Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καμια σχεση, ibiza 1.4 είχα, την πιο αηδία έκδοση που υπήρχε, απλό 1.4 80 άλογα και σερνόταν. Τα Leon 2010 και μετά νομίζω βγαίνουν με turbo, καμια σχέση με τον κ@λο κινητήρα του δικού μου. Ibiza 1.4 ηταν το προηγουμενο του γιου μου αλλα με 100 αλογα και δεν σερνοταν καθολου .Οχι βεβαια οτι αναβε φωτιες στην ασφαλτο . Αυτο που σερνοταν ηταν το 1.2 Ποιο Leon ειναι αυτο με τα πολλα αλογα που καιει πολυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ibiza 1.4 ηταν το προηγουμενο του γιου μου αλλα με 100 αλογα και δεν σερνοταν καθολου .Οχι βεβαια οτι αναβε φωτιες στην ασφαλτο . Αυτο που σερνοταν ηταν το 1.2 Ποιο Leon ειναι αυτο με τα πολλα αλογα που καιει πολυ ? Δεν ξέρω καθόλου Γιάννη, δεν νομίζω τα turbo να καίνε,αλλα δεν είμαι και σίγουρος. Στα 1.8 όμως ρε συ όλα δεν καίνε; επίσης Ibiza 1.2 με 105 άλογα πάει καλά και δεν καιει, δεν ξέρω ποιο είχατε εσείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω καθόλου Γιάννη, δεν νομίζω τα turbo να καίνε,αλλα δεν είμαι και σίγουρος. Στα 1.8 όμως ρε συ όλα δεν καίνε; επίσης Ibiza 1.2 με 105 άλογα πάει καλά και δεν καιει, δεν ξέρω ποιο είχατε εσείς. Ειχε το 1.2 με καπου 65-70 αλογα και εκαιγε πιο πολυ απο το 1.4 με τα 100 . Τωρα με Audi TT Turbo Quatro 1800 κυβικα και 180 αλογα με υγραεριο καιει 11 λιτρα υγραεριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ας υποθεσουμε οτι αλλαζουν τα αρχικα δεδομένα. Max 6000 euro, 2008+, 4-5θυρο, 1300 κυβικα(για χαμηλα τελη) Ολα τα καυσιμα δεκτα, προτίμηση σε αέριο/ντιζελ. Τι κοιταω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Fiesta 1000 turbo ή το κλασικό 1250? Η και κανένα fabia 1,2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το 1000 δε το βλέπω σε αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Λογικό μιας και δεν Έχει τελικά κάτω από 8000€ Ecoboost και δεν είχα δει μάλιστα ότι έριξες το budget. Δες για 1250 ατμοσφαιρικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τα Ford είναι ευπαθή με υγραέριο να γνωρίζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Βλεπω κατι σε opel astra ξανα... Σε πιο μικρο βρισκω swift... Ισως και auris... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μου έκλεψαν ένα Swift που είχα, και πριν 2 μήνες έψαχνα για κάτι ίδιο με εσένα, στα 6-7.000. Τελικά πήρα Ibiza 1.2 TSI. Δες τα: Ibiza 1.2 TSI Fiat Grande Punto 1.3 Renault Clio TCE 1.2 100hp Skoda Fabia 1.2 TSI έχουν αξιοπρεπείς χώρους και επιδόσεις, τα δε Toyota Yaris 1.3 Suzuki Swift 1.3 είναι λίγο μικροτερα σε χώρους και επιδόσεις. Oριακά, αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε παραπάνω χώρους, ίσως βρείς και κάποιο εκ των Skoda Octavia 1.2 TSI Skoda Yeti 1.2 TSI Seat Leon 1.2 TSI αλλά δεν θα τα επέλεγα γιατί ο κινητήρας είναι αντιοικονομικός σε αυτές τις διαστάσεις/βάρος. Astra και Auris σαφώς και όχι. Ζύγισε καλά τις ανάγκες σου πριν προβείς σε αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γιατι οχι auris ή Astra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Διότι είναι βαριά αυτοκίνητα και έχουν λίγα άλογα. Οπότε θα είναι πολύ αργά, θα ζορίζονται για να κινηθούν άνετα και θα έχουν αρκετά μεγάλη κατανάλωση. Επίσης, στα χρήματα που κοιτάς, ο εξοπλισμός τους θα είναι εξαιρετικά φτωχός και τα περισσότερα θα είναι λιωμένα αυτοκίνητα από leasing με γυρισμένα χιλιόμετρα κλπ. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι λίγο μικρότερο σε μέγεθος, μια κατηγορία κάτω, ώστε να πετύχεις και καλύτερη κατανάλωση και επιδόσεις με τα ίδια κυβικά/άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Οκ. Ακομη το ψαχνω παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Γιατί παιδιά λέτε όχι αέριο σε μεταχειρισμένο? Αν ήταν βενζίνη δεν είναι το ίδιο? Έχω βρει ενα fiat grande punto του 2009 με εργοστασιακό αέριο, 91.000 χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μου έκλεψαν ένα Swift που είχα, και πριν 2 μήνες έψαχνα για κάτι ίδιο με εσένα, στα 6-7.000. Τελικά πήρα Ibiza 1.2 TSI. Δες τα: Ibiza 1.2 TSI Fiat Grande Punto 1.3 Renault Clio TCE 1.2 100hp Skoda Fabia 1.2 TSI έχουν αξιοπρεπείς χώρους και επιδόσεις, τα δε Toyota Yaris 1.3 Suzuki Swift 1.3 είναι λίγο μικροτερα σε χώρους και επιδόσεις. Oριακά, αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε παραπάνω χώρους, ίσως βρείς και κάποιο εκ των Skoda Octavia 1.2 TSI Skoda Yeti 1.2 TSI Seat Leon 1.2 TSI αλλά δεν θα τα επέλεγα γιατί ο κινητήρας είναι αντιοικονομικός σε αυτές τις διαστάσεις/βάρος. Astra και Auris σαφώς και όχι. Ζύγισε καλά τις ανάγκες σου πριν προβείς σε αγορά. Σκέφτομαι να πάω σε Seat Leon 1400 με τα 125 άλογα. Ποια η άποψη σου? Θα καίει σε λογικά επίπεδα? Από οδήγηση και γκάζι τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα