udroxoos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω το λαπτοπάκι του τίτλου με windows 8.1 x64 όπως ήρθε μαμίσιο. Τα χαρακτηριστικά του είναι: Processor - Intel Celeron N2840 2.16 GHzMemory - 4 GBHDD - 500 GB Ο δίσκος ήρθε χωρισμένος σε δυο partition: Windows8_OS ( C: ) 425 GB LENOVO ( D: ) 25 GB Επειδή το λάπτοπ σέρνεται, θέλω με την πρώτη ευκαιρία να κάνω ένα φορμάτ αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια έκδοση των windows θα του έδινε ζωντάνια. Καταλήγοντας σε κάποια έκδοση των windows, μπορώ να σβήσω το D: ώστε να έχω ένα μόνο partition ή θα πρέπει να το κρατήσω και αυτό της lenovo;
paulchro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καμια εκδοση δεν θα εδινε "ζωντανια" νομιζω. Αν θες να δωσεις οντως ζωντανια, παρε εναν SSD. Και εμενα σερνοταν το δικο μου απ την αρχη χωρις να εχει τιποτα μεσα και με τον ssd (εστω αυτον τον ssd plus) που εβαλα ειναι η μερα με τη νυχτα.
meletis_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, κάνε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows , αγόρασε 1 SSD (προτίμησε 240Gb) και εαν μπορείς πρόσθεσε και 4Gb Ram
udroxoos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδιά, δεν αξίζει να ρίξω δεκάρα γι' αυτό το μηχάνημα και ψάχνω να το σώσω μέσω OS. Έπεσε πολλή σκέψη για το ποια έκδοση windows να διαλέξω. Το λαπτοπ το θέλω μόνο για σερφάρισμα και νομίζω πως διαφορά θα έβλεπα μόνο με τα Linux. Επειδή όμως "πρώτη φορά linux" θέλω κάτι σε windows friendly. Βρήκα μια Site: σελίδα που προτείνει κάποιες windows like εκδόσεις. Νομίζω η πρώτη θα είναι οκ. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Τι λέτε για τη σκέψη των linux;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα