Προς το περιεχόμενο

macOS High Sierra με σύστημα αρχείων APFS και ελάχιστες εκπλήξεις

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω σαφαρι παντως δε χρησιμοποιω, ειναι πολυ optimized κακα τα ψεματα αλλα με τα addons του chrome σου λυνονται τα χερια, ο σαφαρι ειναι πολυ πισω σε αυτον τον τομεα

To battery consumption Toy crhome απο την αλλη ειναι εμετικο, οποτε συμβιβαζεσαι με τις αναγκες σου

+1 Αν και ποιο γρήγορος απο τον chrome (τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου δίνει) χρησιμοποιώ chrome για τα addons και ειδικά επειδή είναι synced με το pc στο σπίτι και στη δουλειά , το tablet και το κινητό :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Late 2009

attachicon.gifClipboard01.jpg

ποιό θα είναι το παλαιότερο imac που θα μπορεί να αναβαθμιστεί;

Oσα κορόϊδα θέλουν να γίνουν μέρος του planned obsolesence, ας σπεύσουν λοιπόν να "αναβαθμίσουν",  Και μετά γρήγορα στις αγγελίες "πώληση για 200 ευρώ".

Οσο για τους "φραγκάτους", βγήκε ανακοίνωση να προσέλθουν να καταθέσουν μερικά χιλιάρικα, να αποκτήσουν πάλι τις ταχύτητες που είχαν το 2009.

Oσα κορόϊδα θέλουν να γίνουν μέρος του planned obsolesence, ας σπεύσουν λοιπόν να "αναβαθμίσουν",  Και μετά γρήγορα στις αγγελίες "πώληση για 200 ευρώ".

Οσο για τους "φραγκάτους", βγήκε ανακοίνωση να προσέλθουν να καταθέσουν μερικά χιλιάρικα, να αποκτήσουν πάλι τις ταχύτητες που είχαν το 2009.

Θες να το εξηγήσεις λίγο ή μπήκες έτσι, να γράψεις μια μ@λ@κία; Έχεις δοκιμάσει το High Sierra και είναι πιο αργό απ' το Sierra?

Γιατί εμένα το iMac 2010 με το Sierra πάει καλύτερα από Mavericks π.χ. Μήπως είναι πρόβλημα; Να πάω για service?

• Like 1

APFS, ώστε όλοι να πρέπει να έχουμε Apple, για να μοιραζόμαστε αρχεία!

Παλιά μου τέχνη κόσκινο!

Είσαι τρελός; Σου είπε κανείς ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις FAT για format εξωτερικών μέσων αποθήκευσης;

• Super Moderators

Θα προσπαθούσα να σου εξηγήσω ότι αυτό που είπες δεν ισχύει αλλά φοβάμαι ότι θα δύνασαι να το αντιληφθείς (κάτοχος iMac Late 2009 που τρέχει απροβλημάτιστα macOS Sierra). 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...