Προς το περιεχόμενο

HomTom HT7 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπάνω τηλέφωνο, εδω και 1 χρόνο.

Πρίν 2 μήνες είχα θέμα με την μπαταρία, έπειτα απο επικοινωνια με την εταιρεία μου πρότεινε να αλλάξω Rom καθώς και άλλοι χρήστες είχαν παρόμοια προβλήματα.

Έχει 2 εβδομάδες τώρα που σε εντελώς τυχαίες στιγμές κάνει Restart μονο του ή όταν πάω να το ξεκλειδώσω κολλάει.Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο το εξωτερικό.

Εφαρμογές έχω τίς ίδιες που είχα απο την αρχή.

Ανάμεσα σε KingRoot & SuperUser ποιό είναι καλύτερο, θέλω να εγκαταστήσω το adway για τις διαφημίσεις.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το Recovery;

Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή και χωρίς να το ρουταρης για τις διαφημίσεις.

Adguard λέγεται.

Αν θες σου στέλνω και pm για να το πάρεις στην πλήρη έκδοση.

Και κάτι άλλο,όταν έγινε η αναβάθμιση factory reset έγινε?

Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή και χωρίς να το ρουταρης για τις διαφημίσεις.

Adguard λέγεται.

Αν θες σου στέλνω και pm για να το πάρεις στην πλήρη έκδοση.

Και κάτι άλλο,όταν έγινε η αναβάθμιση factory reset έγινε?

Ναι έγινε factory Reset παρόλο που το μενου του Recovery ήταν στα κινέζικα.

Και στο NeedRom έχει 3-4 Rom αλλά με καμία δεν λυθηκε το θέμα της μπαταρίς.Δεν είναι φουσκωμένη.

Μόλις το βγάζω απο τη πρίζα αυτόματα πέφτει στο 90%

Άρα να αφαιρέσω το KingRoot;

Εάν είναι εύκολο στείλε μου τη πλήρη έκδοση, ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω, οταν συνδέομαι στο ιντερνετ , μου βγάζει ειδοποίηση για διαφήμιση.Δεν είναι στην περιήγηση.

Υπάρχει κάποια λύση ή είναι ηδη στη Rom

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα διαβάσει οτι υπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσεις MIUI στο κινητό.Υπάρχει κάποιος οδηγός , και έγκυρες πηγές για να κατεβάσω τη Rom;

Δημοσ.

Είχα διαβάσει οτι υπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσεις MIUI στο κινητό.Υπάρχει κάποιος οδηγός , και έγκυρες πηγές για να κατεβάσω τη Rom;

Κάνε μια εγράφη και διάβασε τα περαιτέρω https://www.needrom.com/download/ht7_pro_miui_v8_7-2-16/
  • Like 1
Δημοσ.

Η εμπειρία μου λέει ο καλύτερος τροπος να κανεις root τα mtk είναι να εγκαταστάσεις custom recovery με τα spflashtools και μετα να κανεις flash το update-supersu.zip διότι οι κινεζικές εφαρμογές root εγκαθιστούν διάφορα επιβλαβή.

Τελευταια έβαλα το Mui8 στο Ht17 pro και είναι απίστευτο λειτουργικό, απλα χρειάστηκε να εγκαταστησω και τα gapps για να έχω play store.

Δημοσ.

Η εμπειρία μου λέει ο καλύτερος τροπος να κανεις root τα mtk είναι να εγκαταστάσεις custom recovery με τα spflashtools και μετα να κανεις flash το update-supersu.zip διότι οι κινεζικές εφαρμογές root εγκαθιστούν διάφορα επιβλαβή.

Τελευταια έβαλα το Mui8 στο Ht17 pro και είναι απίστευτο λειτουργικό, απλα χρειάστηκε να εγκαταστησω και τα gapps για να έχω play store.

Είχα βάλει custom recovery με το πρόγραμμα , και μετά την Rom την πέρασα απο τη κάρτα μνήμης.

Δυστυχώς είχα προβλήματα με την διάρκεια μπαταρίας.

Σε λίγες ημέρες που θα έχω χρόνο , θα δοκιμάσω να βάλω και το miui , για να δώ εντυπώσεις.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για ενημερωση προς αλλους κατοχους που εχουν συσκευη HomTom / Doogee , τελικα εξυπερετηθηκα απο την εισαγωγικη ΟEBE 
Κοστος μπαταριας 15€ , οποτε δεν αξιζε να περιμενω 1 μηνα για αγορα μεσω Ebay.
Τα περισσοτερα καταστημα δεν ειχαν αποθεμα εντός Ελλάδας , μονο κατοπιν παραγγελιας 5-6 εργασιμες ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...