babis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγω οσο παιζω το ευχαριστιέμαι και πιο πολυ μου αρεσει το τεμπο του μου αρεσει η ποικιλια φασεων και γκολ...επισης οπως στην πραγματικότητα παιζεις ανοιχτα μπαινουν γκολ αρκετα παιζεις πιο κλειστα υπαρχει ισορροπία...νομιζω μετα το patch έφτιαξαν και τους τερματοφυλακες σωστους δεν εχω φαει ουτε εχω βαλει γελοιο γκολ....ολα ειναι απο λαθος μου η απο πολυ καλο παιξιμο του αντιπαλου...ενα μικροπροβλημα που εχω ειναι οτι ενώ στο speedtest εχω 7 με 8 ping καποια ματς ψιλολαγκαρουν αλλα οχι τρελα πραγματα!
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αισίως στην Division 4 στο Season με ήδη 2-1-1 (WDL αντίστοιχα). Δεν καταλαβαίνω διαφορά ωστόσο στη δυσκολία. Ίσως μου φαίνεται λίγο πιο εύκολο όσο προχωράω.
fox_fox Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Θελω να αλλαξω φωτεινοτητα μπαινω στις ρυθμισεις (Fifa18 pc ) κ δεν κανει τιποτα :| λες και παιζω call of duty zombies. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ?
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Όταν παίζονται τα παιχνίδια μέρα είναι λίγο χάλια.Έπρεπε να ρυθμίζεται αυτό.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Is Denuvo Dead? FIFA 18 Latest Game to be Cracked in Under a Day 1
zourman1981 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ε οκ μετά από μια βδομάδα και 2 patch δεν ξέρω αν παίζουμε το ίδιο παιχνίδι... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ε οκ μετά από μια βδομάδα και 2 patch δεν ξέρω αν παίζουμε το ίδιο παιχνίδι... χειρότερα; καλύτερα;
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Σε 20 μέρες το αγοράζω και γω.Ή μήπως να το αγοράσω τα χριστούγεννα?θα χει έκπτωση τα χριστουγεννα?
variemai Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εχει κρασαρει σε αλλον το παιχνιδι ; Ξεκινησα career και στο 3ο ματς απλα κρασαρε χωρις λογο, γυρω στο 15`... Ουτε error, ουτε restart, ουτε τιποτα. Απλα εκλεισε η εφαρμογη!!
ektelion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Δεν μπορεί λέει να με συνδέσει με τους servers της EA. Ο αδερφός μου που το έχει μπαίνει κανονικά, άρα δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Δοκίμασα τα εξής: - Βεβαιώθηκα ότι το firewall αφήνει το παιχνίδι να συνδεθεί στο internet. - Έκλεισα τελείως το firewall. - Βεβαιώθηκα ότι το παιχνίδι είναι ενημερωμένο. - Βεβαιώθηκα ότι δεν έχει θέμα η εγκατάσταση (με repair game). - Διέγραψα τα settings για να γίνουν generate ξανά. - Βεβαιώθηκα ότι μπορώ να παίξω άλλο multiplayer παιχνίδι του Origin (Battlefield 4). Any ideas?
p4n0s86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 "Log in to Origin in Online Mode" μήπως στην κάνει το Origin τη δουλειά; Βεβαιώσου ότι είναι ενημερωμένο κι αυτό (έβγαλε ένα update προχτές αν θυμάμαι).
ektelion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι, είναι updated. Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω/επανεγκαταστήσω. Θα δοκιμάσω να ανοίξω και κάποιες πόρτες που βρήκα εδώ στο router και βλέπουμε... I'll keep you posted.
fox_fox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μου αρεσε πολυ το Demo κ σκεφτομαι να αγορασω PC εκδοση ξερει κανεις αν εχει lag στο online ? match making 2 ωρες κτλπ αυτα τα μικρα μικρα προβληματα δεν με πειραζει! να μην ειναι σαν pro evolution.
paks Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μου αρεσε πολυ το Demo κ σκεφτομαι να αγορασω PC εκδοση ξερει κανεις αν εχει lag στο online ? match making 2 ωρες κτλπ αυτα τα μικρα μικρα προβληματα δεν με πειραζει! να μην ειναι σαν pro evolution. και τα δυο που αναφερεις ειναι αψογα..δεν εχει λαγκ και βρισκει αμεσως αντιπαλο..χθες φαντασου μπηκα co-op season με ενα φιλαρακι μου και εκανε 1-2 δευτερολεπτα να βρει αντιπαλο.. 1
fox_fox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 και τα δυο που αναφερεις ειναι αψογα..δεν εχει λαγκ και βρισκει αμεσως αντιπαλο..χθες φαντασου μπηκα co-op season με ενα φιλαρακι μου και εκανε 1-2 δευτερολεπτα να βρει αντιπαλο.. α μπραβο EA! ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα