Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Σκέφτομαι για το παραθαλάσσιο να προβώ στην αγορά ενός μοντεμ-ρουτερ για να έχω ιντερνέτ 4g (δοκιμασμένο cosmote).

Μία αυτόνομη συσκευή ( όπως παλιά που πουλούσε η comsote internet go) όπου να βάλω μία κάρτα whats'up και χωρίς χρήση υπολογιστή να έχω το internet.

Λογικά θα έχει καποια μπαταρία επαναφορτιζόμενη όπου θα παίζει και ένα power bank για μεγαλύτερη αυτονομία.

Ο σκοπός είναι να μπαίνουν 5,6 κινητά και ίσως 2 τάμπλετ :)

Ο λόγος που ζητάω κάτι τέτοιο είναι ότι μέσα στο τροχόσπιτο το σήμα κινητής τηλεφωνίας είναι Ε με αποτέλεσμα να σέρνονται τα πάντα ,και ο δεύτερος με ανοιχτά τα δεδομένα σε ένα κινητό (αντί για wifi) η μπαταρία τελειώνει σε χρονο dt.

Φίλος μάλιστα πρότεινε ένα παλιο κινητό 4g σε καλή εξωτερική θέση να γίνει host ώστε να κάνει την ίδια δουλειά με το ρούτερ που ζητάω.

Τι λέτε, προτείνεται;

Για internet εξοχικό δεν παίζει αφού η μέρες είναι λίγες που καθόμαστε ,και το πάγιο του ΟΤΕ στα ύψη

Δημοσ.

Φίλος μάλιστα πρότεινε ένα παλιο κινητό 4g σε καλή εξωτερική θέση να γίνει host ώστε να κάνει την ίδια δουλειά με το ρούτερ που ζητάω.

Αν είναι για λίγο διάστημα +1

Να είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα και σε καλή θέση να αερίζεται 

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι έχει περιορισμό στην συσκευές αλλά και να μην είχε ποσά gb έχεις και θα υποστηρίξεις τόσα κινητά ; γνώμη μου δεν εάν υπάρχει κάποιο δίκτυο διαθέσιμο σε κάποιο γείτονα η μαγαζί και πάρε ένα repeater,extender και άσε τα gb είναι ασύμφορα 

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι έχει περιορισμό στην συσκευές αλλά και να μην είχε ποσά gb έχεις και θα υποστηρίξεις τόσα κινητά ; γνώμη μου δεν εάν υπάρχει κάποιο δίκτυο διαθέσιμο σε κάποιο γείτονα η μαγαζί και πάρε ένα repeater,extender και άσε τα gb είναι ασύμφορα

Οκ σύμφωνο ακριβά τα mb αλλά τα υπόλοιπα που αναφέρεις φίλε μου προϋποθέτει να υπάρχει γείτονας με ιντερνέτ ,κάτι που δεν ισχύει δυστυχώς .

Κάτι τέτοιο ξαχνω (θα το ρίξω μία ποιο καλή ματιά ) και θέλω να ρωτήσω αν έχει θέμα με κάρτα sim εκτός vodafon ;

Είναι η ποιο οικονομική λύση (Αν υπάρχει φυσικά ένα παλιό κινητό) αλλά νομίζω υπάρχει κάποιος περιορισμός στης συνδεόμενες συσκευές.

Δεν είμαι σίγουρος πάντως :(

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο ξαχνω (θα το ρίξω μία ποιο καλή ματιά ) και θέλω να ρωτήσω αν έχει θέμα με κάρτα sim εκτός vodafon ;

Είναι ξεκλείδωτο σε όλα τα δίκτυα

Δημοσ.

Είναι ξεκλείδωτο σε όλα τα δίκτυα

έχεις usb stick από κάποιον παροχο ή θα αγοράσεις κάρτα και χρόνο και θες το mobile spot επίσης εδώ μπορείς να βρεις αρκετά και ανάλογα με τα χρήματα που θες να διαθέσεις και μια άλλη λύση είναι να το αγοράσεις από ebay-insomnia (αγγελίες)  

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ κάτι ανάλογο: Ένα ξεκλείδωτο 4G modem, αλλά με υποδοχή για εξωτερική κεραία. Αγορά από Ελλάδα γιατί το θέλω για τις διακοπές. Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...