nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Με βάση την εμπειρία πολλών απ' όσους παίζουν Fifa τα τελευταία χρόνια (δεν βάζω τον εαυτό μου γιατί έχω να αγοράσω από το 15), συνήθως αυτά αλλάζουν μετά τα πρώτα 1-2 patches. Η ΕΑ ακούει την γκρίνια των χρηστών για τις σημαντικότερες αδυναμίες του παιχνιδιού, τραβάει ένα καλό νερφάρισμα και όποιον πάρει ο χάρος. Για το θέμα της άμυνας κρατάω μια επιφύλαξη πάντως. Στην περσινή έκδοση υπήρχε πολλή μουρμούρα για το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της άμυνας το έπαιζε το ΑΙ. Ο χρήστης έπαιρνε έναν παίκτη τέρμα πίσω και δεν άλλαζε εύκολα τον έλεγχό του, περιμένοντας από το ΑΙ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αν φέτος αυτό έχει αλλάξει είναι σίγουρα θετικό και λογικά θα χρειαστεί λίγο καιρό μέχρι να το συνηθίσει ο κόσμος. Διαφορετικά... νερφάρισμα με το πρώτο patch.
babis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω παλι πιστευω οτι δεν ειμαστε με τιποτα ευχαριστημενοι βαζω κ τον εαυτο μου μεσα χωρις μπιχτη για κανενα παιδι,μπαινουν ευκολα γκολ λεμε αμυνα αισχος...δεν μπαίνουν λεμε για σουπερ αμυντικους...εχω παίξει 10 ονλαιν παιχνιδια το βρισκω στο gameplay τουλαχιστον ενα 90% ιδιο με το φιφα που για μενα αυτο ειναι πολυ καλο γιατι το κατευχαριστηθηκα το 17.. Υγ:η θεση μου γενικοτερα ειδικα στα αθλητικα παιχνίδια(φιφα,νβα 2κ,μαναγκερ) ειναι οτι δεν χρειαζεται και τοσο ψυρισμα η κάθε λεπτομερια γινονται αλλαγες λεμε γιατι εγιναν;;δεν γινονται λεμε εχουν επαναπαφθει και τα ξυνουν..
tommybertsen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καμία σχέση τα γραφικά. Αιτιολόγησα γιατί δεν πειράζουμε τις ρυθμίσεις. Μα γιατί να με δυσκολεύει; Να διασκεδάσω θέλω. Να το κάνω πιο δύσκολο; Μου το έλεγε κάποτε και ένα άλλο μέλος για κάποιο FIFA αυτό. Δεν είναι μπάλα. Λες και παίζουν τυφλοί είναι. Η κριτική που γίνεται και ο χειρισμός, γίνεται με βάση όπως είναι το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο καθένας καλά κάνει και παίζει όπως θέλει. Μιλάμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το παιχνίδι είναι οριακά unplayable με τον τρόπο που μαρκάρουν οι αμυντικοί. Δηλαδή που δεν μαρκάρουν καθόλου. (Όποιος θέλει να μου στείλει PM να παίζουμε) Χωρίς να θέλω να στην πω, δεν αιτιολόγησες κάτι Οι ρυθμίσεις γι'αυτό υπάρχουν, για να δοκιμάζουμε. Δε σου είπα με το ζόρι να παίξεις έτσι, απλά σου είπα να το κάνεις για να δεις ότι το παιχνίδι έτσι πρέπει να παίζεται για να συναντήσει τις απαιτήσεις σου. Δε μπορεί να θες να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, όταν οι ρυθμίσεις που αρνείσαι να πειράξεις, είναι για τον παραπάνω σκοπό ΥΓ: Προσωπικά παίζω μία χαρά με τις προεπιλογές. Δεν είναι unplayable, έχει διαφορετικό gameplay από το προηγούμενο, αλλά είναι πιο εύκολο συνολικά.
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Με βάση την εμπειρία πολλών απ' όσους παίζουν Fifa τα τελευταία χρόνια (δεν βάζω τον εαυτό μου γιατί έχω να αγοράσω από το 15), συνήθως αυτά αλλάζουν μετά τα πρώτα 1-2 patches. Η ΕΑ ακούει την γκρίνια των χρηστών για τις σημαντικότερες αδυναμίες του παιχνιδιού, τραβάει ένα καλό νερφάρισμα και όποιον πάρει ο χάρος. Για το θέμα της άμυνας κρατάω μια επιφύλαξη πάντως. Στην περσινή έκδοση υπήρχε πολλή μουρμούρα για το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της άμυνας το έπαιζε το ΑΙ. Ο χρήστης έπαιρνε έναν παίκτη τέρμα πίσω και δεν άλλαζε εύκολα τον έλεγχό του, περιμένοντας από το ΑΙ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αν φέτος αυτό έχει αλλάξει είναι σίγουρα θετικό και λογικά θα χρειαστεί λίγο καιρό μέχρι να το συνηθίσει ο κόσμος. Διαφορετικά... νερφάρισμα με το πρώτο patch. Και εγώ FIFA παίζω από το 14 νομίζω. Πράγματι ισχύει αυτό που λες. Δεν το είχα ψάξει ότι συμβαίνει, αλλά το είχα καταλάβει. Πιστεύω ότι θα το φτιάξουν. Δεν γίνεται αλλιώς. Μέχρι που σκέφτηκα να μην παίξω άλλο μέχρι να βγει κάποιο Patch. Δεν έχει νόημα. Με το που το έβαλα ανέβηκα δύο Division και πήρα τον τίτλο. Σε κάποια φάση είμαι 4-4 με τον αντίπαλο και το έκλεισα Alt+F4. Σπάνια κλείνω παιχνίδια. Ήταν ανούσιο. Όποτε έβαζα γκολ σκεφτόμουν τον αντίπαλο. Τύχη. Όλες οι μπαλιές βγαίνουν. Όσο περισσότερο γιουρουρούμ παίζεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις μπροστά. Το πιο πιθανό είναι να φαίνεται normal στους περισσότερους. Αλλιώς δεν θα έβγαινε και δεν θα πούλαγε τόσα χρόνια. Δική μου άποψη είναι πως πρόκειται για σχεδόν Unbplayable. Οι περισσότεροι έτσι και αλλιώς που παίζουν FIFA είναι μπλιμπλικάδες. Όλο κόλπα και διάφορες Arcadιές. Όλα αυτά τα χρόνια οι καλύτεροι παίχτες που έχω παίξει, ήταν κάποιοι με κάτι άγνωστες ομάδες που δεν τους έπαιρνες μπάλα. Όλοι οι άλλοι τρέξιμο, κόντρα, γιουσουρούμ και καθυστέρηση. Υ.Γ: Αν δω τον άλλον να κάνει μαγκιές με κόλπα, απλά τον πεθαίνω. Δεν παίρνει ποτέ μπάλα. Πίσω στην άμυνα και γύρω γύρω. Στο καινούριο FIFA θα μπορώ να του λέω κιόλας με την προσθήκη που έχουν κάνει με το μικρόφωνο.
tommybertsen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 O καθε ενας εχει τον τροπο παιχνιδιου του, ονλαιν ωστοσο, η γιομα παει συννεφο και εχεις δικιο οτι η προωθημενη γιομα φτανει ευκολα σε συμπαικτη (λιγο αν παιξεις με τη δυναμη, εχεις βρει τον τροπο και παει συστημενη - περυσι δε γινοταν αυτο). Αν δε γυρισεις την μπαλα δεν εχει νοημα. ΥΓ: Δε μπορω να ειμαι μπλιμπλικας οπως καποιοι, και να θελω, παιζοντας με το πληκτρολογιο Ο βαθμος δυσκολιας αυξανεται για καποιες περιπτωσεις. Fifa παιζω απο το Fifa 95 (γι'αυτο και το κολλημα με το keyboard)
p4n0s86 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ που θέλω να παίζω όλα φουλ manual πάντως και στο Legendary (πιο δύσκολο δεν πάει), ξενέρωσα στο φετινό, το ανέφερα και κανα 2 σελίδες πίσω, γιατί το έχουν πάει αρκετά προς το semi-assisted. Οι περισσότερες πάσες πάνε σχεδόν πάνω στον συμπαίκτη, δεν σε τιμωρεί για το παραμικρό λάθος πλέον σε 360 μοίρες, κάτι που για μένα είναι εκνευριστικό, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, διασκεδάζω με sim settings και κάθε τι assisted το σιχαίνομαι. Είναι και ο λόγος που δεν παίζω online σε κανένα ποδοσφαιράκι εδώ και πολλά χρόνια.
tommybertsen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τα παραπάνω θα τα φτιάξουν λογικά με κάνα patch, μέχρι το Μάρτη-Απρίλη θα βελτιώνεται, και μετά κλασικά θα το καταστρέψουν ξανά, ως συνήθως, ώστε να πάρεις το 19 2
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μισό λεπτό γιατί μάλλον έχω φάει Hack παίδες.Περιμένω να μιλήσω στο Live Chat με Origin.Μου έλεγε σήμερα το μεσημέρι ότι κάποιος πήγε να συνδεθεί στο λογαριασμό μου, αλλά είμαι ήδη συνδεδεμένος. Κάνα bug λέω θα είναι. Μπαίνω πριν λίγη ώρα και βλέπω άλλο όνομα στο ID. Τρελάθηκα. Άλλαξα κωδικό με την πρώτη και τώρα περιμένω να δω τι έχει γίνει. Στις ερωτήσεις ασφάλειας μου βγάζει κάτι Ρώσικα.Λέτε να παίζει καμιά απατεωνιά με τα κλειδάδικα; Από το SCDKeys το πήρα.
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Update:Κάποιος είχε μπει στο Account μου.Ευτυχώς μίλησα με την EA και λύσαμε το πρόβλημα. Ενεργοποίησα και τις επιπλέον δικλίδες ασφάλειας μέσω του Google Authenticator. Όλα καλά ευτυχώς. Τρόμαξα αρκετά.
GP7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Η δική μου εμπειρία έως τώρα έχει ως εξής: Παίζω career με West Brom με όλα στο manual εκτός από τα crosses που τα έχω προς το παρόν στο semi και μπορώ να πω πως στο legendary ζορίζομαι πολύ. Με όλες τις "μικρές" ομάδες κερδίζω με μισό-μηδέν και με τις μεγάλες έχω μαζέψει και 3αρες/4αρες... Οι καλοί φορ δεν χαρίζουν τίποτα. Πάντα έπαιζα στο legendary αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να ρίξω ένα επίπεδο δυσκολίας -μιας και να παίζω assisted δεν με ψήνει καθόλου-. απ' ότι είδα η τιμή από 39 που είχε, έχει ανέβει στα 45+...
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ...Ε βέβαια. Προπαραγγελία είναι πάντα πιο φθηνά. Γι' αυτό βιαζόμουν να το πάρουν στα 40€. Έτσι και αλλιώς αν το πάρεις μετά από 6 μήνες που θα έχει πάει στα 25€, δεν κερδίζεις τίποτα. Είναι σαν ίδια τιμή αφού τους άλλους 6 μήνες δεν το είχες. Παιχνίδια που βγαίνουν κάθε χρόνο και είναι σίγουρο πως θα τα αγοράσεις, τα αγοράζεις Day 0. Όποιος θέλει να παίξουμε το ID μου είναι Lafazanos
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μόλις συνάντησα και τον πρώτο Cheater. Έκανα ήδη Report στην EA. Ελπίζω να βρουν το ιστορικό γιατί σε εμένα δεν το εμφανίζει.Στο 88 ενώ έχανε με 3 γκολ διαφορά έφυγε από το παιχνίδι και ούτε πήρα τους 3 βαθμούς, ούτε καν το match εμφανίζεται στο ιστορικό μου.Είχε την Besiktas και εγώ τον Ολυμπιακό. Όποτε έβαζε γκολ έβαζε να παίζει το συρτάκι του Ζορμπά και αργότερα τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Μετά του έβαζα και εγώ τον ύμνο του Ολυμπιακού, μέχρι που η διαφορά μεγάλωσε υπέρ μου. Παρόλα αυτά έλιωσα στο γέλιο! Σε γενικές γραμμές πάω με τα νερά του παιχνιδιού. Είναι τελείως διαφορετικό από το περσινό. Απλά προτιμώ να τρέξω από το να δώσω πάσα ώστε να σκοράρω. Αρχίζω με ένα ή δύο κλικς πίσω στην άμυνα και σιγά σιγά ανεβαίνω.
enable_your_mind Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Lafazanos σου εστειλα request στο origin... progfreak το δικο μου οποιος θελει με προσθετει... Ακομα δεν εχω καταληξει.... Εχω παιξει παιχνιδια με σκορ 5-4 και με σκορ 1-1 .. Οποτε ειναι και θεμα αντιπαλου τελικα...
zourman1981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 1,2 giga update so soon ? βρηκε κανεις changelog?
GP7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έστειλα και στους δύο αίτημα! Είμαι ο Mastergp7. Υ.Γ. Είπα να παίξω ένα τελευταίο ματς στο career σε legendary level επειδη ήταν "εύκολο" (ματς κυπέλου με την Peterborough) και έβαλα τα δεύτερα -τα οποία και πάλι είναι καλύτερα από τα πρώτα της Peterborough- και έχασα 3-1... Omg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα