Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποτε είναι να παίξουμε... :)

Έπαιζα χθες με το CPU, αλλά δεν μπορώ τελικά. Δεν το διασκεδάζω το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι δεν θα έδινα τα 40€. Έχω στεναχωρηθεί.
Θα παίξω όσο μπορώ και βλέπουμε.

Μου αρέσει να μη βρίσκω χώρους, να γυρίσω την μπάλα, να προσπαθήσω, να παίξω πάλι πίσω. Στην αντεπίθεση να κάνω ένα εντυπωσιακό τάκλιν και να κόψω τον αντίπαλο...

Manual this, manual that...

Di you want SIMULATION OR A GAME?

ASSISTED = SIMULATION
MANUAL = GAME

It goes for both ways, attacking & defending

Do you even capable of understanding why?

1. Manual means an amateur no name football player can precisely send a long pass as good as beckham or pirlo because that's what it is, your control dictate where exactly the pass went to, or otherwise you dummy would complain why manual control is so random broken and unplayable for you.

2. Manual pass/shoot control is also completely unrealistic on many cases of football player ability when their body direction went to the opposite direction of where flow of the ball goes to. Any time when a player perform "back into opposition" and need to make the ball goes to anywhere behind him would mean severe input lag added in manual control because your controller do not have separate body movement/orientation and passing/shooting direction mechanism. Well technically we could have it, by utilizing twin sticks analogue on gamepad, but of course no football game designed that way yet.

The similar yet so different stupidity goes on with manual defending too, defending in reality need to be done in unity, you cannot have only one player actively defend for the team, in the very least the entire backline players need to work actively together in defense, so it is completely unrealistic in the case where a gamer only control one player at a time.

AI ASSISTED DEFENDING = SIMULATION
'MANUAL ONE PLAYER ARMY DEFENSE = GAME

The only case where manual defending make sense is when you have 10/11 gamers playing for a team like in certain game mode.

The same goes with attacking too, a truly full manual mode SHOULD DICTATE that you MANUALLY tell your players to make attack run, not just the one you intended to deliver a pass for, but your entire team, or otherwise you dummy just being a hypocrite.

So yeah the only way a truly manual mode would actually make sense is in the 11 vs 11 mode where everyone control just a single footballer in a match.

Otherwise both sides just being hypocritical dummies.

I'd say there is definatley something not right with defending. I have been playing FIFA for over a decade. I have played all types of ways over the years, from full manual and semi assisted to full assisted. So far on FIFA 18 I find the defending is just sluggish. There are times when the ai just leaves the back door open or just fail to tackle. I feel it's the momentum part of the game. I think they should find a way to get rid of it. I have played some games on FIFA 18 where everything is going fine despite me playing the way I always do. But I can tell my opponent is having a nightmare and he's having the problems I am probably about to have in the second half when the game randomly decides to give the other guy a chance. And so the tables turn. When I win or lose I want it on my terms, not some momentum bs created to cause some drama.

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/308496/fifa-18-manual-defending-is-broken/p1

Συμφωνώ με τους παραπάνω σαν να τα έχω γράψει εγώ.

Δημοσ.

Αν μη τι άλλο είναι μια πρωτότυπη άποψη, μιας και πολύς (πιθανώς ο περισσότερος) κόσμος πιστεύει ότι το παιχνίδι φαίνεται πιο ρεαλιστικό με manual controls παρά με το assisted τίκα-τάκα που γίνονται σχεδόν όλα αυτόματα. Αυτό με τον "amateur no name football player" δεν ξέρω αν ισχύει, το ότι κάποιος παίζει με manual controls δεν σημαίνει ότι η έμφυτη ικανότητα του παίκτη δεν λαμβάνεται υπ' όψιν. 

Το θέμα της άμυνας είναι διαφορετικό βέβαια.

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία έως τώρα έχει ως εξής: Παίζω career με West Brom με όλα στο manual εκτός από τα crosses που τα έχω προς το παρόν στο semi και μπορώ να πω πως στο legendary ζορίζομαι πολύ. Με όλες τις "μικρές" ομάδες κερδίζω με μισό-μηδέν και με τις μεγάλες έχω μαζέψει και 3αρες/4αρες... Οι καλοί φορ δεν χαρίζουν τίποτα. Πάντα έπαιζα στο legendary αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να ρίξω ένα επίπεδο δυσκολίας -μιας και να παίζω assisted δεν με ψήνει καθόλου-.

Και εγω σε legendary παιζω το hunter και απο τις καλες τρωω επισης 5αρες (σε assisted κιολας). Εριξα τη δυσκολια ενα επιπεδο κατω και τωρα παλευεται. 

Ισως αν βρεις καλυτερα slider settings το ρυθμισεις και μπορεις να παιξεις σε manual legendary με πιο ρεαλιστικο αποτελεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε τι διορθώνει το Patch που βγήκε;

Edit / Update:

Το έγραφε τελικά κατά την έναρξη του παιχνιδιού.

Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος. Θα πει κάποιος για ένα παιχνίδι; Τα ποδοσφαιράκια είναι τα παιχνίδια που αφιερώνω χρόνο, παίζω με φίλους και γενικότερα με ενδιαφέρουν. Έχω δει Tutorials στο Youtube, τα πάντα. Δεν μπορώ να βγάλω άμυνα. Κάποιοι άλλοι βγάζουν. Περισσότερο όμως στο λάθος του επιτιθέμενου. 

Παίζω ποδοσφαιράκια από εποχή SNES. Από τότε κάθε χρόνο παίζω το καινούριο που θα βγει. Σε όλα τα FIFA ήμουν Division 1 στο Season.

Αυτό ήταν δηλαδή τώρα για εμένα και ενδεχομένως και για κάποιους άλλους, (μάλλον λίγους) τέλος το FIFA;

Ούτε παιχνίδι μπορώ να κάνω ούτε τίποτα. Το θέμα με τις άμυνες το βλέπεις στο πόσο εύκολα γυρίζουν τα παιχνίδια. Μπορεί να χάνεις 2-0 και να κερδίζεις 3-4.

Όταν η άμυνα είναι τόσο σούπα δεν μπορείς να δημιουργήσεις παιχνίδι. Υπάρχει πανικός.

Τέλος πάντων, πάντως έχω στεναχωρηθεί πραγματικά πάρα πολύ. Δεν θα το αγόραζα αν το ήξερα αυτό.

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

Ρε παιδια εσεις που εχετε παιξει κ το pro κ το fifa , τι αξιζει να παρω;Γενικα παιζω pro αλλα κ το fifa που επαιξα σε demo μου αρεσε....εχω να παιξω fifa απο το mega drive....χαχαχα

Δημοσ.

Ρε παιδια εσεις που εχετε παιξει κ το pro κ το fifa , τι αξιζει να παρω;Γενικα παιζω pro αλλα κ το fifa που επαιξα σε demo μου αρεσε....εχω να παιξω fifa απο το mega drive....χαχαχα

fifa 18 .δεν υπαρχει καλυτερο

Δημοσ.

Είναι οι άμυνες εύκολες για τον αμυνόμενο; Φωνάζουν οι παίχτες ότι παίζει το ΑΙ και για αυτό δεν σκοράρουν.

Είναι οι άμυνες δύσκολες για τον αμυνόμενο; Φωνάζουν οι παίχτες ότι δεν μπορούν να αμυνθούν.

Γενικά μια ζωή γκρίνια...Άντε και του χρόνου.

Δημοσ.

τι να σου πω εγώ σχεδόν κάθε χρόνο παίρνω και τα 2, πέρσι το μετάνιωσα οικτρά που πήρα το φιφα17, κάθε φορά που προσπαθούσα να παίξω στο ημίχρονο το έκλεινα ήταν τέρμα βαρετό σε σχέση με το προ. Φέτος το κατάλαβαν κι φαίνεται ότι είναι πιο οκ.

Είναι οι άμυνες εύκολες για τον αμυνόμενο; Φωνάζουν οι παίχτες ότι παίζει το ΑΙ και για αυτό δεν σκοράρουν.

Είναι οι άμυνες δύσκολες για τον αμυνόμενο; Φωνάζουν οι παίχτες ότι δεν μπορούν να αμυνθούν.

Γενικά μια ζωή γκρίνια...Άντε και του χρόνου.

ε καλά οι άμυνες μετά που άλλαξαν το σύστημα  ( στο 16 νομίζω) είναι τραγικές κι είτε αφήνουν το ai είτε ο αμυντικός σου κάνει κάτι τραγικά.... Δεν κατάλαβα ποτέ την αλλαγή.... εντάξει ήθελε να διαφοροποιηθεί από το προ αλλά οκ το contain είναι κακό.

Δημοσ.

Σήμερα όλη μέρα προσπαθώ να δω τι γίνεται με τις άμυνες.
Σε όλα τα προηγούμενα FIFA το contain το είχα προαιρετικό. Μετακινούσα ο ίδιος τον παίχτη που ήθελα στην απόσταση που ήθελα στον επιθετικό. Συχνά πίεζα με δεύτερο παίχτη τον οποίο τον έπαιρνα στον έλεγχο κατά βούληση.

Παρατήρησα λοιπόν ότι πλέον το contain είναι απαραίτητο. Έχεις δηλαδή πατημένο πάντα το contain όταν αμύνεσαι και α. όταν είναι κοντά ο επιθετικός πατάς μία φορά την κατάλληλη στιγμή το κλέψιμο ή αν είναι λίγο πιο μακριά, πατημένο λίγο παραπάνω ώστε να κάνει τζαρτζάρισμα.

Αυτό δεν είναι πιο εύκολο, ούτε manual. Απλά δεν έχεις καλό έλεγχο του αμυντικό στο χώρο χωρίς να πατάς το contain.

Κάπως καλύτερα τώρα, αλλά και πάλι τα κλεψίματα είναι κάπως παράξενα.

Όποιος θέλει να στείλει Invite στο Origin.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FIFA 18 patch 1 title update notes: 3 things to know

FIFA TITLE UPDATE

Hey FIFA Fans!

The first title update for FIFA 18 is now available on PC.

This update includes the following changes:

Added the following in FIFA Ultimate team:

• New functionality to Champions Channel including missed shots and hidden timeline.

Addressed the following in FIFA Ultimate team:
  • An issue with the extra time display on the Champions Channel timeline.
  • An issue with locked EASFC catalogue kits on opponent teams in Squad Battles.
  • An issue where the crowd would have incorrect flags when the home team is wearing a certain kit.
  • An issue where a player could crash when watching a FUT Champions Channel match.
  • An issue where players could control the goalkeeper in FUT Single Player modes.
  • Changed Matches Remaining to Attempts Remaining in FUT Champions Daily Knockout Tournament.
  • Changed the Possible Points text in Squad Battles to Projected Match Points.
  • Updated loan player portraits in the EASFC Catalogue.
  • Visual improvements to some FUT item types.

Addressed the following in Gameplay:
  • Tuned goalkeeper reactions in certain situations.
  • Tuned down the difficulty for Amateur and Semi-Pro difficulties.
  • Reduced shot accuracy and slightly increased goalkeeper reaction times in certain in-game situations.

Added the following in The Journey Hunter Returns:
  • Icons in cinematic scenes to indicate the user-triggered action.
  • Triggered actions are: Personality, FIFA 17 Result, Match Result, Key Decision, Player Performance, Team Performance, Partnership Rating

Addressed the following in The Journey Hunter Returns:
  • An issue where the player could crash during a cinematic in Chapter 5.

Added the following in Career Mode:
  • Added option to delegate contract renewals.
  • Allow users to renegotiate contract with a player whose release clause has been paid.

Addressed the following in Career Mode:
  • An issue where users could use a loaned player as part of a transfer deal.
  • An issue where Breaking News weren't getting refreshed.

Addressed the following in Online Modes:
  • An issue in Pro Clubs where a player could return to an invisible lobby after a match.
  • Enabled the opponent indicators in online matches.
  • Improvements were made to the kit clashing logic.

Audio / Visual / Presentation Changes:
  • Adding this season’s authentic Bundesliga broadcast package.
  • Addressed multiple minor audio issues.
  • Improvements to the goal net animations.

Thanks to those who’ve provided feedback. Throughout the course of the FIFA 18 season we'll provide you with more information and updates if and when they become available.

The FIFA Team

σε προσφορά από το eshop 49.90 retail

http://www.e-shop.gr/fifa-18-p-PCG.03159

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Τελικά δεν άντεχα να περιμένω και το αγόρασα.. Τώρα βλέπω τη διαφορά μεταξύ online και offline. Έχω παίξει μόνο 2 αγώνες στο FUT και όταν εσύ παίζεις manual κι ο αντίπαλος assisted, το handicap είναι τρελό υπέρ του. Παρότι κέρδισα στο πρώτο ματς με manual, ήρθα μόνο 1-0 με 18 σουτ... Εεε λέω δεν πάει ετσι και τα έβαλα assisted... Στο δεύτερο ήμουν πιο ανοιχτοχέρης... 

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι και το "πρόβλημα" του online. Ότι τελικά λόγω του match making αλλά και του τρόπου διεξαγωγής του seasons, ακόμα και όσοι θέλουν να παίξουν manual τελικά το παρατάνε. Όλα στον αυτόματο, φλιπεράκι, όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Ειδικά στο FUT παραδοσιακά γίνεται το έλα να δεις.

Σε manual είναι άλλο παιχνίδι εντελώς, κρατάς μπάλα, ελέγχεις ρυθμό, ζυγίζεις τις πάσες, κλείνεσαι πίσω και ξέρεις πως δεν θα σου κάνει δυο αυτόματα τίκα-τάκα ο άλλος και θα σπάσει την άμυνα χωρίς κόπο.

• Like 2
Δημοσ.

Για να παίξεις ρεαλιστικά, είναι σαν να σε αναγκάζει να παίξεις offline. Έλα όμως που γενικά είμαι μοιρασμένος μεταξύ FUT και career και στην ουσία για το FUT πλήρωσα -όπως και σχεδον όλοι-. 

Εκτός κι αν βγάλουν κανένα ακόμα patch μήπως και κατεβάσουν λίγο τον ρυθμό.

Δημοσ.

Καλά μιλάμε παίρνω 6 παιχνίδια σερί στο Div6 και θέλω έναν βαθμό για να πάρω τον τίτλο. 3 συνεχόμενα έχασα. Δεν γινόταν με τίποτα. Μιλάμε τρελάθηκα.

Δημοσ.

απο το demo και τα βιντεακια μου φαινεται σχεδον ιδιο με το 17

**ποσο αληθης ειναι στην πραγματικοτητα η παραπανω προταση? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...