dieccast Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Να πω την αληθεια ψιλο πεφτω απο τα συννεφα με την επιλογη αυτη αλλα εσυ ξερεις(φανταζομαι θα τα ειδες απο κοντα ολα και θα σκεφτηκες και την λυση του power bank?). Το μονο θετικο ειναι οτι εχει πεσει αρκετα η τιμη του αρκετα. Αν οντως πας σε μικρο iphone 7 προσοχη μεγαλη στο jet black χρωμα. Ναι Fulgore το σκέφτηκα πολύ και πάω εδώ γιατί θέλω την απόλυτη σταθερότητα σε ταχύτητα και κάμερα! Το ξέρω ότι θυσίαζω κάποια άλλα είναι και μεγάλο μπόνους το after sale Και για χρώμα θα πάω στο Matt black
mahone1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Έχει δίκιο ο fulgore πας παρα πολυ πίσω ειδικά οθόνη και καμερα τουλάχιστον να πήγαινες στο plus που έχει κάτι παραπάνω...
dieccast Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Έχει δίκιο ο fulgore πας παρα πολυ πίσω ειδικά οθόνη και καμερα τουλάχιστον να πήγαινες στο plus που έχει κάτι παραπάνω... Τι εννοείς πάω πίσω σε πιο πράγμα? Το plus δεν κρατιέται στο χέρι είναι παντόφλες για μένα
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγω στο ατομο που ανοιξε το θεμα απαντησα,οχι στον παραπανω συμφορουμιτη wtf? 2πλο account φαση?
darktranquility Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εγω στο ατομο που ανοιξε το θεμα απαντησα,οχι στον παραπανω συμφορουμιτη wtf? 2πλο account φαση? Ναι έχω 2 και μπερδεύτηκα γιατί το άλλο το έχω και για αγγελίες!Το μόνο που φοβάμαι λίγο είναι ότι από 5.2 θα πάω σε 4.7 αλλά συνήθεια ειναι
mahone1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τι εννοείς πάω πίσω σε πιο πράγμα? Το plus δεν κρατιέται στο χέρι είναι παντόφλες για μένα Ε τωρα αναλυση για 2017 ειναι αυτη και οθονη; Η την παραδεκτη μπαταρια;
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ε τωρα αναλυση για 2017 ειναι αυτη και οθονη; Η την παραδεκτη μπαταρια; Ισα ισα που η αναλυση αυτη στις ιντσες αυτες ειναι μια χαρα και βοηθαει και στην αυτονομια/μπαταρια αλλα και στις επιδοσεις(αν και δεν εχει θεμα σε αυτα). Εγω πχ επεσα αναλυση απο τα 1440p του S7 σε 1080p και να σου πω την αληθεια περαν των χρωματων της super amoled που υπαρχει διαφορα,απο την αναλυση δεν καταλαβα τπτ.
vchristod84 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ισα ισα που η αναλυση αυτη στις ιντσες αυτες ειναι μια χαρα και βοηθαει και στην αυτονομια/μπαταρια αλλα και στις επιδοσεις(αν και δεν εχει θεμα σε αυτα). Εγω πχ επεσα αναλυση απο τα 1440p του S7 σε 1080p και να σου πω την αληθεια περαν των χρωματων της super amoled που υπαρχει διαφορα,απο την αναλυση δεν καταλαβα τπτ. Μα είναι γεγονός ότι το ανθρώπινο μάτι, δε μπορεί να αντιληφθεί διαφορά σε τόσο λίγες ίντσες. Ο πρώτος λόγος που γίνεται αυτή η κίνηση (να μπαίνουν μεγαλύτερες αναλύσεις), είναι για εντυπωσιασμό και για να ελκύσουν αγοραστές και ο δεύτερος για VR
mahone1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Θα προσθεσω και την τεχνολογια με τα μικρα περιθωρια αμα το δουμε μακροπροθεσμα δεν αξιζει εκτος αν δεν εχεις σκοπο να το κρατησεις καιρο... και σε αυτο ειναι πισω φετος θα κανει ενα βημα μπροστα η apple
Rizas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει Πάντα και Ειδικά στον χώρο της τεχνολογίας! Η υπερκοστολογηση πάει σύννεφο και σετακι με τον υπερκαταναλωτισμο! Αλλά δεν είναι κάτι που τίθεται θέμα συζήτησης σε τέτοιο είδος forum! Πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το κουμπάκι του downvote.... χρειάζεται... και αν μαζεύει πολλά dislike τότε insta delete το σχόλιο! Αλλά ξέρω είπαμε πρέπει Να είμαστε δημοκρατικοι.
3anthosaggelos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι και εγώ για κινητό από αυτά που αναφέρατε παραπάνω. Είμαι ανάμεσα λοιπόν στα Samsung Galaxy S8+, Huawei P10 plus και ΙPhone 7 plus. Βασική μου προυπόθεση για την επιλογή του κινητού είνα η κάμερα (και η μπροστινή και η πίσω). Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να επιλέξω βάσει της εμπειρίας σας? Ευχαριστώ πολύ,
mahone1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι και εγώ για κινητό από αυτά που αναφέρατε παραπάνω. Είμαι ανάμεσα λοιπόν στα Samsung Galaxy S8+, Huawei P10 plus και ΙPhone 7 plus. Βασική μου προυπόθεση για την επιλογή του κινητού είνα η κάμερα (και η μπροστινή και η πίσω). Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να επιλέξω βάσει της εμπειρίας σας? Ευχαριστώ πολύ, Λοιπόν ανάμεσα στα iphone 7 plus και s8 το iphone έχει πιο ρεαλιστική όψη στα πράγματα δηλαδή τα βγάζει όπως είναι πραγματικά χρώματα ενώ το samsung κάνει μια επεξεργασία εικόνας και τα κάνει έτσι πιο ωραία και ζωντανά χρώματα στον χαμηλό φωτισμό εννοείτε είναι καλύτερο το s8.. αυτές είναι οι βασικές διαφορες που έχουν τα 2 κινητά στην κάμερα και εννοείτε είναι top και τα 2, όσο για το huawei δεν έχω ιδέα.
3anthosaggelos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ... Και εγώ μάλλον προς τα εκεί κλείνω.....
dimips Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν προϋπόθεση είναι η κάμερα τότε μάλλον θα θέλεις λήψη φωτογραφιών σε raw αρχείο για επεξεργασία και manual ρυθμίσεις του shutter speed. Οπότε αποκλείεις το iPhone. Από τα άλλα δύο παίρνεις όποιο σου αρέσει εξωτερικά και το βλέπεις πιο εργονομικό.
polteris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν προϋπόθεση είναι η κάμερα τότε μάλλον θα θέλεις λήψη φωτογραφιών σε raw αρχείο για επεξεργασία και manual ρυθμίσεις του shutter speed. Οπότε αποκλείεις το iPhone. Από τα άλλα δύο παίρνεις όποιο σου αρέσει εξωτερικά και το βλέπεις πιο εργονομικό. Και το iphone κανει ληψη raw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα