Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..και δηλαδη ποσο πιο ομαλο να γινει το scrolling? δηλαδη ipad ειναι... ποιος χρηστης apple σε οποιαδηποτε συσκευη (ιμακ ιπαντ ιφον κτλπ) εχει προβλημα με αυτο? νομιζω κανενας γιατι αν εχουν, ας πανε σε αντροιντ τριετιας να εκτιμησουν το σκρολινγκ στο μηλο..  (χωρις ορεξη να προκαλεσω)

• Like 3
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενοχλούμε? Απλά ρώτησα και απάντησε και Ναι έκανα και λικε, εσύ όμως mod αμέσως να ορμηξεις και οπως κανεις παντα στο τέλος γράφεις ότι δεν εισαι fanatic Apple fan ,το αστειο το επιιλογου

Εάν κατάλαβα σωστά την αρχική σου ερώτηση, προφανώς εξαρτάται από τις απαιτήσεις του χρήστη. Το εάν αντικαθιστά ή όχι ένα λάπτοπ δεν εξαρτάται μόνο από τις επιδόσεις, αφού πρωτίστως θα πρέπει να υποστηρίζει το σενάριο χρήσης για το οποίο προορίζεται.

Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι δε καλύπτονται από ένα tablet και χρειάζονται laptop. Σε αυτή την περίπτωση, η συζήτηση περί επιδόσεων να είναι άτοπη.

Δημοσ.

Δηλαδή ποια η διαφορά του new iPad Pro 10.5 από ένα iPad Pro 9.7 που θα κάνει αναβάθμιση στο iOS 11; Τα 120 Hz;

Υποτίθεται ότι θα βγάζαν full screen & home button ενσωματωμένο στην οθόνη....αλλά μπα!!!!! Να το δείτε ότι και το Iphone 8 θα είναι μούφα αντίγραφο του iPhone 7.....με αλλά λόγια apple άντε γεια.....2017 έχουμε όχι 2013....

Δημοσ.

Καλό μηχανάκι όμως την ίδια δουλειά κάνω και με το tablet των 200 ευρώ με win10 που αγόρασα πρόσφατα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή ποια η διαφορά του new iPad Pro 10.5 από ένα iPad Pro 9.7 που θα κάνει αναβάθμιση στο iOS 11; Τα 120 Hz; Υποτίθεται ότι θα βγάζαν full screen & home button ενσωματωμένο στην οθόνη....αλλά μπα!!!!! Να το δείτε ότι και το Iphone 8 θα είναι μούφα αντίγραφο του iPhone 7.....με αλλά λόγια apple άντε γεια.....2017 έχουμε όχι 2013....

Παιδια μην μπερδευεστε, αυτα δε γινεται να τα ανακοινωσουν χωρις να ανακοινωσουν και το καινουριο iphone. Μην ξεχνατε οτι το iphone ειναι η συσκευη τους με τις μεγαλυτερες πωλησεις, δε γινεται να καψουν τις ανακοινωσεις τους με το ipad.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενοχλούμε? Απλά ρώτησα και απάντησε και Ναι έκανα και λικε, εσύ όμως mod αμέσως να ορμηξεις και οπως κανεις παντα στο τέλος γράφεις ότι δεν εισαι fanatic Apple fan ,το αστειο το επιιλογου

Ε όχι και δεν είμαι apple fanatic! :P Απλά είπα πως δεν τρελαίνομαι με τα μεγάλα tablet. Δεν αγοράζω tablet για να αντικαταστήσω το laptop και ιδανικά θα ήθελα ένα iPad mini με τα specs του νέου pro. :)

Δημοσ.

Δεδομένου ότι παίρνεις τάμπλετ και το αλλάζεις μετά από 4-5 χρόνια . Οι τιμές δεν είναι κακες, και μιλάμε για την πιο ρουφήχτρα εταιρεία σε αυτό το θέμα .

Δημοσ.

είδα live το συγκεκριμένο κομμάτι της παρουσίασης, μου άρεσε αν και το θεωρώ ακριβό και απλησίαστο για πάρα πολύ κόσμο όπως και όλα τα προϊόντα της apple (προσωπικά από το iPhone 4 έχω να αγοράσω προϊόν της).

Το "επικίνδυνο" για τους ανταγωνιστές της (και δεν εννοώ τα υπόλοιπα tablet, αυτά τα έχει εκμηδενίσει κι ας έχουν να προσφέρουν πολλές φορές περισσότερα) είναι ότι πλέον γίνεται πιο αυτόνομο. ;)

Δημοσ.

Εξαιρετική συσκευή με πολύ μεγάλες επιδόσεις που δεν τις αξιοποιεί πλήρως με το ios10. Το 11 έρχεται να καλύψει πολλές από τις ελείψεις (όχι όλες ακόμα) και να κάνει το ipad pro πιο εύχρηστο, πιο λειτουργικό, πιο... pc.

Όσο για την ίδια την συσκευή, έχοντας το προηγούμενο pro 9,7 δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβάθμισης, τουλάχιστον για τις ανάγκες μου και πιστεύω για τις ανάγκες του 90% του κοινού του. Κάποιοι γραφίστες, καλλιτέχνες του είδους, κλπ μπορεί να χρειαστούν την οθόνη των 120hz ή το 30% αύξησης των επιδόσεων. Νομίζω όμως ότι η μεγάλη αναβάθμιση είναι στο software και όχι στο hardware...

Δημοσ.

Πολυ δυνατο  το ipad pro sta 10.5 ,εξαιρετικη οθονη .

Μαλλον θα το παρω ,εμεινα πολυ καιρο με το air που το εχω λιωσει στην χρηση .

Το  μονο που με προβληματιζει ειναι η αυξηση του μεγεθους  εβρισκα για την χρηση που κανω τις 9,7 ιντσες   ιδανικες .Θα περιμενω να το δω και  απο κοντα .

Ελπιζω μονο να μην κανει κανα 3μηνο να το δουμε στα καταστηματα στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Πολυ δυνατο  το ipad pro sta 10.5 ,εξαιρετικη οθονη .

Μαλλον θα το παρω ,εμεινα πολυ καιρο με το air που το εχω λιωσει στην χρηση .

Το  μονο που με προβληματιζει ειναι η αυξηση του μεγεθους  εβρισκα για την χρηση που κανω τις 9,7 ιντσες   ιδανικες .Θα περιμενω να το δω και  απο κοντα .

Ελπιζω μονο να μην κανει κανα 3μηνο να το δουμε στα καταστηματα στην Ελλαδα.

Γερμανία iPad Pro 10.5 + Pencil + Keyboard + Leather case = 1100€

Δημοσ.

Γερμανία iPad Pro 10.5 + Pencil + Keyboard + Leather case = 1100€

δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα ουτε case δεν βαζω .

Στα 750  περιπου που θα βγει ειναι οκ .Αν βγαλω 3-4 χρονια με αυτο οπως το air  θεωρω πως τα εβγαλε τα λεφτα του .

Δημοσ.

Το πρώτο iPad με ανανεωμένο σχεδιασμό από καταβολής iPad.
Βέβαια μένουν να απαντηθούν 2 βασικά ερωτήματα.
Αν θα έχει 4GB ram και αν υποστηρίζει 3D Touch force.

Αν ναι παίζει να αναβαθμισω από το γερολυκο air 2 προς Χριστούγεννα μέρια αν βγει κάποια προσφορά διότι οι τιμές είναι τσιμπημένες.

Από την άλλη βέβαια το θεωρώ δεδομένο ότι για το 2018 θα δούμε υοθετηση OLED και 3D fingerprint reader και στα iPad επομένως παίζει το σενάριο να κάτσω στα αυγά μου 1 ακόμα έτος.

Δημοσ.

Οι τιμες ειναι μια χαρα και μπραβο , ετσι και αλλιως περνεις ενα προοιον που ξερεις οτι θα το εχεις πολλα χρονια ,ανβαθμιση καλο σερβις (στην ελλαδα) , ειναι μονοδρομος μια φορα το περνεις ...και ασχολεισε μονο με το τι χρωμα θηκη θα το παρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...