Planetearth1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπερα! Πριν ξεκινήσω να σας πω οτι ειμαι άσχετος με το θέμα. Αγόρασα ενα ηχείο θέλοντας να το συνδέσω στο λαπτοπ για καλύτερο και δυνατότερο ήχο.. Τα στοιχεία του ηχείου ειναι: 120 Watt, 2 δρόμων, 2 woofer 6.5 +1, 4 Ω, 48HZ-20HZ, 86-90DB, 83,6 x 22 x 21,3 cm. Αρχικά ζήτησα απο ενα μαγαζί ενα καλώδιο για να συνδέσω ηχείο με λαπτοπ. (Ενα καρφί απ τη μια διπλό απ την αλλη). Στην υποδοχή των ηχείων αυτο δεν συνδέεται νομιζω θελει μεγαλύτερο καρφί.. Ψιλο ψάχνοντας βλέπω οτι ακόμη και να συνδεόταν ίσως δεν ειναι δυνατόν να το κανω και χρειάζομαι ενισχυτή.. Δε μπορω να καταλάβω αν ειναι παθητικό όπως διάβασα ή αν εχει πρόξενος της το ηχείο κλπ.. Το μονο που μπορω να σας πω εχει δυο υποδοχές για καλώδιο σύνδεσης (βιδωτες στην άκρη τους) μια κόκκινη και μια μαύρη. Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ηχείο έχει πάνω 2 υποδοχές για να "βιδώσεις" καλώδια; Μπορείς να μας πει τι έχεις πάρει ή να μας βάλεις μια φωτογραφία; Συνδέεται στο ρεύμα το ηχείο;
Planetearth1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ηχείο εχει επάνω δυο υποδοχές που ξεβιδωνουν στην άκρη τους.Δε γνωριζω αν ειναι για να βιδώνεις καλώδια (υπέθεσα πως θελει μεγαλύτερο καρφακι γιατι τα κλασικά δεν "κούμπωναν")Επισυνάπτω φωτος Το ηχείο εχει επάνω δυο υποδοχές που ξεβιδωνουν στην άκρη τους. Δε γνωριζω αν ειναι για να βιδώνεις καλώδια (υπέθεσα πως θελει μεγαλύτερο καρφακι γιατι τα κλασικά δεν "κούμπωναν") Επισυνάπτω φωτος Εχω ανεβάσει 4 φωτογραφίες αλλα εμενα δεν τις εμφανίζει.. 1 Πήρα τα παρακάτω (δεν κουμπώνει κανένα)Συν ενα που καταλήγει σε διπλό κόκκινο-μαύρο αλλα Επισης δεν κουμπώνει
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ηχείο εχει επάνω δυο υποδοχές που ξεβιδωνουν στην άκρη τους. Δε γνωριζω αν ειναι για να βιδώνεις καλώδια (υπέθεσα πως θελει μεγαλύτερο καρφακι γιατι τα κλασικά δεν "κούμπωναν") Επισυνάπτω φωτος Εχω ανεβάσει 4 φωτογραφίες αλλα εμενα δεν τις εμφανίζει.. 1 Πήρα τα παρακάτω (δεν κουμπώνει κανένα) Συν ενα που καταλήγει σε διπλό κόκκινο-μαύρο αλλα Επισης δεν κουμπώνει Μόνο μικρές φαίνονται οι φωτογραφίες.. Όπως μου φαίνονται εμένα είναι για να βάλεις απλό καλύδιο από τον ενισχυτή εκεί (χωρίς ακροδέκτη). Δεν έχει ρεύμα απ' ότι κατάλαβα ε; 8Ω είναι; Έχεις κάποιο στερεοφωνικό που βα βγάζει έξοδο με 2 καλώδια (μαύρο-κόκκινο) για να το δοκιμάσεις εκεί;
Planetearth1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 *Αρχικα οι φωτογραφίες μέσα απ το app ανοίγουν πολυ μικρές αλλα απο browser ανοίγουν κανονικά, μεγάλες.. *Ακροδεκτη εννοούμε το μεταλλικό μέρος στην άκρη, το καρφί που λέμε; *Οχι, δεν εχει ρεύμα το ηχείο *Το γραφω και στα χαρακτηριστικά, 4Ω λεει.. *Οχι δεν εχω στερεοφωνικό και δεν ταιριάζει (δεν κουμπώνει) κανένα απ τα καλώδια που εχω στο ηχείο
Planetearth1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, το ξαναφωτογραφησα απο κατω και προφανως αυτο εχει τρυπα για σκέτο καλώδιο, σωστα;;(και τα δυο ειναι ίδια απλά απο το ενα έβγαλα το κούμπωμα) [/img]
lion2486 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, το ξαναφωτογραφησα απο κατω και προφανως αυτο εχει τρυπα για σκέτο καλώδιο, σωστα;; (και τα δυο ειναι ίδια απλά απο το ενα έβγαλα το κούμπωμα) Εμένα δεν μπορούν να μου φορτώσουν μεγάλες οι εικόνες. Δεν το πρόσεξα για τα 4Ω, οπότε χρειάζεται αντίστοιχο ενισχυτή 4Ω (συνήθως αυτοί είναι αυτοκινήτου). Όπως το βλέπω αυτά που έχει το ηχείο είναι απλά για να πιάσεις 2 καλύδια γυμνά (κόκκινο-μαύρο) και να το συνδέσεις με ενισχυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα