corsair04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 καλησπέρα έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο Laptop και συγκεκριμένα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών i3 2310m του επεξεργαστή κατά την εκκίνηση ενώ έχει ανοίξει κανονικά δεν μου εμφανίζει εικόνα θα πρέπει να βάλω τον υπολογιστή σε αναμονή και μετά ανοίγει κανονικά μια λύση ήταν να απενεργοποιησω τελείως την γραφικών αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει κάποια λύση ευχαριστώ
wooddoll Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 -Bootαρε με Safe Mode with Networking, και κατέβασε το Intel Driver Update Utility
corsair04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 -Bootαρε με Safe Mode with Networking, και κατέβασε το Intel Driver Update Utility το έχω κάνει έχει τους ποιο καινούριος driver αλλά δεν
teoChnologist Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Fast boot των Windows. Δεν είναι πρόβλημα των ενσωματωμένων γραφικών αλλα του driver. Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς;
adsl2+ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Οι τεχνικοί του Πλαισίου λένε ότι δεν υπάρχουν ντραιβερς για τον Α15 πχ ενσωματωμένο wifi κλπ, είχα το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα