Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα κ ευχαριστω ολους οσους δινουν συμβουλες για το νέο φιφα

εγω δυστυχως δεν μπορω να εχω στο αριστερο χερι τα 2 δάκτυλα στο LB και στο  LT  ταυτόχρονα οποτε εχω πρόβλημα στην αμυνα

εχω μα ερωτηση  για τις ρυθμισεις του ονλαιν

στο auto switching  move assistance πρεπει να  εχουμε το  none? και το analog sprint στο on?

ΥΓ το  auto switching το εχω στο air balls και όλα τα αλλα  στο assisted  εκτος απο τις σέντρες που τις εχω στο semi

ευχαριστω

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το analog sprint off ξερεις τι σημαινει???

Αν το βάλεις ΟΝ θα τρέχει αναλόγως πόσο πολύ το πατάς ενώ στο OFF θα τρέχει σε μια ταχύτητα (στην μέγιστη).

• Like 1
Δημοσ.

Αν το βάλεις ΟΝ θα τρέχει αναλόγως πόσο πολύ το πατάς ενώ στο OFF θα τρέχει σε μια ταχύτητα (στην μέγιστη).

σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση

τελευταια ερωτηση

στο auto switching  move assistance πρεπει να  εχουμε το  none ή κατι αλλο;;

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση

τελευταια ερωτηση

στο auto switching  move assistance πρεπει να  εχουμε το  none ή κατι αλλο;;

Δεν υπάρχει "πρέπει" ο καθένας παίζει με τις ρυθμίσεις που τον ευχαριστούν. Αναλόγως πως θες να παίζεις, ρυθμίζεις κατάλληλα. Όσα περισσότερα αλλάζεις από αυτά που είχε ως προεπιλογή, τόσο πιο κοντά στο manual πας, που είναι και πιο δύσκολο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει "πρέπει" ο καθένας παίζει με τις ρυθμίσεις που τον ευχαριστούν. Αναλόγως πως θες να παίζεις, ρυθμίζεις κατάλληλα. Όσα περισσότερα αλλάζεις από αυτά που είχε ως προεπιλογή, τόσο πιο κοντά στο manual πας, που είναι και πιο δύσκολο.

σε ευχαριστω πολύ

με βοήθησες να καταλαβω

Δημοσ.

Γίνεται χαμός από bans φέτος απο τι διαβάζω.Και η EA δεν αστειέυεται με κανέναν φέτος απο δω και πέρα.permabans μοιράζει.Μάλλον ήρθε το τέλος του cheating

Δημοσ.

πως γκενεν να μην μπορ να κρατησω την μπαλα με το LT (xbox controller) ? 

ακομα και ομαδες κατωτερες απο μενα δεν μπορω να κρατησω μπαλα...

εκτος αν αλλαξε η λειτουργεια του LT

Δημοσ.

Σε 15 μέρες θα το αγοράσω και γω

Εσένα συγκεκριμένα σε βλέπω να βγαίνεις πρώτος στα leaderboards πριν το αγοράσεις XD XD

(μην ξεχάσεις να το καδράρεις αυτή τη φορά XD XD)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια οσοι το εχετε κατεβασει απο Origin υπολογιστη εχετε καποιο θεμα οταν παιζετε με Σπορτινγκ Λισσαβονας ειτε σε τουρνουα ακομη κ σε φιλικο με cpu? (για onnline δεν εχω δοκιμασει)...το βρηκα κ σε ξενο forum να το λενε καποιοι αλλα λιγοι..μαλλον Πορτογαλοι. κολλαει παντα δεν σε βαζει στο game καθολου η μενει στην προπονηση!

YΓ. το ιδιο και με Αθλετικο Μαδριτης(ποιος ξερει και ποια αλλη)

Επεξ/σία από batizisos1
Δημοσ.

παιδια οσοι το εχετε κατεβασει απο Origin υπολογιστη εχετε καποιο θεμα οταν παιζετε με Σπορτινγκ Λισσαβονας ειτε σε τουρνουα ακομη κ σε φιλικο με cpu? (για onnline δεν εχω δοκιμασει)...το βρηκα κ σε ξενο forum να το λενε καποιοι αλλα λιγοι..μαλλον Πορτογαλοι. κολλαει παντα δεν σε βαζει στο game καθολου η μενει στην προπονηση!

YΓ. το ιδιο και με Αθλετικο Μαδριτης(ποιος ξερει και ποια αλλη)

και σε μενα εχει συμβει και με διαφορες ομαδες και κολλαει στην προπονηση

Δημοσ.

το ξανατσεκαρα και βρηκα την περιεργη σχεδον ολοκληρωτικη λυση σε ενα ξενο forum . συγκεκριμενα υπαρχει προβλημα με ατλετικο-σπορτινγκ-εθν. Πορτογαλιας- Γαλλιας-Γουαδαλαχαρα και Τοροντο. παμε στο edit player και αλλαζουμε τα boots στους παικτες: Λ.Πατρισιο(τερματοφ της Σπορτινγκ κ της εθνικης) και στον Κριεσμαν. (για τις 2 τελευταιες ομαδες δεν ξερω ποιους αφορα). πρεπει να βαλουμε τις μποτες 7.1 οτι επιλογη θελετε η κ καποιες αλλες, δεν τα θυμαμαι τωρα εγω αυτα εβαλα. τοτε δεν κολλαει ουτε σε φιλικο ουτε σε custom τουρνουα. το περιεργο ειναι οτι χωρις αυτες τις αλλαγες στο φιλικο κ μονο(διοτι στο custom δεν γινεται αυτο εκτος και κανεις restores τα ροστερς) αν επιλεξεις π.χ Σπορτινγκ με καποιον αντιπαλο δεν θα κολλησει αν βαλεις το στην επιλογη form in..οπως ειναι αρχικα δηλαδη το dna. εκει παιζεις με τα ροστερς που σου δινει το φιφα κ δεν κολλαει. αλλα εχει πολλους παικτες εξω αυτη η επιλογη σε πολλες ομαδες. αυτο ισχιει και στο online αλλα εκει ειναι απαραιτητο κ μαλλον δεν κολλαει δεν το δοκιμασα. αν το κσετσεκαρεις αυτο κ πας να παιξεις στο φιλικο κολλαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...