Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι να φτάσεις τα 300 ευρώ για 1060 (6gb) ίσως πρέπει να σκεφτείς να φτάσεις τα 395 ευρώ για 1070 , που έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

Δημοσ.

Την βρίσκεις και με 270€ είτε εδώ με παραγγελία, είτε από amazon https://www.amazon.fr/MSI-GTX-1060-6GT-OCV1/dp/B01KF90IY8/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1497448305&sr=8-6&keywords=gtx+1060+6gb

Από τις καλύτερες single fan είναι, αλλά με 30€ παραπάνω πας σε αρκετά καλύτερη αν μπορείς να τα διαθέσεις βέβαια)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ξεθάβω το θέμα λίγο γιατί είδα ότι μου προτείνατε πιο πάνω να πάω στην GTX 1060.

Έχει τόση τρελή διαφορά αν επιλέξω τα 3GB από τα 6GB; Νομίζω στα προγράμματα δε θα καταλάβω διαφορές. Στα μελλοντικά games δε θα μου τα παίζει άνετα λέτε;

Απλά και μόνο για το οικονομικό, γιατί τα 6GB έχει +100 ευρώ...

Τα μελλοντικά games πόσο μελλοντικά? Γιατί αν είναι να αρχίσεις να παίζεις πολύ πιο μετά θα έχουν βγει και άλλες κάρτες γραφικών.

Δημοσ.

Κοιτάξτε, όπως είχα αναφέρει στο πρώτο μου post, κυρίως τον υπολογιστή τον θέλω για να τρέχω άνετα τα προγράμματα που χειρίζομαι (photoshop, illustrator, premiere, coreldraw κλπ) και δευτερευόντος να παίζω και μερικά games.

Όταν λέω για μελλοντικά games εννοώ, δε θα μου βγάλει καμιά 3ετία (όχι με τα ultra γραφικά) για τα games;

Δημοσ.

Παιδιά ξεθάβω το θέμα λίγο γιατί είδα ότι μου προτείνατε πιο πάνω να πάω στην GTX 1060.

Έχει τόση τρελή διαφορά αν επιλέξω τα 3GB από τα 6GB; Νομίζω στα προγράμματα δε θα καταλάβω διαφορές. Στα μελλοντικά games δε θα μου τα παίζει άνετα λέτε;

Απλά και μόνο για το οικονομικό, γιατί τα 6GB έχει +100 ευρώ...

Να σου πω την αληθεια, περισσοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα. Η διαφορα της 3 με τις 6 ειναι ΚΥΡΙΩΣ (και προς το παρον) το αν σε καποια παιχνιδια θα βαλεις super duper uber texure resolutions η απλα very high / high. Εχω την 3αρα, και στην αρχη βλαστημησα λιγο που δεν μπορουσα να βαλω ultra textures σε 2-3 games λογω Vram, αλλα στην πραξη η διαφορες ειναι μη διακριτεες με το ματι. Απο οσα games εχω δοκιμασε η Vram με περιορισε στο shadows of mordor, rotr, doom και watchdogs 2. Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα φανταζομαι, εγω αυτα πετυχα. 

Αν βρεις την 6αρα 30 εως 50 ευρω πανω, παρτηνα. Για πανω απο 50€ προσωπικα δεν θα εδινα, γιαυτο και πηγα στην 3αρα. 

Όταν λέω για μελλοντικά games εννοώ, δε θα μου βγάλει καμιά 3ετία (όχι με τα ultra γραφικά) για τα games;

Ανετα θα σε βγαλει  3ετια ακομα και η 3αρα.. Ειναι πολυ δυνατη καρτα, καμια σχεση με τις προηγουμενες της σειρα xx60 οπου day one εκανες παραχωρησεις σε γραφικα. 

Δημοσ.

Αν δεν θες ultra textures και παίζεις 1080p@60Hz τότε θεωρώ ότι η 3gb θα σου βγάλει οριακά 2-2.5 χρόνια για ΑΑΑ τίτλους στο high-very high και 3-3.5 στο medium-high. Το χειρότερο είναι ότι η κάρτα θα είναι αρκετά δυνατή αλλά θα την κολλάει η ram. Αν ήμουν στην θέση σου (που είμαι :)), θα έπαιρνα μια 1050ti με 4gb και θα έπαιζα τώρα στο high και θα τσέπωνα την διαφορά. Όταν ήθελα να παίξω πιο hardcore θα πούλαγα την 1050ti, θα έπαιρνα την διαφορά που τσέπωσα, θα έβαζα και μερικά παραπάνω και θα πήγαινα σε ότι καλό κυκλοφορεί τότε (vega; volta;). Και αν δεν μου ερχόταν ποτέ να παίξω πιο hardcore, hey I saved some money. Δεν είναι η gpu κομμάτι του υπολογιστή που μπορείς εύκολα να κάνεις future proof (εκτός αν ξηλωθείς χοντρά). Οπότε pay for what you want to play now.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ρε παιδιά. Θα επιλέξω την 3GB λογικά, γιατί αφενός δεν θα είναι η κύρια ασχολία μου τα games στον υπολογιστή και αφετέρου είμαι ήδη στο όριο χρηματικά. Μετά από 2-3 χρονάκια αν χρειαστώ κάτι πιο δυνατό, αναβαθμίζω μόνο τα γραφικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με τα μεταφορικά συγκρίνοντας την επιλογή σου η διαφορά είναι τριάντα ευρώ. Θα επιμείνω βάζοντάς σε να σκεφτείς και αργότερα την μεταπωληση που η vram θα είναι υπέρ. Στον αντίποδα όπως είπε ο συμφορουμιτης παραπάνω η αρκετά φθηνότερη 1050ti δεν είναι κακή ιδέα αν σε προβληματίζει τόσο πολύ το οικονομικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...