enable_your_mind Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωτα αγοραζεις το κλειδι απο το instant gaming και μετα μεσα απο το origin περνας τον κωδικο για να γινει δικο σου . Δεν χρειαζεται να το αγορασεις παλι απο το Origin... Origin ------ Redeem Product Code ------ βαλε το κλειδι και θα σου το δωσει στο library σου για να το κατεβασεις...
tommybertsen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Οk thanks. Ρε παιδια λιγο βοηθεια με την αγορα του παιχνιδιου. Αγοραζω απο instantgaming το κλειδι, μετα παω στο origin και κατεβάζω το παιχνιδι?Πως? Οταν παω στο origin για να το κατεβασω πρωτα απ ολα μου ζηταει στοιχεια καρτας για να γινει η αγορα. Επισης στο προγραμμα του origin μου εχει μονο την επιλογη fifa 18 icon edition, ενω οταν μπαινω απ τον browser μπορω να επιλέξω και την standard,γιατι γίνεται αυτό? Εδώ πας. θειος το εκανε το θαυμα του... σε μια μερα... Είναι παιχνίδι που δεν αξίζει καν σπασμένο (δεν έχεις online, updates για παίκτες και στατιστικά, και σιγά μην ασχοληθούν να σπάσουν και τα Patches)... Άσχετα που εγώ σπάνια μπαίνω online, τα updates και μόνο μετρούν. Μόνο αν δω ότι το χαλάνε κλασικά με τα patches , θα πάρω και του θείου Παγκόσμια πρωτοτυπία, να έχεις το γνήσιο αλλά να παίζεις του θείου Πάντως στo proffesional παραείναι εύκολο, αλλά παίζει ρόλο μεγάλο και ο αντίπαλος τελικά. Στο career mode φάση έχει η προσθήκη των negotiations στις μεταγραφές κλπ. Αν και σε καθυστερεί αρκετά, το κάνει περισσότερο αληθοφανές.
babis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα ειδη συναντησα τον πρώτο κομπλεξικο κλεφτη...μονοτερμα τον επαιζα ωσπου αρχισε να κολλαει το ματς κ τελειωσε...θα βρω το ονομα κ θα το πω...ερωτηση ξανα dx11 με dx12 εχει καποια διαφορα;
zourman1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Χρεωθηκες ήττα ? Το έπαθα εχθές έβαζα 2 0 μειωνω 2 1 και διακόπηκε το παιχνίδι αλλά χρεωθηκα νικη
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιησουμε να ακουμε τον καθε καρμιρι αντιπαλο; και αν ναι απο που; τελικα το βρηκα, απο τα settings πρινς μπεις στο game,πας στην καρτελα voice και απενεργοποιεις το voice chat.. οσον αφορα για μια ερωτηση που εθεσε σε προηγουμενα ποστ παλικαρι σχετικα με την διαφορα του dx11 // dx12 εγω καποια διαφορα στα γραφικα δεν παρατηρησα εκτος οτι στο dx12 το ολο gameplay ειναι πιο αργο και οχι απο θεμα επιδοσεων αλλα απο θεμα ανταποκρισης... οποτε γυρισα σε dx11 και ειναι gg
sanaeriko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια στην παρι εχει τον mbappe με overall 81,παω στο edit player να το διορθωσω συμφωνα με το sofifa και τον mbappe τον εχει στη μονακο.Τι φάση? ΕΙναι η πρωτη φορα που παιζω fifa στο pc οποτε οι αποριες μου μπορει να ειναι και λίγο χαζές.
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο το νέο FIFA 98. Ε, 2018 θέλω να πω. Κάθε χρόνο και χειρότερο. Πλέον δεν υπάρχουν καθόλου άμυνες. Περιμένω τις πρώτες μηνύσεις διεθνών αμυντικών γι' αυτή την δυσφήμηση που τους κάνουν.Η προωθημένη μπαλιά είναι τόσο Scripted που θα μπορούσε να φορτώνει ένα video mkv h.265. Με λίγο τρέξιμο και με τσίμπημα στο αριστερό αναλογικό μπορείς να περάσεις όλη την ομάδα. Καλύτερα γραφικά, καλύτερα animations, ακόμα πιο Arcade. Έπαιξα μερικά παιχνίδια Online.Έχασα από άσχετους που δεν έπρεπε, κέρδισα κάποιους πολύ καλούς που δεν έπρεπε. Ο παράγοντας τύχη και το τι γιουσουρούμ μπορεί να συμβεί δεν λέγεται. Δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος.
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Έχω πάρει ήδη δύο τίτλους. Δεν χάνω δηλαδή για να έχω νεύρα. Το παιχνίδι είναι ότι χειρότερο υπάρχει.Δεν υπάρχει πουθενά άμυνα. Κατεβασιά και γκολ. Αφού κερδίζω και δεν χαίρομαι. Δίνω ότι να 'ναι πάσες και βγαίνουν επειδή παραλύουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.Μπορεί να τύχει να παίξεις με την ίδια ομάδα που έχεις πάρει. Με κάποιον τρόπο κλωνοποιούνται οι παίχτες. Είναι και Sci-Fi το περιεχόμενο με λίγα λόγια. Το ραντάρ έχει πρόβλημα. Παίζω Bayern VS Bayern και έχω τα κόκκινα. Ο αντίπαλος τα άσπρα. Στο ραντάρ με εμφανίζει με άσπρα και τον αντίπαλο με μαύρα. Μιλάμε για αποτυχία.
rookie21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ανοιγω το παιχνιδι κολλαει συνεχεια στο 1ο loading screen το ανοιγω και το κλεινω καμια 15 φορες μεχρι να φορτωσει, εκανα reinstall και το origin και το παιχνιδι διεγραψα το φακελο απ το my documents το εβαλα να ξεκιναει windowed και παλι τιποτα συμβαινει σε κανενα αλλο?
BRAXOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν παίζετε με βοήθειες είναι εύκολο και μπαίνουν πολλά γκολ. Είναι σαν να παίζεις φόρμουλα 1 και να έχεις βοήθειες στα φρένα, αβς, traction και λοιπά. Ε δεν μπορείς να είσαι αξιόπιστος κριτής αν την μισή δουλειά την κάνει το κομπιούτερ.
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν παίζετε με βοήθειες είναι εύκολο και μπαίνουν πολλά γκολ. Είναι σαν να παίζεις φόρμουλα 1 και να έχεις βοήθειες στα φρένα, αβς, traction και λοιπά. Ε δεν μπορείς να είσαι αξιόπιστος κριτής αν την μισή δουλειά την κάνει το κομπιούτερ. Παίζουμε όπως είναι το παιχνίδι. Το πολύ πολύ να αλλάξουμε την Camera. Πώς να μην παίζουμε με βοήθειες; Στο Online με βοήθειες παίζουν οι άλλοι, δηλαδή όπως έχει. Κοιτάς γενικά σε τέτοια παιχνίδια να παίζεις όσο κοντά στο Default. Ακόμα και η αλλαγή στην Camera είναι πρόβλημα. Δεν μπορεί να έρθει ένας φίλο σου και να παίξετε. Θα έχει μάθει ο άλλος διαφορετικά, εσύ θα θες αλλιώς, κλπ.
BRAXOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 οπως αλλαζεις τις ρυθμισεις γραφικων ετσι ρυθμιζεις και αυτα. το τι κανουν οι αλλοι δεν εχει να κανει με αυτο που κανεις εσυ. οι μισοι στο ονλαιν κλεβουν, θα πρεπει να παρει η μπαλα ολο το παιχνιδι; τελος παντων αν δεν σου αρεσει ειναι γνωμη σου αλλα η ισοπεδοση εχει να κανει και με το τι επιλογες διαλεγεις.
tommybertsen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Heatspreader, εφόσον παίζεις με controller, δοκίμασε να παίξεις career στο World Class, χωρίς βοήθειες. Για το online συμφωνώ, ένα 90% παίζουν assisted , όπως και για τις τρύπιες άμυνες, αλλά αν παίξεις manual, δυσκολεύει αισθητά το πράγμα. Διαφωνώ να λέμε "παίζουμε όπως είναι το παιχνίδι". Το παιχνίδι από μόνο του έχει τα γραφικά στο Low, εκεί τα άφησες; Εγώ που παίζω με keyboard (δεν το αλλάζω γιατί δε μπορώ με το - δικό μου τουλάχιστον - χειριστήριο) δε γίνεται να παίξω manual. Αν πάρω κάποτε κάνα controller της προκοπής θα παίξω έτσι. 1
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καμία σχέση τα γραφικά.Αιτιολόγησα γιατί δεν πειράζουμε τις ρυθμίσεις. Μα γιατί να με δυσκολεύει; Να διασκεδάσω θέλω. Να το κάνω πιο δύσκολο; Μου το έλεγε κάποτε και ένα άλλο μέλος για κάποιο FIFA αυτό. Δεν είναι μπάλα. Λες και παίζουν τυφλοί είναι. Η κριτική που γίνεται και ο χειρισμός, γίνεται με βάση όπως είναι το παιχνίδι.Από εκεί και πέρα ο καθένας καλά κάνει και παίζει όπως θέλει. Μιλάμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το παιχνίδι είναι οριακά unplayable με τον τρόπο που μαρκάρουν οι αμυντικοί. Δηλαδή που δεν μαρκάρουν καθόλου.(Όποιος θέλει να μου στείλει PM να παίζουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα