d_gkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τι επιλογες υπαρχουν γενικα? Εριξα μια ματια στο car.gr Για αντικαταστατη opel astra g 1.400 2003 ψαχνω. Εστω πετρελαιο δε θα με χαλουσε
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν παρεις μεταχειρισμενο να μην το παρεις με υγραεριο αλλα να το βαλεις εσυ μετα να ξερεις τι εχεις βαλει . 3
meletis_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ εάν αποφασίσεις για υγραέριο να το τοποθετήσεις μετά. Κοίταξε για κάποιο Honda Civic , Toyota Corolla. Τα πετρέλαια θέλει καλό έλεγχο , τα περισσότερα ειναι εισαγωγής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μακαρι να ευρισκε Honda Civic με 8000 αλλα κρατανε τιμη . Το ειχα του 2007 και είναι ...το αυτοκινητο της καρδιας μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εστω χωρις αεριο με 6000-7000 Δυσκολο για μοντελλο μετα του 2010 και 1600-1800 κυβικα
d_gkal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 1800 το μέγιστο. Οσο πιο κατω τοσο το καλύτερο, αλλα να προχωραει στο δρομο.... Μη σερνεται σα το οπελ που σκεφτομαι αν προλαβαινω να προσπερασω
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&price-from=%3E6000&price-to=%3C7000®istration-from=%3E2010&engine_size-from=%3E1600&engine_size-to=%3C1800&sort=pra 1
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ford Fiesta 1,6 Titanium,αν θές κάτι μικρότερο απο 4μ και Ford Focus 1,6 για κάτι πιο κοντά στο Astra. Hyudnai i30 (1,4) αν αντέχεις την αισθητική του. Για το Civic έχω κάνει αναφορά στο παρελθόν.Κοιτάς μόνο το "Τούρκικο" sedan (FD1). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ford Fiesta 1,6 Titanium,αν θές κάτι μικρότερο απο 4μ και Ford Focus 1,6 για κάτι πιο κοντά στο Astra. Hyudnai i30 (1,4) αν αντέχεις την αισθητική του. Για το Civic έχω κάνει αναφορά στο παρελθόν.Κοιτάς μόνο το "Τούρκικο" sedan (FD1). Τι εννοεις ??
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τι εννοεις ?? Ακριβά ανταλλακτικά,μπλέκεις με τον πλέον τυχάρπαστο κεντρικό αντιπρόσωπο,συν τα όποια προβλήματα στο Αγγλικής κατασκευής hatchback (FN/FK).Έχω κάνει εκτενή αναφορά για το ποιά είναι και το μήνυμα υπάρχει ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει.Απλά δέν επιθυμώ να επαναλάβω τα γραφόμενά μου γιατί θα καταλήξουμε σε flame war. Θα κλείσω όμως με αυτές τις γραμμές: Το γεγονός οτι κάποιοι "τυχεροί" πήραν την τότε επέκταση εγγύησης σε 10 έτη μέσω Σαρακάκη, δέν έκανε αυτομάτως το Civic (2007-2011) ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο.Πολλοί κάτοχοι είχαν αυτή την αντίληψη,παρ' ολο που χρειαζόταν να επισκεφτούν κάθετη μονάδα για κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.Η ψυχολογία του "δέν θα πληρώσω γιατί καλύπτομαι". Το φαντάζεσαι να γινόταν το ίδιο σε VAG οχήματα;Δέκα χρόνια εγγύηση και μάλιστα τσάμπα;Οι τώρα πολέμιοι του Golf θα έπιναν νερό στο ονομά του και ας είχαν το συνεργείο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ακριβά ανταλλακτικά,μπλέκεις με τον πλέον τυχάρπαστο κεντρικό αντιπρόσωπο,συν τα όποια προβλήματα στο Αγγλικής κατασκευής hatchback (FN/FK).Έχω κάνει εκτενή αναφορά για το ποιά είναι και το μήνυμα υπάρχει ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει.Απλά δέν επιθυμώ να επαναλάβω τα γραφόμενά μου γιατί θα καταλήξουμε σε flame war. Θα κλείσω όμως με αυτές τις γραμμές: Το γεγονός οτι κάποιοι "τυχεροί" πήραν την τότε επέκταση εγγύησης σε 10 έτη μέσω Σαρακάκη, δέν έκανε αυτομάτως το Civic (2007-2011) ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο.Πολλοί κάτοχοι είχαν αυτή την αντίληψη,παρ' ολο που χρειαζόταν να επισκεφτούν κάθετη μονάδα για κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.Η ψυχολογία του "δέν θα πληρώσω γιατί καλύπτομαι". Το φαντάζεσαι να γινόταν το ίδιο σε VAG οχήματα;Δέκα χρόνια εγγύηση και μάλιστα τσάμπα;Οι τώρα πολέμιοι του Golf θα έπιναν νερό στο ονομά του και ας είχαν το συνεργείο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Ειχα 3 χρονια το συγεκριμενο αυτοκινητο 2007-2010 και ειχα κανει 70.000 χλμ. Αυτοματο /σεριακο κιβωτιο και δερματινο σαλονι (αυτό Extra). Το μοναδικο πρόβλημα ηταν και το εχουν όλα , ηταν οτι το μεταλικο σημα που μοιαζει με Η της Honda μεσα στην γυαλινη μασκα εφυγε ευτυχως εντος εγγυησης και αλλαχτηκε ολη η μασκα . Οι εκτος εγγυησης εβαζα την μασκα του TypeS χωρις γυαλινο κομματι που ταιριαζει . Το αμαξι δεν ειχε κανενα απολυτως πρόβλημα και ξερω ακομα κατοχους του που δεν εχουν το παραμικρο με εκατοντάδες χιλιαδες χιλιόμετρα. Λιγο εξω από την Λαμια όχι σε εθνικη αλλα σε μεγαλη ευθεια για λιγα δευτερόλεπτα βεβαια ,Ειχε ακομα λιγο γκαζι με 3 ατομα χωρις αποσκευες . Η φωτογραφια από το κινητο της γυναικας μου για να μην παρεξηγηθω.
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πλατιάζεις κύριε Γιάννη. Ψάξε το μήνυμά μου,ή το forum που ήσουν κάποτε μέλος. Αυτά. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πλατιάζεις κύριε Γιάννη. Ψάξε το μήνυμά μου,ή το forum που ήσουν κάποτε μέλος. Αυτά. Το θυμαμαι το cininfo αλλα εγω εξεφρασα προσωπικη αποψη .Ας οψετε η ...οικογενειακη πλειοψηφια που το αντικατεστησα με το CRV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα