g6519 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα κ ευχαριστω ολους οσους δινουν συμβουλες για το νέο φιφα εγω δυστυχως δεν μπορω να εχω στο αριστερο χερι τα 2 δάκτυλα στο LB και στο LT ταυτόχρονα οποτε εχω πρόβλημα στην αμυνα εχω μα ερωτηση για τις ρυθμισεις του ονλαιν στο auto switching move assistance πρεπει να εχουμε το none? και το analog sprint στο on? ΥΓ το auto switching το εχω στο air balls και όλα τα αλλα στο assisted εκτος απο τις σέντρες που τις εχω στο semi ευχαριστω
PolonosJ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω οι περισσοτεροι το εχουν Air Balls και το analog sprint off
g6519 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω οι περισσοτεροι το εχουν Air Balls και το analog sprint off το analog sprint off ξερεις τι σημαινει??? 1
p4n0s86 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 το analog sprint off ξερεις τι σημαινει??? Αν το βάλεις ΟΝ θα τρέχει αναλόγως πόσο πολύ το πατάς ενώ στο OFF θα τρέχει σε μια ταχύτητα (στην μέγιστη). 1
g6519 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν το βάλεις ΟΝ θα τρέχει αναλόγως πόσο πολύ το πατάς ενώ στο OFF θα τρέχει σε μια ταχύτητα (στην μέγιστη). σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση τελευταια ερωτηση στο auto switching move assistance πρεπει να εχουμε το none ή κατι αλλο;;
p4n0s86 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση τελευταια ερωτηση στο auto switching move assistance πρεπει να εχουμε το none ή κατι αλλο;; Δεν υπάρχει "πρέπει" ο καθένας παίζει με τις ρυθμίσεις που τον ευχαριστούν. Αναλόγως πως θες να παίζεις, ρυθμίζεις κατάλληλα. Όσα περισσότερα αλλάζεις από αυτά που είχε ως προεπιλογή, τόσο πιο κοντά στο manual πας, που είναι και πιο δύσκολο.
g6519 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει "πρέπει" ο καθένας παίζει με τις ρυθμίσεις που τον ευχαριστούν. Αναλόγως πως θες να παίζεις, ρυθμίζεις κατάλληλα. Όσα περισσότερα αλλάζεις από αυτά που είχε ως προεπιλογή, τόσο πιο κοντά στο manual πας, που είναι και πιο δύσκολο. σε ευχαριστω πολύ με βοήθησες να καταλαβω
Ιάσωνbitc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Γίνεται χαμός από bans φέτος απο τι διαβάζω.Και η EA δεν αστειέυεται με κανέναν φέτος απο δω και πέρα.permabans μοιράζει.Μάλλον ήρθε το τέλος του cheating
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 πως γκενεν να μην μπορ να κρατησω την μπαλα με το LT (xbox controller) ? ακομα και ομαδες κατωτερες απο μενα δεν μπορω να κρατησω μπαλα... εκτος αν αλλαξε η λειτουργεια του LT
GIOVINCO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 αλλαξε, δεν ειναι τοσο OP οσο περισυ. Καμια σχεση Εγω απο την αλλη, παραπαιω στην αμυνα, ΟΤΙ και να κανω.
ektelion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Σε 15 μέρες θα το αγοράσω και γω Εσένα συγκεκριμένα σε βλέπω να βγαίνεις πρώτος στα leaderboards πριν το αγοράσεις XD XD (μην ξεχάσεις να το καδράρεις αυτή τη φορά XD XD) 2
batizisos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) παιδια οσοι το εχετε κατεβασει απο Origin υπολογιστη εχετε καποιο θεμα οταν παιζετε με Σπορτινγκ Λισσαβονας ειτε σε τουρνουα ακομη κ σε φιλικο με cpu? (για onnline δεν εχω δοκιμασει)...το βρηκα κ σε ξενο forum να το λενε καποιοι αλλα λιγοι..μαλλον Πορτογαλοι. κολλαει παντα δεν σε βαζει στο game καθολου η μενει στην προπονηση! YΓ. το ιδιο και με Αθλετικο Μαδριτης(ποιος ξερει και ποια αλλη) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2017 από batizisos1
g6519 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 παιδια οσοι το εχετε κατεβασει απο Origin υπολογιστη εχετε καποιο θεμα οταν παιζετε με Σπορτινγκ Λισσαβονας ειτε σε τουρνουα ακομη κ σε φιλικο με cpu? (για onnline δεν εχω δοκιμασει)...το βρηκα κ σε ξενο forum να το λενε καποιοι αλλα λιγοι..μαλλον Πορτογαλοι. κολλαει παντα δεν σε βαζει στο game καθολου η μενει στην προπονηση! YΓ. το ιδιο και με Αθλετικο Μαδριτης(ποιος ξερει και ποια αλλη) και σε μενα εχει συμβει και με διαφορες ομαδες και κολλαει στην προπονηση
batizisos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 το ξανατσεκαρα και βρηκα την περιεργη σχεδον ολοκληρωτικη λυση σε ενα ξενο forum . συγκεκριμενα υπαρχει προβλημα με ατλετικο-σπορτινγκ-εθν. Πορτογαλιας- Γαλλιας-Γουαδαλαχαρα και Τοροντο. παμε στο edit player και αλλαζουμε τα boots στους παικτες: Λ.Πατρισιο(τερματοφ της Σπορτινγκ κ της εθνικης) και στον Κριεσμαν. (για τις 2 τελευταιες ομαδες δεν ξερω ποιους αφορα). πρεπει να βαλουμε τις μποτες 7.1 οτι επιλογη θελετε η κ καποιες αλλες, δεν τα θυμαμαι τωρα εγω αυτα εβαλα. τοτε δεν κολλαει ουτε σε φιλικο ουτε σε custom τουρνουα. το περιεργο ειναι οτι χωρις αυτες τις αλλαγες στο φιλικο κ μονο(διοτι στο custom δεν γινεται αυτο εκτος και κανεις restores τα ροστερς) αν επιλεξεις π.χ Σπορτινγκ με καποιον αντιπαλο δεν θα κολλησει αν βαλεις το στην επιλογη form in..οπως ειναι αρχικα δηλαδη το dna. εκει παιζεις με τα ροστερς που σου δινει το φιφα κ δεν κολλαει. αλλα εχει πολλους παικτες εξω αυτη η επιλογη σε πολλες ομαδες. αυτο ισχιει και στο online αλλα εκει ειναι απαραιτητο κ μαλλον δεν κολλαει δεν το δοκιμασα. αν το κσετσεκαρεις αυτο κ πας να παιξεις στο φιλικο κολλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα