Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοδεχουμενη η ανανεωση hardware .

Εμενα με ενδιαφερει το  macbook pro to 13αρι μοντελο χωρις touch bar για να δουμε αν φετος ειναι η χρονια να το αποκτησω γιατι καλο το dell  xps αλλα παλιωσε .

• Like 2
Δημοσ.

Ήθελα το 15'' αλλά η τιμή του είναι απρόσιτη. Λογικά θα στραφώ προς 13'' χωρίς touch bar, multi-adapter με thunderbold 3 σε HDMI , ένα καλώδιο hdmi και μια ένα καλό 23'' monitor.

Δημοσ.

Φιλε εγω παντως θα πηγαινα για το νεο xps χωρις δευτερη σκεψη. Με τα εξτρα λεφτα που θα δωσεις για το macbook προσθετεις στο δυναμικο σου και την αξιοπρεπη gtx 1050

Δημοσ.

Αρκετά καλά και πανάκριβα μόνο φυσικά για επαγγελματίες και τίποτα περισσότερο..

Δημοσ.

Ο φορος ειναι 8-9%, οποτε παει ας πουμε 1630 δολ δηλαδη 1445 ευρω. Που βλεπεις το λογικο?

8-9% ανα πολιτεία....

Στην ευρώπη δεν ειναι τόσο λίγο......

Δημοσ.

Καλά το "καινούριο" MacBook pro χωρίς touch bar (το οποίο με ενδιαφέρει κιόλας) το παρουσίασαν ότι ξεκινάει από 1299 από 1499 που είχε το 2016 μοντέλο. Αυτό που δεν φάνηκε όμως είναι ότι η τιμή δεν έπεσε, απλά πρόσθεσαν μοντέλο με μικρότερο ssd.

Το 2016 μοντέλο χωρίς touch bar είχε ένα μοντέλο στα 1499 με 256 sdd. Τώρα απλά πρόσθεσαν και ένα στα 1299 με 128 σκληρό και υπάρχει και το άλλο στα 1499.

Εγώ ξενέρωσα λίγο γιατί περίμενα όντως να ρίξουν την τιμή, γιατί αυτό το 1499 στην Ελλάδα δεν είναι τόσο! Τα public τα πουλάνε στα 1800 όσο δλδ είναι τα touch bar στο εξωτερικό. Η Apple ειναι απο τις μοναδικες εταιριες που βαζουν τον καταναλωτη να πληρωνει την διαφορα των φορων. Αυτο ειναι τραγικο.

Eκτος απο αυτα, ξερουμε ποτε αυτα θα κυκλοφορησουν Ελλαδα? Υποτιθεται οτι η apple απο αυριο τα πουλαει στην ιστοσελιδα της για Αμερικη...

Και μένα εκεί πήγε ο νους μου μόλις το διάβασα... Είσαι σίγουρος ότι είναι με 128gb?

Δημοσ.

Και μένα εκεί πήγε ο νους μου μόλις το διάβασα... Είσαι σίγουρος ότι είναι με 128gb?

Ναι στο γερμανικό Apple Store 1449€ 128GB SSD Όχι που θα μας χάριζαν τίποτα.

C6ptYnhWcAA5Fxe.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Κατι πρεπει να κανει με το 15αρι macbook pro και τα 16GB max ram.

Δεν νοειται το $2500 15" macbook pro εν ετει 2017 να εχει max ram ιδια με το 13αρι των $1200 του ... 2011 που βγηκε 6+ χρονια πριν.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα πουλάνε 128GB Notebooks 1449€ λες και οι SSD είναι από χρυσάφι.

• Like 3
Δημοσ.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα πουλάνε 128GB Notebooks 1449€ λες και οι SSD είναι από χρυσάφι.

Αστειο, αλλα τουλαχιστον λυνεται δινοντας παραπανω χρηματα.

Τα 16gb max ram του macbook pro 15" που ειναι ιδια με την max ram που εβαζες το 2011 στο φθηνο 13αρι δεν λυνεται.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτα τα macbooks που βγαινουν με i5 και i7, εχουν ανεμιστηρι μεσα? 

Λογικα εχουνε. Δυσκολο να μην εχουν.

Δεν ξέρω που χρησιμοποιείς το 13αρι ,αλλά τα 8 gb μια χαρά είναι

Τα 8GB ειναι το ελαχτιστο πλεον και ναι ακομα και στις 13" μιας και πολλοι, οπως εγω ας πουμε, δουλευουμε με 13" μοντελα και μας λειπουν τα 16GB ram. Για καποιες χρησεις ειναι αρκετα. Αλλα με τους σημερινουν borwsers, ενα IDE και Slack/Skype ανοικτα  εχεις κανει την τυχη σου απο ram.

Δημοσ.

Αστειο, αλλα τουλαχιστον λυνεται δινοντας παραπανω χρηματα.

Τα 16gb max ram του macbook pro 15" που ειναι ιδια με την max ram που εβαζες το 2011 στο φθηνο 13αρι δεν λυνεται.

Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους, γιατί και να έπερνε 32GB Ram και να την ήθελαν... το κόστος θα ήταν αστρονομικό.

Πραγματικά ρε Apple, γιατί το γ@μ@$ τόσο με το κόστος της μνήμης και του αποθηκευτικού χώρου?

Μια χαρά ήταν παλιά που απλά υπερκοστολούσες τις CPU για όποιον ήθελε να τα σκάσει...

Δημοσ.

Πάντως στο 12άρι έβαλαν το καινούργιο πληκτρολόγιο που ήταν το δικό μου θέμα, αλλά πλέον μου λείπει κάτι άλλο.

Χρειάζεται και fingerprint reader και πραγματικά πρέπει να το αποδεσμεύσεις από την touchbar ρε Apple και να το βάλεις και στο 12άρι και στο απλό Pro!

Το έχουν laptop των 500 ευρώ και όποιος το έχει συνηθίσει από το κινητό του θα του λείπει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...