχουν δεν τους συναντησα. Ισως αργοτερα...στις μεγαλες.....δεν εχω κοιταξει αν εχουν βγει και οι γνωστοι τρεινερς στο πισι οπως καθε χρονο που χαλανε το ονλαιν κομματι του παιχνιδιου. Ελπιζω πως οχι.

Ωραιο ποδοσφαιρακι, πολυ σολιντ. Εχουν γινει καποια πολυ ωραια ματς στο seasons και στο κο οπ που παιζω.

Δημοσ.

Εχει πολλα αρνητικα, με βασικοτερα ολων το φουλ random factor και το scripting

Παρ'ολα αυτα συν το γεγονος οτι τρωω τρελο ξυλο - εχω φτυσει αιμα στο FUT να φτασω div 6, ξαναεπεσα div 8 και μολις ξανανεβηκα 6 φτυνοντας παλι αιμα αλλα νιωθοντας πως κατι παω να κανω στην αμυνα - δεν μπορω να ξεκολησω με τιποτα για καποιο λογο.

Για weekend league δεν το συζηταμε, δεν εχω φτασει ουτε καν κοντα. Το οτι ομως (βαση reddit) ειμαστε αρκετοι αυτοι που δυσκολευομαστε να μπουμε, την κανει ακομα πιο εθιστικη τη φαση imo. 

Βγηκε και patchaki που καπως διορθωσε τα πραγματα στις πανευκολες για ολους πασες, δεν ξερω αν πρεπει να νιωθουμε τυχεροι ή αν ειμαστε beta testers, γιατι βγηκε ΜΟΝΟ για pc προς το παρον.

Δημοσ.

Εχει πολλα αρνητικα, με βασικοτερα ολων το φουλ random factor και το scripting

Παρ'ολα αυτα συν το γεγονος οτι τρωω τρελο ξυλο - εχω φτυσει αιμα στο FUT να φτασω div 6, ξαναεπεσα div 8 και μολις ξανανεβηκα 6 φτυνοντας παλι αιμα αλλα νιωθοντας πως κατι παω να κανω στην αμυνα - δεν μπορω να ξεκολησω με τιποτα για καποιο λογο.

Για weekend league δεν το συζηταμε, δεν εχω φτασει ουτε καν κοντα. Το οτι ομως (βαση reddit) ειμαστε αρκετοι αυτοι που δυσκολευομαστε να μπουμε, την κανει ακομα πιο εθιστικη τη φαση imo. 

Βγηκε και patchaki που καπως διορθωσε τα πραγματα στις πανευκολες για ολους πασες, δεν ξερω αν πρεπει να νιωθουμε τυχεροι ή αν ειμαστε beta testers, γιατι βγηκε ΜΟΝΟ για pc προς το παρον.

Στο φουτ παιζει ρολο ΚΑΙ τι ομαδα εχεις φτιαξει....ποσο αλενατορε εισαι....

Εχω καποια ενσταση με το πατσακι διοτι καποιες σιγουρες πασες κοντινες πηγαινουν αλλου νταλλου....καποιες φορες. Σπαστικο ομως...

Περα απο θεωριες συνωμοσιας (οπου εχω γραψει σε προηγουμενους τιτλους του φιφα και πιστευω) ειναι ενα ποδοσφαιρακι οπου γινονται τρελες ανατροπες κι αυτο διοτι ο χειρισμος ειναι καπως ''δυσκολος''...πρεπει να υπολογιζεις ποτε και ποσο θα τρεχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.youtube.com/watch?v=1K7aiTWZQhQ

τερας ψυχραιμιας στο 1ο γκολ και γκολ α λα Εκι στο τελος! :D  

edit:  Παντως ενω στην αρχη ΔΕΝ....τωρα μυριζομαι οτι οι αντιπαλοι μου (dev 6 πλεον) εχουν ΠΑΛΙ trainer/hack/cheat ονλαιν....ειδικα απο Ανατολικο μπλοκ πρεπει να γινεται χαμος. Νικησα εναν αμπαλο 4-5, οτι σουταρε εγραφε...αυτος εννοειται, εγω επαιζα μπαλιτσα. Ολο τετ α τετ εβγαινα...απο αμυνα μυρουδιας.

Επεξ/σία από Platini_Athens
Δημοσ.

Αυτό το τραγικό με το να πατάς λίγο το τρέξιμο και να πετάει την μπάλα το σκέφτηκαν πολύ να το βάλουν στο παιχνίδι?

Δεν υπάρχει δυνατότητα μαρκαρίσματος έτσι, οπότε οι άμυνες γίνονται γιογιό.

(Ps4 εδώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...