Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά το "καινούριο" MacBook pro χωρίς touch bar (το οποίο με ενδιαφέρει κιόλας) το παρουσίασαν ότι ξεκινάει από 1299 από 1499 που είχε το 2016 μοντέλο. Αυτό που δεν φάνηκε όμως είναι ότι η τιμή δεν έπεσε, απλά πρόσθεσαν μοντέλο με μικρότερο ssd.

Το 2016 μοντέλο χωρίς touch bar είχε ένα μοντέλο στα 1499 με 256 sdd. Τώρα απλά πρόσθεσαν και ένα στα 1299 με 128 σκληρό και υπάρχει και το άλλο στα 1499.

Εγώ ξενέρωσα λίγο γιατί περίμενα όντως να ρίξουν την τιμή, γιατί αυτό το 1499 στην Ελλάδα δεν είναι τόσο! Τα public τα πουλάνε στα 1800 όσο δλδ είναι τα touch bar στο εξωτερικό. Η Apple ειναι απο τις μοναδικες εταιριες που βαζουν τον καταναλωτη να πληρωνει την διαφορα των φορων. Αυτο ειναι τραγικο.

Eκτος απο αυτα, ξερουμε ποτε αυτα θα κυκλοφορησουν Ελλαδα? Υποτιθεται οτι η apple απο αυριο τα πουλαει στην ιστοσελιδα της για Αμερικη...

Ωραία, όταν βγήκε το MacBook Pro η περσινή 1η έκδοση, τότε είχαν κάνει το αντίθετο:κατήργησαν την έκδοση των 128 GB(σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου)και πρόσφεραν την έκδοση των 256 GB στα 1499$.Απ'ότι θυμάμαι σχεδόν κανείς δεν έλεγε τότε ότι επιτέλους το MacBook Pro ξεκινά από 256 GB. Όλοι γκρίνιαζαν για την αυξημένη τιμή. Τώρα που μείωσε την τιμή αλλά και τη χωριτικότητα του δίσκου πάλι τα ίδια. Γιατί δεν λέτε επιτέλους ότι θέλετε υπολογιστή Mac τζάμπα και να σας δίνουν και ένα 50άρικο που τον πήρατε?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά η RAM δεν αναβαθμίστηκε;

Το Macbook 12" θα έχει πάλι σειρά "m" όχι ίδια με του Pro όσον αφορά τον επεξεργαστή;

Το Macbook Air τι αναβάθμιση έλαβε, μόνο επεξεργαστή; Και αυτό σειρά Kabylake;

Το MacBook Air δεν αναβαθμίστηκε και είναι αμφίβολο αν θα αναβαθμιστεί ever, αφού μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Δημοσ.

Ωραία, όταν βγήκε το MacBook Pro η περσινή 1η έκδοση, τότε είχαν κάνει το αντίθετο:κατήργησαν την έκδοση των 128 GB(σωστή κίνηση κατά τη γνώμη μου)και πρόσφεραν την έκδοση των 256 GB στα 1499$.Απ'ότι θυμάμαι σχεδόν κανείς δεν έλεγε τότε ότι επιτέλους το MacBook Pro ξεκινά από 256 GB. Όλοι γκρίνιαζαν για την αυξημένη τιμή. Τώρα που μείωσε την τιμή αλλά και τη χωριτικότητα του δίσκου πάλι τα ίδια. Γιατί δεν λέτε επιτέλους ότι θέλετε υπολογιστή Mac τζάμπα και να σας δίνουν και ένα 50άρικο που τον πήρατε?

Το πρόβλημα είναι ότι η διαφορά μεταξύ 128gb και 256gb είναι κοντά στα 300 ευρώ!! Από χρυσάφι είναι;

Δηλαδή αν είχε 1400 το ένα και 1500 το άλλο να το καταλάβω. Αλλά 300 ευρώ δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Είναι κανονικό άρμεγμα

Δημοσ.

Την θέλω την τρολλιά μου για ποιο λόγο ακριβώς; Επειδή λέω κάτι που ισχύει; Η απάντηση σου στο οτι εγω ήθελα 16gb μνήμη είναι να πάρω μηχάνημα windows; Όχι ρε φίλε, θέλω macbook pro με 16gb μνήμη κάτι το οποίο η apple θα έπρεπε να εχει κάνει. Δεν με ενδιαφέρει η φινέτσα. Με ενδιαφέρει να κάνω την δουλειά μου απροβλημάτιστα. Δεν τα χρησιμοποιούμε ολοι για facebook και twitter.

Βάζεις vmware πάνω, βάζεις photoshop, βάζεις lightroom, και αλλα τόσα προγράμματα (μόνο μη μου πεις σε παρακαλώ οτι τα macbook pro δεν είναι για επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο κτλ γιατί τότε δεν υπάρχει λόγος που σου απαντάω), browsers με καμιά 10 αριά tabs ανοικτά... 

Και εκτός αυτού το μηχάνημα αυτό δε το παίρνεις τώρα και το αλλάζεις τον επόμενο χρόνο. Το κρατάς κατα μέσο όρο μια 4-5ετία. Και για τα λεφτά του και μόνο ΠΡΕΠΕΙ να εχει 16gb ram. Αν βολεύεσαι τώρα, και θα βολεύεσαι και για την επόμενη 5ετία με 8gb μνήμη, είσαι άρχοντας! Μόνο μην εχεις την ίδια απαίτηση και απο τους άλλους.

Και γιατί δεν βάζεις απ' την αρχή 16;

Τι να πω κι εγώ που θέλω 32 στο 15άρι και δεν έχει;

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά η RAM δεν αναβαθμίστηκε;

Το Macbook 12" θα έχει πάλι σειρά "m" όχι ίδια με του Pro όσον αφορά τον επεξεργαστή;

Το Macbook Air τι αναβάθμιση έλαβε, μόνο επεξεργαστή; Και αυτό σειρά Kabylake;

Η Ram δεν αυξηθηκε σε κανενα μοντελο.

Το macbook 12" εχει ουσιατικα και παλι σειρα "m", απλα η intel ονομαζει i5 και i7 τα λιγο πιο δυνατα cpu αυτης της σειρας , μπερδευοντας τον κοσμο.

Το macbook air πηρε μονο αναβαθμιση επεξεργαστη, ενα λιγο πιο γρηγορο μοντελο , ιδιας ομως γενιας. 

Το MacBook Air δεν αναβαθμίστηκε και είναι αμφίβολο αν θα αναβαθμιστεί ever, αφού μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Το macbook air πηρε μονο αναβαθμιση επεξεργαστη.

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε ram παραπανω το βαζετε παραγγελια, εγω εβαλα 16 και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Κατα τ αλλα πολυ μικρες αλλαγες, νομιζω πιο πολυ επωφελουνται αυτοι που θα πανε στα 126gb ως νεα επιλογη.

----------------

Macbook pro η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε λαπτοπ.....

• Like 2
Δημοσ.

Από την

Η Ram δεν αυξηθηκε σε κανενα μοντελο.

Το macbook 12" εχει ουσιατικα και παλι σειρα "m", απλα η intel ονομαζει i5 και i7 τα λιγο πιο δυνατα cpu αυτης της σειρας , μπερδευοντας τον κοσμο.

Το macbook air πηρε μονο αναβαθμιση επεξεργαστη, ενα λιγο πιο γρηγορο μοντελο , ιδιας ομως γενιας. 

Το macbook air πηρε μονο αναβαθμιση επεξεργαστη.

Από την ιστοσελίδα της δεν φαίνεται τέτοια αναβάθμιση. Αν το είδες όμως πάω πάσο.

Δημοσ.

Από την

Από την ιστοσελίδα της δεν φαίνεται τέτοια αναβάθμιση. Αν το είδες όμως πάω πάσο.

Φαινεται και στην σελιδα της: το base macbook air εχει τωρα επεξεργαστη i5 1.8GHz, ενω μεχρι χθες εβγαινε με i5 1.6GHz .

Δες και εδω:

http://www.anandtech.com/show/11519/apple-updates-mac-laptops-pro-vanilla-air-all-get-new-cpus

Δημοσ.

Προφανως και ολοι γρινιαξαν γιατι θα επρεπε να καταργησουν το 128gb και στην τιμη του να μπει το 256gb. Οπως εγινε και με τα iphone των 8gb και των 16gb που πλεον δεν υπαρχουν, αλλα στην τιμη του 16gb πλεον πουλιεται το 32gb.

Αν ηταν καθε φορα που επρεπε να ανεβασουν την χωρητικοτητα να ανεβαζουν και την τιμη, σε 5 χρονια θα επρεπε να πουλιουνται στα 5k τα entry models. Τα 128gb ελεγε ο κοσμος οτι ειναι απαραδεκτα λογω του οτι δεν επαρκουν. Επρεπε τα 256 να γινουν Base model και στην τιμη των 128gb, οπως και τα 512 στην τιμη των 256. Ακριβως οπως εγινε και στα iphone..

Aμεσως να το παιξεις ξυπνιος.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν θελετε ram παραπανω το βαζετε παραγγελια, εγω εβαλα 16 και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Κατα τ αλλα πολυ μικρες αλλαγες, νομιζω πιο πολυ επωφελουνται αυτοι που θα πανε στα 126gb ως νεα επιλογη.

----------------

Macbook pro η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε λαπτοπ.....

Μπορείς να μου πεις πως επωφελούνται αυτοί που θα πάνε στα 128 ως νεα επιλογή όταν όλοι κράζουν για minimum 256 ;;;

Δημοσ.

Αν επιτρέπεται, για τι χρήση;

Επίσης η καλύτερη μου αγορά, εδώ και 4 χρόνια το έχω. Χρήση; Προγραμματισμό, επεξεργασία εικόνας, επεξεργασία βίντεο, καθημερινή χρήση, ελαφρύ με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας απλά άψογο. Στο σπίτι έχω φυσικά και έναν Windows Desktop για Gaming κυρίως, αλλά για τον δρόμο, ταξίδια και εκτός γραφείου το Macbook μου λύνει τα χέρια.

• Like 4
Δημοσ.

Office, browsing, video & photo editing.. Αψογο design, ελαφρύ, μεγάλη μπαταρία όπως λεει κι ο φίλος παραπάνω.

Ειμαι σε Mac OS απο το 2010, μονο λόγω χρημάτων θα ξαναγύριζα σε windows.

Πήρε ο πατέρας μου τωρα ενα Lenovo yoga το οποίο ενώ κοστίζει πανω απο 1000€, δίπλα σε MacBook ειναι σαν λαπτοπ του 300άρικου.

Επωφελούνται αυτοί που δεν μπορούσαν να φτάσουν τα χρήματα του μεγαλυτερου μοντέλου των 256. 200-300€ για πολλούς κάνουν τη διαφορά. Εκείνοι που δεν έχουν τόση ανάγκη χώρου και έχουν βέβαια την επιλογή εξωτερικού δίσκου αργότερα αν θελήσουν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...