mynam3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εχω εναν παλιο υπολογιστη για πολυ βασικα πραγματακια που αποτελειται απο CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+Motherboard Name ASRock A780GM-LE/128M (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)Video Adapter ASUS HD7750 Series (1 GB)Και τρεις σκληρούς δίσκους από 1 ΤΒ ο καθένας Τωρα που καλοκαιριασε συμφωνα με το CPUID HWMonitor αυτη τη στιγμη ο επεξεργαστης εχει 67 βαθμους. Τα μονα που τρεχω μονιμα ειναι utorrent λογω seed και καπου καπου σερφαρω, ισως παιξω και fm 2010. Το θεμα ειναι οτι παστα ειχα αλλαξει πριν λιγο καιρο, εβγαλα την μαμα ψυχτρα αλλα ειναι καθαρη και παστα εχει ακομα. Το κουτι δεν εχει fans (!), λογω αμελειας μου και λεω να του βαλω 2. Ν α κοιταξω να παρω εναν να βγαζει αερα και εναν να βαζει ? Πως θα ειμαι σιγουρος οτι κανει καποιο μεγεθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Έχεις ιδέα ποιο είναι το κουτί; Μέτρα απο την πίσω πλευρά του κουτιού την απόσταση απο τρύπα σε τρύπα όπως φαίνετα στη photo και πόσταρε πόσο είναι. Για να μη σε μπερδέψει η photo είναι απο κουτί που έχει θέση για τροφοδοτικό στο κάτω μέρος και πιθανότατα το δικό σου έχει στο επάνω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Βγάζοντας την ψύκτρα για να δεις πόση πάστα έχεις σίγουρα δεν τα έκανες καλύτερα. Ξανά αφαίρεσε την πάστα και καθάρισε ψυκτρα και cpu με ισοπροπυλική αλκοόλη. Βάλε ξανά πάστα αλλά μία καλή. π.χ. ΜΧ-4 ή PK-3. Μια καλή πάστα κρατά αρκετό καιρό. Καλό είναι κάθε χρόνο να την αλλάζουμε αλλά και στον 1,5-2 δεν τρέχει τίποτε, Ανάλογα με το ποιο είναι το σύστημα, σε τι κουτί κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα