Dr4In Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι αρχαριος σχετικα με τα οργανα γυμναστικης, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μονοζυγο και τι τυπος θα ειναι αυτος απο 30€ και κατω.Ζυγιζω 105 κιλα και εχω υψος 176, εχω παρει ενα βιδωτο πορτας αλλα γλυστραει καθως ανεβαινω, εχω βαλει πανω και τον αδερφο μου που ειναι 70 κιλα και γλυστραγε παλι.Θα παω να το αλλαξω αν το δεχτουν και δεν ξερω τι να παρω, να παρω τοιχου η να παρω το αλλο που καθεται πανω απο την πορτα?εχω δει αυτο https://www.skalidis...β-7190-90w.htmlκαι αυτο https://www.skalidis...πλές-λαβές.html
redhotstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πληρωσε personal trainer να σου προτεινει αυτος.. 1
Dr4In Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πληρωσε personal trainer να σου προτεινει αυτος.. Νομιζω για κατι τοσο απλο θα γελουσε personal trainer, ρωταω τους γυμναστες στο γυμναστηριο αν ειναι να ρωτησω επαγγελματια χωρις να πληρωσω και εξτρα. Το θεμα ειναι να με βοηθησει καποιος που εχει εμπειρια με αυτα και χωρις να πληρωσω εφοσον ειμαστε σε forum.
redhotstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εγω εχω αυτο που σφιγγει στη πορτα οταν το γυρνας προς μια κατευθυνση. 80κιλα ειμαι δεν μου εφυγε ποτε αν και ειμαι επιφυλαχτικος καλου κακου εχω το νου μου μην πεσω. Αυτα που τα στερεωνεις στη πορτα οπου κρατουν αντισταση προς μια πλευρα, ειδα στο yoytube οτι γινονται πολλα ατυχηματα με αυτα. 2
Dr4In Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εγω εχω αυτο που σφιγγει στη πορτα οταν το γυρνας προς μια κατευθυνση. 80κιλα ειμαι δεν μου εφυγε ποτε αν και ειμαι επιφυλαχτικος καλου κακου εχω το νου μου μην πεσω. Αυτα που τα στερεωνεις στη πορτα οπου κρατουν αντισταση προς μια πλευρα, ειδα στο yoytube οτι γινονται πολλα ατυχηματα με αυτα. Εχω και εγω το κλασσικο που βιδωνει αλλα για καποιον λογο γλυστραει, ισως λογο της μπογιας στην πορτα. Και για το αλλο που καθεται πανω απο την κασα απο προσωπικη εμπειρια οντως γινονται ατυχηματα. Τωρα δεν ξερω εαν βαλεις 2 στυριγματα οπως σε αυτο το βιντεο κατα ποσο βοηθαει https://www.youtube.com/watch?v=hBr3oz6ch2w
Eurwpoulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδια μην εμπιστευεστε μονοζυγα που καθως σφιγγουν πιεζουν την κασα. φιλος εσπασε ενα σπονδυλο ετσι. εγω εχω μονοζυγο με 2 βασεις που βιδωνουν στο εσωτερικο της κασας και εκει μπαινει το σιδερο αρσενικο με θηλυκο. καθως το βιδωνεις αυτο πιεζει τις βασεις και ετσι το ενα συγκρατει το αλλο. http://www.fitshop.gr/Monozuga/502-Monozuga-portas-Everlast/flypage.tpl.html 1
LittyMeek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Και εγω εχω αυτο που βαχεις δυο βασεις με βιδες και πανω σε αυτες το μονοζυγο. Ειναι σταθεροτατο και αξιζει με τα 1000 1
louilouiCK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδια μην εμπιστευεστε μονοζυγα που καθως σφιγγουν πιεζουν την κασα. φιλος εσπασε ενα σπονδυλο ετσι. εγω εχω μονοζυγο με 2 βασεις που βιδωνουν στο εσωτερικο της κασας και εκει μπαινει το σιδερο αρσενικο με θηλυκο. καθως το βιδωνεις αυτο πιεζει τις βασεις και ετσι το ενα συγκρατει το αλλο. http://www.fitshop.gr/Monozuga/502-Monozuga-portas-Everlast/flypage.tpl.html Αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο ρε και χαλάς και την κάσα (σε όλες τις περιπτώσεις) και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο με το βάρος σου όσο πιο βαρύς είσαι τόσο πιο στάνταρ να κάνεις ζημιά στην πόρτα ή να γλιστρήσει απο την θέση του. Το άλλο ειναι πολύ πιο ασφαλές αλλά θέλει "ανθρώπινη" κάσα πόρτας (δηλαδή αυτές που έχουν στιβαρά κομμάτια που εξέχουν απο τον τοιχο) κάτι ψευτοπόρτες σε φθηνές γκαρσονιέρες δεν κάνουν για αυτή την δουλειά εκει ναι θα γλιστρήσουν και αυτά... Αλλά το βιδωτό που λες εσύ κινδυνεύει να γλιστρήσεις απλά όσο πιο πολύ το βιδώνεις τόσο λιγότερο κινδυνεύεις να γλιστρήσει (υπάρχει πάντα ο κίνδυνος όμως) το θέμα επίσης ειναι πως όσο πιο πολύ το βιδώνεις τόσο πιο πολύ πιέζει τα πλαϊνά τοιχώματα στο βαθμό που θα κάνει σημάδι στην καλύτερη δύο λάκκους στο ξύλο στην χειρότερη. Έχω δοκιμάσει και τα δύο και διαφορετικούς τύπους για χρόνια και ξέρω απο πρώτο χέρι τις δυνατότητες τους. Γιαυτό και θα προτείνω στον TS αν δεν έχει γερή κάσα με "μπράτσα" στο πάνω μέρος που να τα στηρίζουν τα "μπράτσα" στα πλαϊνά τότε να πάει έξω σε κάνα πάρκο ή να κατασκευάσει ενα μονόζυγο που να έχει πόδια στο πάτωμα και να το βάλει στο μπαλκόνι ας πούμε. πχ σαν αυτή: Παρατήρησε πως προεξέχει ενα μεγάλο κομμάτι της πόρτας και πως ειναι αρκετά χοντρό και στηρίζεται απο τα επίσης χοντρά κομμάτια που προεξέχουν απο τα πλαϊνά της κάσας. Σε τέτοια πόρτα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με το iron gym και όλα τα άλλα σαν αυτό (αρκεί να το έχεις συναρμολογήσει σωστά και να ειναι αλφαδιασμένο όχι στραβό δηλαδή, οι δύο σωλήνες να είναι παράλληλοι μεταξύ τους και κάθετοι ως προς το πάνω μπράτσο της κάσας ) 1
Dr4In Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σκεφτομαι μηπως να κανω καποιο mod πανω στην πορτα με καποιο κομματι μεταλο η πολυ γερο ξυλο για να προεξεχει κι αλλο και ετσι να καθεται σε μεγαλυτερο χωρο το μονοζυγο..Δεν ξερω αν αξιζει ομως, για τα μονοζυγα τοιχου δεν εχετε αποψη? Μηπως ειναι καλυτερα να παρω τοιχου?
Eurwpoulo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο ρε και χαλάς και την κάσα (σε όλες τις περιπτώσεις) και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο με το βάρος σου όσο πιο βαρύς είσαι τόσο πιο στάνταρ να κάνεις ζημιά στην πόρτα ή να γλιστρήσει απο την θέση του. Το άλλο ειναι πολύ πιο ασφαλές αλλά θέλει "ανθρώπινη" κάσα πόρτας (δηλαδή αυτές που έχουν στιβαρά κομμάτια που εξέχουν απο τον τοιχο) κάτι ψευτοπόρτες σε φθηνές γκαρσονιέρες δεν κάνουν για αυτή την δουλειά εκει ναι θα γλιστρήσουν και αυτά... Αλλά το βιδωτό που λες εσύ κινδυνεύει να γλιστρήσεις απλά όσο πιο πολύ το βιδώνεις τόσο λιγότερο κινδυνεύεις να γλιστρήσει (υπάρχει πάντα ο κίνδυνος όμως) το θέμα επίσης ειναι πως όσο πιο πολύ το βιδώνεις τόσο πιο πολύ πιέζει τα πλαϊνά τοιχώματα στο βαθμό που θα κάνει σημάδι στην καλύτερη δύο λάκκους στο ξύλο στην χειρότερη. μαλλον δεν καταλαβες τη λογικη του συγκεκριμενου μοντελου. ειναι αδυνατον να κυλησει ετσι οπως βιδωνει. αν το βρω θα σου δειξω μερικες φωτο για το πως βιδωνει,για να καταλαβεις.τωρα ομως ειναι σε καποιο κουτι απο τη μετακομιση.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2017 από Eurwpoulo
adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Θελω να το βαλω σε διαδρομο 110 Λογικα αυτο κανει με στηριγματα στους τοιχους? https://www.skroutz.gr/s/24855808/Aria-Trade-00002424.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα