Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι εάν με 5 k θα μπορώ να στήσω δικό μου build καλύτερο.

Συμπεριλαμβανομένης της 5K οθόνης σε τέτοιο Compact Μέγεθος δύσκολα. Αλλά χωρίς οθόνη δεν νομίζω να είναι αδύνατο.

• Like 2
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι πάει καιρός απο τότε που η Apple έκανε κάτι που να αξίζει πολύ τα λεφτά του, μιλάω για υπολογιστή έτσι? Πιστεύω πως το μηχάνημα είναι τούμπανο και αξίζει τα λεφτά του.  

Εάν κάνω λάθος παρακαλώ κάποιος ας μου το πει.

Πέρα απο την πλάκα.

Δημοσ.

Αν είχε ryzen θα ήταν ένα χιλιάρικο κάτω.

Η Intel είναι σε τιμωρία από εμένα γιατί μας πουλούσε τον κούκο αηδόνι.

Λεφτά από εμένα έμμεσα ή άμεσα δεν πέρνει η Intel.

• Like 2
Δημοσ.

Μηχάνημα που καλείται (και είναι φυσικά) pro, και δεν είναι αναβαθμισιμο είναι χαμένος κόπος. Ο επαγγελματίας (που απευθύνεται) θέλει να μπορεί με σχετικά μικρό κόστος να έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για αρκετά χρόνια. Πανέμορφο και "τέρας" οκ, αλλά τα παράπονα υπήρχαν και για το "κουβαδάκι". Εκτός αν έχουν σκοπό να συνεχίσουν κ με τον Mac Pro ως επόμενη λύση για τον επαγγελματία με διαφορετική φιλοσοφία...

• Like 6
Δημοσ.

Με 5000 τέτοιο build δεν κάνεις, όχι ακόμα τουλάχιστον! πρώτη φορά προσωπικά βλέπω apple προινόν να συμφέρει με αντίστοιχο build ή άλλο brand με τα ίδια χαρακτηριστικά.Όλα αυτα ισχύουν αν ισχύει η τιμή με τα χαρακτηριστικά που διαφημίζουν ή αν είναι ΑΠΟ 5000 και βάλε.. Well played πάντως 

Δημοσ.

Μπορείτε να κράξετε όσο θέλετε αλλά εκεί που πρέπει θα πουλήσει σαν τρελό (και δεν είμαι χρήστης Mac).

Δημοσ.

Με 5000 τέτοιο build δεν κάνεις, όχι ακόμα τουλάχιστον! πρώτη φορά προσωπικά βλέπω apple προινόν να συμφέρει με αντίστοιχο build ή άλλο brand με τα ίδια χαρακτηριστικά.Όλα αυτα ισχύουν αν ισχύει η τιμή με τα χαρακτηριστικά που διαφημίζουν ή αν είναι ΑΠΟ 5000 και βάλε.. Well played πάντως 

Μαλακίες γράφω! Λέει ξεκάθαρα πως ξεκινάει απο 4999. χαχαχα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν θα υπερθερμένεται σε τόσο μικρό χώρο? Δηλαδή θα έχεις έναν xeon με 18 πυρήνες, ξέρω γω πόσα gb ραμ, vega high end gpu, συν την οθόνη με μεγάλη ανάλυση και πιθανών μεγάλη φωτεινότητα. Πως γίνεται να μην υπερθερμένεται, εδώ στο ps4 βογγάει ο ανεμιστήρας του

Και τι τροφοδοτικό θα έχει που θα τα σηκώνει όλα αυτά? Δεν αναφέρει κάτι το άρθρο αλλά υποθέτω θα είναι εξωτερικά του pc, δε γίνεται να είναι εσωτερικά.

Πάντως kudos για το γκρι ματ χρώμα, πολύ πιο ωραίο από το άσπρο που είχαν μέχρι τώρα.

Οι αποριες αυτες ειναι ευλογες.

Ομως η Apple εχει αποδειξει καιρο τωρα οτι στο industrial design ειναι πρωτοπορος.

Φανταζομαι απο αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης, οτι το συστημα ψυξης θα τα βγαζει περα σχετικα ευκολα.

Αλλιως θα μιλαμε για epic fail αν τετοιο μηχανημα ζεστενεται τοσο ευκολα.

Δημοσ.

καλα, σαν το surface studio δεν νομιζω να ειναι.

Παλι ενα υπερτιμημένο προϊόν της Apple....

Καμία σχέση μα καμία.

Το surface δεν πιάνει μία μπροστά σε αυτό το τέρας.

• Like 5
Δημοσ.

Το entry model για μισθούς εξωτερικού καλά είναι.

Ανάλογα και για τι δουλειά το θες βέβαια.

Πάντως οι πρώτοι που πήγαν στο event το έχουνε για πλάκα. Αν δεν κάνω λάθος 15Κ κάνει το κάθε εισιτήριο για να παρευρεθείς εκεί.

Οποτε ψυχουλα.

Καλησπέρα στους συμφορουμιτες.

Εεε όχι και 15K το ένα...!! 1600$ κοστίζει.

Το μηχάνημα είναι δύναμη, να υποθέσω με το configuration αν το πας στο άλλο άκρο μπορεί να περάσει και το 10αρικο!

Δημοσ.

Καλησπέρα στους συμφορουμιτες.

Εεε όχι και 15K το ένα...!! 1600$ κοστίζει.

Το μηχάνημα είναι δύναμη, να υποθέσω με το configuration αν το πας στο άλλο άκρο μπορεί να περάσει και το 10αρικο!

Μόνο  η 18core cpu πρέπει να κάνει κανα 4000ρο :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...