Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Microsoft κοστολογει ακριβοτερα, πλεον, τα δικα της, οποτε ειναι λογικη η τιμολογιακή προσέγγιση. Εντυπωσιακή κινηση, το μονο βεβαιο.

Δημοσ.

Με $4999 δεν παίρνεις 18 core...

Το βασικό είναι 8 core, 32GB RAM, 1TB SSD...

https://www.apple.com/imac-pro/specs/

Και πάλι η  "βασική" έκδοση είναι σουπερ βασική, και με τέτοια οθόνη!  Αν θα πας σε 18 core, 2-4 TB SSD και 128 RAM θα περάσεις τα 10000$, πας προς τα πάνω αρκετά. 

Όμως αυτή η έκδοση είναι για ορισμένους.

Δημοσ.

Αν είχε ryzen θα ήταν ένα χιλιάρικο κάτω.

Η Intel είναι σε τιμωρία από εμένα γιατί μας πουλούσε τον κούκο αηδόνι.

Λεφτά από εμένα έμμεσα ή άμεσα δεν πέρνει η Intel.

Υπάρχει σοβαρότερος λόγος που δεν επέλεξε amd : απουσία thunderbolt.

Όσοι έχουν πανάκριβα συστήματα επεξεργασίας ήχου (και το θέλουν για Studio). Θα έμεναν στο κενό, κυρίως εκεί πουλάει η Apple. Ήχος/γραφικά/video/TV studio.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το μηχάνημα είναι τέρας, και ναι είναι value for money.

Έχω μία ένσταση για το all in one design:

1) γιατί 8 -> 18 core xeon χρειάζονται ρεύμα και αέρα. Όσο καλό design και να έχει (που έχει) αποκλείτεται αυτό το τέρας να μην υπερθερμαίνεται. 

2) Γιατί να παντρευτείς μία οθόνη (όσο καλή και να είναι), όταν μπορεί να έχεις ήδη, ή να μπορείς να πάρεις μία καλύτερη

3)Τι κάνεις αν χρειάζεσαι 2η ή και 3η οθόνη?? 

Γενικά νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή μία workstation tower επιλογή και αν ήταν σαν το κουβαδάκι PRO ακόμα καλύτερα :)

Δημοσ.

Και πάλι η  "βασική" έκδοση είναι σουπερ βασική, και με τέτοια οθόνη!  Αν θα πας σε 18 core, 2-4 TB SSD και 128 RAM θα περάσεις τα 10000$, πας προς τα πάνω αρκετά. 

Όμως αυτή η έκδοση είναι για ορισμένους.

Αν στήσεις ένα με amd thread ripper 16core cpu μιλάμε για 900$ cpu και όχι 3500$. Οπότε κάνε και το scalling down. 

Μπορείς την διαφορά χρημάτων να την ρίξεις σε GPU, ram, ssd οπότε μιλάμε πολύ φθηνότερο από το πόσο που αναφέρεις. Οπότε δεν λέει φτιάχνεις ένα μόνος σου. Οκ θα τρέχει windows αλλά is not big deal....

Δημοσ.

Ποιο τερας μωρε Neg, το Studio ειναι 10 χρονια πιο μπροστα του εργονομικα κ μονο. Αν η apple ειχε φτιαξει κατι τετοιο θά ησουν ηδη απεξω απο το κοντινοτερο apple store και ο billdanos θα εγραφε αρθρο στο ινσομνια για τεχνολογικο θαυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το μηχάνημα είναι τέρας, και ναι είναι value for money.

Έχω μία ένσταση για το all in one design:

1) γιατί 8 -> 18 core xeon χρειάζονται ρεύμα και αέρα. Όσο καλό design και να έχει (που έχει) αποκλείτεται αυτό το τέρας να μην υπερθερμαίνεται. 

2) Γιατί να παντρευτείς μία οθόνη (όσο καλή και να είναι), όταν μπορεί να έχεις ήδη, ή να μπορείς να πάρεις μία καλύτερη

3)Τι κάνεις αν χρειάζεσαι 2η ή και 3η οθόνη?? 

Γενικά νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή μία workstation tower επιλογή και αν ήταν σαν το κουβαδάκι PRO ακόμα καλύτερα :)

"With four Thunderbolt 3 ports, iMac Pro can connect to up to two high-performance RAID arrays and two 5K displays at the same time."

https://www.apple.com/newsroom/2017/06/imac-pro-most-powerful-mac-arrives-december/?imgid=1496187303212

Αν στήσεις ένα με amd thread ripper 16core cpu μιλάμε για 900$ cpu και όχι 3500$. Οπότε κάνε και το scalling down. 

Μπορείς την διαφορά χρημάτων να την ρίξεις σε GPU, ram, ssd οπότε μιλάμε πολύ φθηνότερο από το πόσο που αναφέρεις. Οπότε δεν λέει φτιάχνεις ένα μόνος σου. Οκ θα τρέχει windows αλλά is not big deal....

Εντάξει, μπορεί και να έχεις δίκιο... σχεδόν σε όλα. Αλλά χωρίς OS X, it's big deal!

Επίσης από άποψη αισθητικής το iMac είναι πολύ ωραίο, και οι χρήστες Mac θα πάνε σε αυτό που τους εξυπηρετεί.

Ακόμη και στη βασική έκδοση η τιμή δεν είναι το ζητούμενο αλλά η απόδοση και η ευχρηστία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...