Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω οσο παιζω το ευχαριστιέμαι και πιο πολυ μου αρεσει το τεμπο του μου αρεσει η ποικιλια φασεων και γκολ...επισης οπως στην πραγματικότητα παιζεις ανοιχτα μπαινουν γκολ αρκετα παιζεις πιο κλειστα υπαρχει ισορροπία...νομιζω μετα το patch έφτιαξαν και τους τερματοφυλακες σωστους δεν εχω φαει ουτε εχω βαλει γελοιο γκολ....ολα ειναι απο λαθος μου η απο πολυ καλο παιξιμο του αντιπαλου...ενα μικροπροβλημα που εχω ειναι οτι ενώ στο speedtest εχω 7 με 8 ping καποια ματς ψιλολαγκαρουν αλλα οχι τρελα πραγματα!

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αισίως στην Division 4 στο Season με ήδη 2-1-1 (WDL αντίστοιχα).

Δεν καταλαβαίνω διαφορά ωστόσο στη δυσκολία. Ίσως μου φαίνεται λίγο πιο εύκολο όσο προχωράω.

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω φωτεινοτητα μπαινω στις ρυθμισεις (Fifa18 pc ) κ δεν κανει τιποτα :| λες και παιζω call of duty zombies.

Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ? :) 

Δημοσ.

Εχει κρασαρει σε αλλον το παιχνιδι ;

Ξεκινησα career και στο 3ο ματς απλα κρασαρε χωρις λογο, γυρω στο 15`...

Ουτε error, ουτε restart, ουτε τιποτα.

Απλα εκλεισε η εφαρμογη!!

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Δεν μπορεί λέει να με συνδέσει με τους servers της EA. Ο αδερφός μου που το έχει μπαίνει κανονικά, άρα δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Δοκίμασα τα εξής:

- Βεβαιώθηκα ότι το firewall αφήνει το παιχνίδι να συνδεθεί στο internet.

- Έκλεισα τελείως το firewall.

- Βεβαιώθηκα ότι το παιχνίδι είναι ενημερωμένο.

- Βεβαιώθηκα ότι δεν έχει θέμα η εγκατάσταση (με repair game).

- Διέγραψα τα settings για να γίνουν generate ξανά.

- Βεβαιώθηκα ότι μπορώ να παίξω άλλο multiplayer παιχνίδι του Origin (Battlefield 4).

Any ideas?

post-230216-0-08726300-1507589648_thumb.jpg

Δημοσ.

"Log in to Origin in Online Mode" μήπως στην κάνει το Origin τη δουλειά; Βεβαιώσου ότι είναι ενημερωμένο κι αυτό (έβγαλε ένα update προχτές αν θυμάμαι).

Δημοσ.

Ναι, είναι updated. Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω/επανεγκαταστήσω. Θα δοκιμάσω να ανοίξω και κάποιες πόρτες που βρήκα εδώ στο router και βλέπουμε... I'll keep you posted.

Δημοσ.

Μου αρεσε πολυ το Demo κ σκεφτομαι να αγορασω PC εκδοση  :)

ξερει κανεις αν εχει lag στο online ? match making 2 ωρες κτλπ  :)

αυτα τα μικρα μικρα προβληματα δεν με πειραζει! να μην ειναι σαν  pro evolution.  

Δημοσ.

Μου αρεσε πολυ το Demo κ σκεφτομαι να αγορασω PC εκδοση  :)

ξερει κανεις αν εχει lag στο online ? match making 2 ωρες κτλπ  :)

αυτα τα μικρα μικρα προβληματα δεν με πειραζει! να μην ειναι σαν  pro evolution.  

και τα δυο που αναφερεις ειναι αψογα..δεν εχει λαγκ και βρισκει αμεσως αντιπαλο..χθες φαντασου μπηκα co-op season με ενα φιλαρακι μου και εκανε 1-2 δευτερολεπτα να βρει αντιπαλο..

• Like 1
Δημοσ.

και τα δυο που αναφερεις ειναι αψογα..δεν εχει λαγκ και βρισκει αμεσως αντιπαλο..χθες φαντασου μπηκα co-op season με ενα φιλαρακι μου και εκανε 1-2 δευτερολεπτα να βρει αντιπαλο..

α μπραβο EA!  ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...