pavlos1908 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχετε ερθει αντιμετωποι με cheater ή ακομα; κι εγω την σκέφτομαι την αγορα του.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Cheaters υπάρχουν. Το θέμα είναι αν θα τους επιτραπεί πάλι να πιάσουν όλες τις πρώτες θέσεις στα leaderboards χωρίς καμία συνέπεια.
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχετε ερθει αντιμετωποι με cheater ή ακομα; κι εγω την σκέφτομαι την αγορα του. Ναι. http://www.insomnia.gr/topic/646500-fifa-18-pc/?p=55993184
ektelion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Για όποιον είχε τυχόν το ίδιο πρόβλημα που ανέφερα στο προ-προηγούμενο post μου (δεν με συνέδεε στους servers της ΕΑ), ενημερώνω ότι το έλυσα επανεγκαθιστώντας το Origin. Τόσο απλά.
variemai Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εχει κρασαρει σε αλλον το παιχνιδι ; Ξεκινησα career και στο 3ο ματς απλα κρασαρε χωρις λογο, γυρω στο 15`... Ουτε error, ουτε restart, ουτε τιποτα. Απλα εκλεισε η εφαρμογη!! Τι στο καλο μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης; Δε μου το εχει ξανακανει σημερα αλλα οσο να'ναι φοβαμαι... Κ ειπαμε, ουτε errors ουτε τιποτα...
tommybertsen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τι στο καλο μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης; Δε μου το εχει ξανακανει σημερα αλλα οσο να'ναι φοβαμαι... Κ ειπαμε, ουτε errors ουτε τιποτα... Δεν μου'χει κάνει κάτι τέτοιο... Ούτε στο career ούτε στο journey. Οnline ακόμη δεν έχω μπει
fox_fox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν το πιστευω χαλασαν παιχνιδι με καινουργιο patch η ειναι ιδεα μου ? :| αμινα 00000! defending broken μαγκες. Googlαρα και ολοι αυτο λενε.Σαν να εχει αλλαξει κατι δεν ξερω wtf
chek2fire Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 αυτός ο τερματοφύλακας τι κόλλημα έχει και το βλέπει αμυντικός, αφήνει την εστία του και κάνει βόλτες μακριά. Σε online έχω φάει γκολ από αυτή την βλακεία του. Υπάρχει τρόπος να γίνει ποιο συντηρητικός στις εξόδους του?
gourlis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδια εμενα δεν εχει σχολιασμο ξερετε τι πρεπει να κανω ?
ektelion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδια εμενα δεν εχει σχολιασμο ξερετε τι πρεπει να κανω ? Πήγαινε στο μενού Customize >>> Settings >>> Game Settings >>> Audio και δες αν είναι τέρμα το Commentary Volume. 1
ektelion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν το πιστευω χαλασαν παιχνιδι με καινουργιο patch η ειναι ιδεα μου ? :| αμινα 00000! defending broken μαγκες. Googlαρα και ολοι αυτο λενε.Σαν να εχει αλλαξει κατι δεν ξερω wtf Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς ήταν πριν το παιχνίδι, αφού το αγόρασα μόλις προχθές και έπαιξα αφού είχε κυκλοφορήσει και το δεύτερο patch. Θα συμφωνήσω, όμως, ότι το παιχνίδι φαίνεται να πάσχει από διπολική διαταραχή. Από τη μία οι επιθετικοί του ΠΑΟ με τον οποίο παίζω εγώ κάνουν τριγωνάκια λες και είναι όλοι πρωτοξάδελφα του Μέσι, από την άλλη οι αμυντικοί διαγωνίζονται σε αντανακλαστικά τετραπληγικές χελώνες. Με εξαίρεση τα σουτ. Αυτά δεν μπαίνουν ούτε με αίτηση. Έχω τελειώσει παιχνίδι με στατιστικά 18-13 (συνολικά σουτ/σουτ στην εστία) και τελικό σκορ 4-0 (υπέρ μου). Και μιλάμε για τετ α τετ τα περισσότερα. Είτε με finesse το οποίο φαίνεται να έχει νερφαριστεί τρομερά (τουλάχιστον στους άμπαλους που έχω εγώ), είτε με βολίδα από το πέναλτι. Πέρα από αργοί, όμως, οι αμυντικοί φαίνονται να υστερούν και στο physical game. Π.χ. σε περιπτώσεις που πέρσι είχα πάρει άνετα την μπάλα με το standing tackle (σουτ ή D για όσους παίζουν ακόμη με πληκτρολόγιο), φέτος είναι σαν να του λέω, "ορίστε, περάστε". Τα δε sliding tackles είναι πιο ετεροχρονισμένα κι από τιμολόγια πρεζέμπορα. Μόνο το τζαρτζάρισμα φαίνεται να δουλεύει, αλλά κι αυτό υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. All in all, βρίσκω πιο πορωτικό το παιχνίδι σε σχέση με το περσινό, αλλά είναι απίστευτα νωρίς ακόμη. Τα λέμε αρχές Δεκέμβρη ξανά για σαφή συμπεράσματα. Το ζητούμενο όπως πάντα είναι να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές που σημασία είχε το skill και όχι οι ζαριές που ρίχνει η frostbite για να δει αν πέτυχε η όποια μας ενέργεια, ως άλλος Dungeon Master. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από ektelion
Heatspreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το παιχνίδι είναι κακό σε γενικές γραμμές. Απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Περισσότερο παλεύεις με τεχνικά θέματα κυρίως όταν παίζεις Online, παρά με την μπάλα.Μου τυχαίνουν παιχνίδια για παράδειγμα που οι εμφανίσεις των ομάδων είναι παρόμοιες και δεν βλέπω. Μου τυχαίνει να παίζω μέρα και να έχει σκιές όπου πάλι δεν βλέπω. Το ραντάρ έχει άλλα αντί άλλων χρώματα. Οι παίχτες που είναι Online (για την PC έκδοση) είναι λίγοι και βρίσκεις δύσκολα αντίπαλο ειδικά με χαμηλής δυναμικότητας ομάδα.Το παιχνίδι είναι τρέξιμο και γκολ. Μπορείς να τρέξεις λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και να μην μπορεί να σου πάρει την μπάλα ο αντίπαλος.
PolonosJ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Φετος η αμυνα εχει γινει πιο δυσκολη εγω ειδα καποια tutorial στο youtube και εχει κανα 2 νεα κολπακια στην αμυνα . Πανω απο ολα θελει υπομονη στην αμυνα και οχι να τους rusharete . Στο θεμα cheating φετος βλεπω και διαβαζω οτι η EA τους κυνηγαει για τα καλα οπως και αυτους που αγοραζουν κοινς. Ενα φιλαρακι μου αγορασε coins και μετα απο μια ωρα του εστειλαν warning και του αφαιρεσαν ολα τα coins Πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο 1
Heatspreader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Θέλει επίσης πολύ LT (xbox) - L2 (PS) για να κάνεις Shield την μπάλα με το σώμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα