Fan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο firewall για Windows XP; Είχα το Zonealarm αλλά μου έβγαζε όλο προβλήματα, το γύρισα στο Comodo, πήγαινε μια χαρά, αλλά με την τελευταία αναβάθμιση άρχισε και αυτό να δημιουργεί συχνά κολλήματα.
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν εννοεις για συνδεση στο διαδίκτυο, το καλύτερο firewall για τα xp ειναι η αποσύνδεση του απο το διαδίκτυο. Αν δεν εχεις ειδικούς περιορισμους βάλε αλλο λειτουργικό (αλλη εκδοση των windows ή linux)
Fan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν εννοεις για συνδεση στο διαδίκτυο, το καλύτερο firewall για τα xp ειναι η αποσύνδεση του απο το διαδίκτυο. Αν δεν εχεις ειδικούς περιορισμους βάλε αλλο λειτουργικό (αλλη εκδοση των windows ή linux) Αυτό έχω τώρα, δεν μπορώ να το αλλάξω. Το θέμα είναι τι να επιλέξω από firewall
accipio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν θες δοκίμασε το PrivateFirewall που είναι και δωρεάν.
turbat0s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πάντως δεν έχει νόημα, είναι σα να βάζεις θωρακισμένη πόρτα σε τσαντίρι.
alexisnik19911 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αυτό έχω τώρα, δεν μπορώ να το αλλάξω. Το θέμα είναι τι να επιλέξω από firewall 1)βαλε το κολπο για να παιρνεις updates μεχρι το 2019 https://www.youtube.com/watch?v=KPo3eF0RsvA 2)δοκιμασε το privatefirewall που ειπε ο φιλος πιο πανω
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Για πιο λογο χρειαζεσαι το firewall δεν εχω καταλαβει. Εχει firewall το router σου. Antivirus χρειαζεσαι μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα