Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks, Captain Obvious. "Μη σπαμάρετε το tackle". "Διατηρείτε καλή αμυντική διάταξη". "Μη σπριντάρετε".

Να 'ναι καλά το παλικάρι, πριν διαβάσω το άρθρο του είχα τον αντίχειρα κολλημένο στο Χ, φρόντιζα να ανοίγω τρύπες στην άμυνα, ενώ μάρκαρα τους επιθετικούς τρέχοντας καταπάνω τους σαν τον τζιχαντιστή.

Εγώ το μόνο που έκανα και είδα διαφορά είναι να μαρκάρω με πατημένο το LT ώστε να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα ο αμυντικός στις κινήσεις του επιθετικού. Αλλά κουράζει να το έχεις συνέχεια πατημένο.

Η αλήθεια είναι ότι απλά, οι επιθετικοί είναι OP (σχεδόν όλοι είναι πιο γρήγοροι από όλους τους αμυντικούς), ενώ πλέον οι αυτόματες ντρίπλες/κόντρες βγάζουν μάτι (για όσους δεν είχαν πειστεί πέρσι για το αυτόματο του πράγματος κι έλεγαν "git gud"). Δεδομένου ότι πλέον και οι τελικές προωθημένες πάνε εκεί που πρέπει (επιτέλους), ο μόνος λόγος που δεν βλέπουμε σκορ water polo είναι ότι οι επιθετικοί χάνουν τα άχαστα. Μιλάμε τώρα για τετ-α-τετ με τον Μέσι από το σημείο του πέναλτι, είτε με finesse modifier, είτε καραβολίδα, όχι για κωλόσουτα της απελπισίας έξω από την περιοχή με δέκα παίκτες να παρεμβάλλονται ανάμεσα στην μπάλα και στο τέρμα. Κλασική λογική της ΕΑ "διορθώνουμε ένα λάθος με ένα άλλο λάθος". Δεν σταματιούνται με τίποτα οι επιθετικοί; Ε, κάνε τους πιο άστοχους τουλάχιστον. Το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που στο φιφα μεχρι και η κατω ραχουλα μπορει να μεταμορφωθει και να γινει μπαρτσελονα,ρεαλ και μικτη κοσμου μαζι και ολοι οι παιχτες να μοιαζουν με τον μαραντονα και τον μεσι δεν μπορουν να το διορθωσουν καποια στιγμα ***?

Δημοσ.

Παιδια εγω περιμενω patch κατι δεν παει καλα στην αμυνα   :X  :X  :X  

ελεγα μηπως φταιω εγω αλλα οχι :mellow: να θες να παρεις κοκκινη δεν μπορεις! 

δηλαδη ελεος! κανω τακλιν σχεδον ποτε δεν τους πετυχαινω. :confused: 

αληθεια τωρα?!  :X εσπασα controller ρε EA :angry:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το που ανοίγω το origin? Δεν πατάω κάποιο update?

Αν έχεις τικάρει την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση των παιχνιδιών, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα αρχίσει να κατεβάζει μόνο του το update.

Παιδια εγω περιμενω patch κατι δεν παει καλα στην αμυνα    :X   :X   :X  

ελεγα μηπως φταιω εγω αλλα οχι  :mellow: να θες να παρεις κοκκινη δεν μπορεις! 

δηλαδη ελεος! κανω τακλιν σχεδον ποτε δεν τους πετυχαινω.  :confused:

αληθεια τωρα?!   :X εσπασα controller ρε EA  :angry:

Ναι, αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα. Όταν είδα ότι το standing tackle έχει πια αχρηστευθεί, σκέφτηκα "ωραία, επιτέλους θα έχουν δώσει λόγο ύπαρξης στο sliding tackle". Αλλά nope, και ακίνητος να είναι και να πας να πέσεις πάνω του επίτηδες, θα καταλήξεις αλλού για αλλού. Χώρια που συχνά απλά αρνείται να κάνει sliding tackle - ειδικά αν είσαι πολύ κοντά στον αντίπαλο - όσο κι αν πατάς το ρημάδι το κουμπί. Δηλαδή ρε φίλε θέλω να του κόψω την μπάλα του αλλουνού, την είδα ΜΜΑ, τι σε νοιάζει εσένα!

Επεξ/σία από ektelion
  • Like 1
Δημοσ.

H άμυνα φέτος είναι πολύ δύσκολη!
Μόλις νιώθω ότι τα καταφέρνω τρώω μια 5άρα και στρώνω. Θέλει υπομονή και όχι τρέξιμο πάνω στον αντίπαλο.

Δημοσ.

Thanks, Captain Obvious. "Μη σπαμάρετε το tackle". "Διατηρείτε καλή αμυντική διάταξη". "Μη σπριντάρετε".

Να 'ναι καλά το παλικάρι, πριν διαβάσω το άρθρο του είχα τον αντίχειρα κολλημένο στο Χ, φρόντιζα να ανοίγω τρύπες στην άμυνα, ενώ μάρκαρα τους επιθετικούς τρέχοντας καταπάνω τους σαν τον τζιχαντιστή.

Εγώ το μόνο που έκανα και είδα διαφορά είναι να μαρκάρω με πατημένο το LT ώστε να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα ο αμυντικός στις κινήσεις του επιθετικού. Αλλά κουράζει να το έχεις συνέχεια πατημένο.

Η αλήθεια είναι ότι απλά, οι επιθετικοί είναι OP (σχεδόν όλοι είναι πιο γρήγοροι από όλους τους αμυντικούς), ενώ πλέον οι αυτόματες ντρίπλες/κόντρες βγάζουν μάτι (για όσους δεν είχαν πειστεί πέρσι για το αυτόματο του πράγματος κι έλεγαν "git gud"). Δεδομένου ότι πλέον και οι τελικές προωθημένες πάνε εκεί που πρέπει (επιτέλους), ο μόνος λόγος που δεν βλέπουμε σκορ water polo είναι ότι οι επιθετικοί χάνουν τα άχαστα. Μιλάμε τώρα για τετ-α-τετ με τον Μέσι από το σημείο του πέναλτι, είτε με finesse modifier, είτε καραβολίδα, όχι για κωλόσουτα της απελπισίας έξω από την περιοχή με δέκα παίκτες να παρεμβάλλονται ανάμεσα στην μπάλα και στο τέρμα. Κλασική λογική της ΕΑ "διορθώνουμε ένα λάθος με ένα άλλο λάθος". Δεν σταματιούνται με τίποτα οι επιθετικοί; Ε, κάνε τους πιο άστοχους τουλάχιστον. Το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.

και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου :P

αλλά ξέρω γω,βλέπω κόσμο που ρωτάει πως μαρκάρουν!

btw το πήρα το παιχνίδι σήμερα(στο ps4)! Κρίμα που δεν έχει cross platform να παίζαμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μόνος λόγος που το πήρα στο PC είναι ότι το έχει εκεί και ο αδελφός μου. Παίζω σχεδόν αποκλειστικά co-op πρωταθλήματα μαζί του (προχθές ανεβήκαμε Div. 1). Αν δεν ήταν αυτός δεν θα το έπαιρνα καθόλου ή αν το έπαιρνα, θα το έπαιρνα οπωσδήποτε στο PS4. Είχα πάρει το '16 στο PS4. Βάλαμε να παίξουμε ένα teammates (δηλαδή στην ίδια κονσόλα) με φίλο μου φέτος τον Ιούλιο (μιλάμε για 2017, έτσι; ). Μας βρήκε αντίπαλο με τη δεύτερη. Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε βάλει restricted τα settings. Αυτό σημαίνει ότι έψαχνε να μας βρει αποκλειστικά αντίπαλο που είχε κι αυτός guest. Συνοψίζω: Μας βρήκε αντίπαλο με τη δεύτερη σε installment της προηγούμενης χρονιάς, κι ενώ του είχαμε ζητήσει να μας βρίσκει αποκλειστικά αντίπαλο με guest. Try that on PC.

Επεξ/σία από ektelion
Δημοσ.

Παντα τετοια περιοδο γίνονται σχεδον οι ιδιες συζητησεις...πάντα κατι αλλαζουν οταν βγει το παιχνιδι που το ξαναλλαζουν με ενα patch θεωρω κριση σωστη ωστε να χουμε μάθει λιγο το παίξιμο γινετε κοντά στις γιορτες...γνωμη μου σαν ροη ειναι παρα πολυ καλη και χαιρεσαι να παιζεις...

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που το πήρα στο PC είναι ότι το έχει εκεί και ο αδελφός μου. Παίζω σχεδόν αποκλειστικά co-op πρωταθλήματα μαζί του (προχθές ανεβήκαμε Div. 1). Αν δεν ήταν αυτός δεν θα το έπαιρνα καθόλου ή αν το έπαιρνα, θα το έπαιρνα οπωσδήποτε στο PS4. Είχα πάρει το '16 στο PS4. Βάλαμε να παίξουμε ένα teammates (δηλαδή στην ίδια κονσόλα) με φίλο μου φέτος τον Ιούλιο (μιλάμε για 2017, έτσι ;). Μας βρήκε αντίπαλο με τη δεύτερη. Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε βάλει restricted τα settings. Αυτό σημαίνει ότι έψαχνε να μας βρει αποκλειστικά αντίπαλο που είχε κι αυτός guest. Συνοψίζω: Μας βρήκε αντίπαλο με τη δεύτερη σε installment της προηγούμενης χρονιάς, κι ενώ του είχαμε ζητήσει να μας βρίσκει αποκλειστικά αντίπαλο με guest. Try that on PC.

όπως τα λες! Δεν περιμένεις καθόλου,ούτε θα συνδεθείς με την άλλη άκρη του κόσμου και να χεις lag.

τα 2 screenshots είναι τώρα τραβηγμένα(fifa18 PS4),που το 1o δείχνει οτι έχει κοντά 14k κόσμο online,φανταστείτε τί γίνεται απόγευμα-βράδυ.( κεντρική Ευρώπη είναι 12.50 τώρα)

2mrHMV0.jpg

και το 2ο τον πληθυσμό του παιχνιδιού,κοντεύει να χτυπήσει μύριο

E39FbDB.jpg

@ektelion

δεν υπάρχει περίπτωση να σε πείσω να το πάρεις και στο ps4??

~~~

αν ψάχνετε κόσμο να παίξετε(pc και κονσόλες), υπάρχει αυτή η σελίδα

https://www.facebook.com/groups/322906211162525/

και εδώ η λίστα που κρατάνε:

http://www.wehellas.gr/forum/topic/35876-fifa-18-psn-origin-gamertag-ids/

Δημοσ.

Στο PC έχει γύρω στα 950-980 άτομα γύρω στις 23:00 00:00 που παίζω με τον αδερφό μου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείς να παίξεις κύπελλο κάθε μέρα για ορισμένες ώρες. Σύμφωνοι, για κάποιον που δεν θέλει να αγχωθεί με αγώνα πρωταθλήματος είναι καλή καβάτζα, αφού the stakes are way lower εκεί. Για προσπάθησε, όμως, να πας να βρεις αντίπαλο για τελικό EA Shield με ομάδα 3 - 3,5 αστέρων Τετάρτη βράδυ. Spoiler alert: Δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...