gourlis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πήγαινε στο μενού Customize >>> Settings >>> Game Settings >>> Audio και δες αν είναι τέρμα το Commentary Volume. fifa.jpg φιλε το ειδα και αυτο αλλα ειναι στο full η ενταση ...
babis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εννοειται οτι στο ps4 εχει πολυ παραπάνω κοσμο αλλα τα νουμερα μερικες φορες δεν ειναι 100% αληθινα και τι εννοω...οτι στο ps4 υπαρχει το μεταχειρισμενο και τα bundles εγω εχω 2 φιλους που περσυ πηραν το 17 και αντε να εγραψαν 5 ωρες σύνολο
tommybertsen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εννοειται οτι στο ps4 εχει πολυ παραπάνω κοσμο αλλα τα νουμερα μερικες φορες δεν ειναι 100% αληθινα και τι εννοω...οτι στο ps4 υπαρχει το μεταχειρισμενο και τα bundles εγω εχω 2 φιλους που περσυ πηραν το 17 και αντε να εγραψαν 5 ωρες σύνολο Τι εννοείς όταν λες πως δεν είναι αληθινό; Τι σημασία έχει; Τους πόσους είναι online όταν ψάχνεις για ματς λέμε. Αυτό δεν έχει σχέση με το πως αγόρασαν το παιχνίδι, bundle ή μη. Εκτός και αν στο PS4 δείχνει το σύνολο όσων το αγόρασαν
babis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οχι ρε ανθρωπε αλλο λεω εγω...εννοειται ξαναλεω πως ο κοσμος του ps4 ειναι πολυ παραπάνω αυτο δεν το συζητάω...απλα στο pc οποιος το παρει παιζει...ενώ στην κονσολα υπαρχουν τα πακετα και τα μεταχειρισμένα ετσι ανεβαινει ο αριθμος
GjokerR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οχι ρε ανθρωπε αλλο λεω εγω...εννοειται ξαναλεω πως ο κοσμος του ps4 ειναι πολυ παραπάνω αυτο δεν το συζητάω...απλα στο pc οποιος το παρει παιζει...ενώ στην κονσολα υπαρχουν τα πακετα και τα μεταχειρισμένα ετσι ανεβαινει ο αριθμος Τα μεταχειρισμένα πως ανεβάζουν τον αριθμό; Η εταιρία πουλάει χ κωδικούς και τόσοι παίζουν (εκτός αν δίνει την δυνατότητα με τον ίδιο κωδικό να παίζουν πάνω από ένα άτομα ονλινε) το οποίο και πάλι δεν θα έκανε τον αριθμό αυτών που παίζουν πλασματικό αλλά θα τον διαφοροποιούσε απ τον αριθμό πωλήσεων
ektelion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οχι ρε ανθρωπε αλλο λεω εγω...εννοειται ξαναλεω πως ο κοσμος του ps4 ειναι πολυ παραπάνω αυτο δεν το συζητάω...απλα στο pc οποιος το παρει παιζει...ενώ στην κονσολα υπαρχουν τα πακετα και τα μεταχειρισμένα ετσι ανεβαινει ο αριθμος Ναι, υπάρχουν τα μεταχειρισμένα και τα bundles, αλλά α) Γιατί να πάρεις ένα FIFA 18 bundle ή το ίδιο το παιχνίδι μεταχειρισμένο αν δεν σκοπεύεις να παίξεις FIFA και β) στην ένδειξη στην οποία αναφερόμαστε αναγράφονται μόνο τα άτομα που παίζουν online εκείνη τη δεδομένη στιγμή, όχι όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι. Όταν, λοιπόν, αυτός ο αριθμός σε ώρα αιχμής είναι ~1.000 στο PC και ~10.000 στο PS4, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η διαφορά είναι χαώδης... 2
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ναι, υπάρχουν τα μεταχειρισμένα και τα bundles, αλλά α) Γιατί να πάρεις ένα FIFA 18 bundle ή το ίδιο το παιχνίδι μεταχειρισμένο αν δεν σκοπεύεις να παίξεις FIFA και β) στην ένδειξη στην οποία αναφερόμαστε αναγράφονται μόνο τα άτομα που παίζουν online εκείνη τη δεδομένη στιγμή, όχι όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι. Όταν, λοιπόν, αυτός ο αριθμός σε ώρα αιχμής είναι ~1.000 στο PC και ~10.000 στο PS4, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η διαφορά είναι χαώδης... πάρτο στο ps4!!!! πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!! πότε έχεις γενέθλια; γιορτή;;; 1
tommybertsen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 πάρτο στο ps4!!!! πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!! πότε έχεις γενέθλια; γιορτή;;; Γιορτάζω 13 Νοεμβρίου. Α, δεν έχω και PS4 1
ektelion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 πάρτο στο ps4!!!! πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!! πότε έχεις γενέθλια; γιορτή;;; Φίλε, θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά σε αυτή τη ρουφιάνα την ΕΑ, ούτε μέσω τρίτου XD Εδώ υπάρχουν εταιρείες που εκμεταλλεύονται οκτάχρονα κινεζάκια για να τους φτιάχνουν σχεδόν τσάμπα τα προϊόντα τους, και παρόλα αυτά ο κόσμος ψήφισε την ΕΑ δύο φορές σερί για το Golden Poo Award. Και για PC που το πήρα με έτσουξε που πήγαν 31 ευρώ (ή μέρος τους) σε μία εταιρεία που έχει βαλθεί να αποστειρώσει το gaming και να του προσδώσει τα πλέον σιχαμερά χαρακτηριστικά του main stream.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Φίλε, θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά σε αυτή τη ρουφιάνα την ΕΑ, ούτε μέσω τρίτου XD Εδώ υπάρχουν εταιρείες που εκμεταλλεύονται οκτάχρονα κινεζάκια για να τους φτιάχνουν σχεδόν τσάμπα τα προϊόντα τους, και παρόλα αυτά ο κόσμος ψήφισε την ΕΑ δύο φορές σερί για το Golden Poo Award. Και για PC που το πήρα με έτσουξε που πήγαν 31 ευρώ (ή μέρος τους) σε μία εταιρεία που έχει βαλθεί να αποστειρώσει το gaming και να του προσδώσει τα πλέον σιχαμερά χαρακτηριστικά του main stream. εντάξει αυτή η απονομή ήταν πριν 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά..Τουλάχιστον στο φιφα κάνει κάποια βήματα,μικρά μικρά για να χει να πουλήσει και τον επόμενο χρόνο,αλλά σάπιο δεν το λες. και σε ήθελα συμπαίκτη. Τα ποδοσφαιράκια/μπασκετάκια θα μπορούσαν άνετα να είναι cross platform pc-consoles.. μόλις παίξω λίγο παραπάνω θα σας πω την γνώμη μου για το παιχνίδι
babis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ναι, υπάρχουν τα μεταχειρισμένα και τα bundles, αλλά α) Γιατί να πάρεις ένα FIFA 18 bundle ή το ίδιο το παιχνίδι μεταχειρισμένο αν δεν σκοπεύεις να παίξεις FIFA και β) στην ένδειξη στην οποία αναφερόμαστε αναγράφονται μόνο τα άτομα που παίζουν online εκείνη τη δεδομένη στιγμή, όχι όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι. Όταν, λοιπόν, αυτός ο αριθμός σε ώρα αιχμής είναι ~1.000 στο PC και ~10.000 στο PS4, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η διαφορά είναι χαώδης... Δεν διαφωνουμε καπου απλα προσθεσα οτι η χαωδης διαφορα γινετε ακομα πιο χαωδης λογω μτχ και bundles επισης οσον αφορα το ερωτμημα σου αν παιζει καλη προσφορα συνήθως στα μεγαλα καταστηματα με 2 χειρηστηρια και φιφα αρκετοι θα το παρουν ετσι για να υπαρχει και ας ασχοληθουν ελάχιστα...
ektelion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα για την αγορά των μεταχειρισμένων, αλλά θα ρισκάρω να μαντέψω ότι δεν μπορεί να επηρεάζει πολύ, ειδικά για παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν κάναν μήνα μόλις, με τρομερό replay value (δεν είναι δηλαδή ένα single player game που το τερματίζεις και το πουλάς για να αγοράσεις το επόμενο). Όσον αφορά στα bundles, οι επιλογές είναι και πάλι πολλές. Έχεις Uncharted 4, Battlefront II, CoD:IW, Destiny 2 και FIFA 18. Ας δεχτούμε ότι ο casual λεφτάς επιλέγει bundle με αμπεμπαμπλόμ τουκιθεμπλόμ. Πόσοι είναι αυτοί όμως τη σήμερον ημέρα; Πιστεύω ελάχιστοι ώστε να επηρεάζουν αισθητά το σύνολο. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι θα αγοράσουν το bundle που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα τους, και το οποίο περιλαμβάνει το παιχνίδι με το οποίο πιστεύουν ότι θα κάνουν τη μεγαλύτερη "απόσβεση" (i.e. θα το λιώσουν περισσότερο). Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα όταν αγόρασα το Last of Us bundle πριν τρία χρόνια. Αλλά ακόμη κι αν δεχτούμε ότι είναι πολλοί που το αγόρασαν μεταχειρισμένο ή "στην τύχη", επαναλαμβάνω, το νούμερο που βλέπεις όταν μπαίνεις στο μενού του Seasons (βλ. παρακάτω εικόνα) αφορά μόνο σε αυτούς που παίζουν το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή. Όχι όλους όσους το έχουν αγοράσει. Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του xtrmsnpr (τα οποία προσυπογράφω με βάση την πρόσφατη εμπειρία μου με το FIFA 16), το PS4 έχει δεκαπλάσιο κόσμο, χωρίς cheaters και με απείρως καλύτερο matchmaking. Οπότε, εκτός κι αν έχεις ειδικούς λόγους (σαν κι εμένα π.χ. που παίζω αποκλειστικά co-op με τον αδερφό μου), τότε είναι no brainer η επιλογή. Μιας και μίλησα για matchmaking και cheaters, με τον αδελφό μου ανεβήκαμε Division 1 (τρένο). Είχαμε φτάσει στα 8/10 παιχνίδια με δύο ήττες και έξι νίκες. Θέλαμε οπωσδήποτε νίκες και στα δύο τελευταία παιχνίδια για να το πάρουμε. Και στο επόμενο παιχνίδι (ένατο), μας πετάει μήνυμα "you have forfeited the match due to insufficient number of players". Χωρίς να έχει πέσει η σύνδεση κανενός εκ των δυο μας. Τώρα πέσαμε σε cheater, απλά μαλ*&%ηκε η ΕΑ, δεν ξέρω. Πάντως ξενερώσαμε και οι δύο απίστευτα όπως αντιλαμβάνεσαι. Θα συνέβαινε το ίδιο αν παίζαμε σε PS4; Somehow, I don't think so... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2017 από ektelion 1
babis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πάντως εγω στο φετινο μετα απο κοντα 50 παιχνιδια εχω βρει 1 μονο στις αρχές του φιφα...επισης το lag είναι μηδαμινό προς το παρον...μακαρι να μπορουσαμε εμεις του pc να παιζαμε με κονσολακιδες αλλα αυτο ειναι ονειρο απατηλο!
PolonosJ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Φετος η ΕΑ δινει πολλα μπαν στους cheaters .Πρωτη φορα στα χρονικα ανεβαινω division 1 στο FUT παιζω ολα τα παιχνιδια και δεν συναντησα ουτε εναν cheater ενω τα προηγουμενα χρονια εβλεπες μονο cheater και παρακαλουσες να πεσεις ξανα στην 2η κατηγορια
GIOVINCO Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Div1 ρε φιλε? ωραιος Πως παιζεις αμυνα και πως αντιμετωπιζεις τα kick off boosts?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα