Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Γεια χαρα.Σε λιγο καιρο θα αγοράσω μία videocamera και θα χρειαστώ σύνδεση firewire.Ετσι θα πρέπει να πάρω μία αναλογη καρτα.Ο υπολογιστής μου όμως δεν εχει ελεύθερη PCI και έτσι θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάρτα firewire με soundblaster μαζί ώστε να βγάλω την παλιά την κ'αρτα ήχου και να βάλω την νέα καρτα.Από τιμές τι παίζει?Ευχαριστώ.
kavaliotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Με 74 ευρω παιρνεις Soundblaster Audigy2 που υποστηριζει 6.1 ηχο και ενα σωρο νεες τεχνολογιες και εχει και firewire θυρα που θελεις...Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση, χθες αγορασα μια τετοια και ειναι τελεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Συμφωνω μαζί σου .Αυτή την λύση την είχα σκεφτεί και εγώ αλλά είναι κάπως απαγορευτική για τον υπολογιστή μου ο οποίος είναι παλιός και μια τετοια λύση θα ήταν σαν να έβαζα φρένα Porche σε Yugo.Όπως και νά|χει πάντως θα είναι η τελευταία μου λύση σε περίπτωση που δεν βρώ κάτι αλλο
Fotis_Greece Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Αν εχεις παλιο υπολογιστη τοτε δεν θα κανεις τιποτα με θεματα βιντεο. Ουτε χωρο για αποθηκευση θα εχεις ουτε και δυναμη για να κανεις μονταζ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Foti για αυτό το θέμα σκέφτομαι αργότερα για κάρτα με hardware συμπίεση divx ,vcd .... Η μόνη λύση είναι δηλαδή η Audigy οσο αφορά firewire και καρτα ήχου?
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Καρτα ηχου και θυρα firewire: Μια επιλογη μονο. Audigy Τι επεξεργαστη και τι μνημη και δισκο εχεις? Τι εννοεις να παρεις καρτα με hardare encoder? Τι ακριβως θες να κανεις? Θες ας πουμε να κανεις capture και συμπιεση ταυτοχρονα? Η θες να κανεις capture στον σκληρο σου δισκο και μετα την συμπιεση
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Foti εχω AMD 450MHz 384 MB RAM και 20 GB σκληρό.ΑΠό ότι είδα στο δίκτυο χρέιάζονται 4 GB για κάθε 20 λεπτά DV.Επομένως μου φαίνεται χλωμό να κάνω capture και με τον επεξεργαστή μου δυσκολα να κάνω συμπίεση (δεν ξέρω μόνο αν για VCD με παίρνει να κάνω συμπίεση με τον επεξεργαστή μπυ.Τι νομίζεις?).Όσο για την κάρτα θα ήθελα να κάνω real time συμπίεση αλλά και αυτό μάλλον μοιάζει με μακρινό ονειρο.Ειχα την εντύπωση ότι με μία τετοια καρτα δεν χρειαζεται να εχεις ισχυρο επεξεργαστή.Μαλλον λάθος εντύπωση ειχα.
adams Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Eπειδη λιγο δυσκολο να κανεις δουλεια με αυτο το συστημα..θα ελεγα να προσανατολιστεις σε μια αναβαθμιση... Μπορεις να βρεις φτηνα μια μεταχειρισμενη μητρικη nforce-2 με firewire ..και εναν athlon 2000+ και μια μνημουλα ddr με κοστος κατω απο 200€ και να κανεις τη δουλεια σου....και οχι μονο Φυσικα επιβαλλεται και ενας μεγαλυτερος γρηγορος σκληρος
Fotis_Greece Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Οντως το μηχανημα σου δεν κανει για video editing. Τωρα αν σωνει και καλα θες να φτιαχνεις vcd/svcd/dvd απο καποια αναλογικη πηγη η λυση ειναι μαλλον μια. Hauppague DVR350 η οποια εχει πανω hardware mpeg2 encoding. Δηλαδη θα συνδεεις την βιντεοκαμερα σου αναλογικα με svideo και η καρτα θα σου φτιαχνει ενα αρχειο mpeg ετοιμο για το dvd authoring προγραμμα ή αν ειναι svcd ετοιμο για καψιμο με το Nero.
mpentenis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 katarxas, gia na syndeseis tin camera me firewire, prepei o diskos na apodidei panw apo 25MB/sec write, alliws 8a exeis apolies.egw doyleyw me mia audigy kai me sony camera, kai paizei mia xara.apla xreiazesai grhgoro disko.ayto mono an 8es firewire, giati me s-video einai ligoteres oi apaithseis, alla kai to apotelesma
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση.Μαλλον αυτό που ηθελα να αποφύγω τελικά το βρισκω μπροστά μου.Αναβαθμιση τωρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.