Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 το θεμα μπαταριας δεν καταλαβαινω γτ το συζηταμε τοσο...δυσκολα βρισκεις πριζα η μηπως ειναι δυσκολο ν μεταφερεις μαζι σου ενα powerbank?Ολα τα smartphone σε βαρια χρηση εχουν θεματα...καποια φτανουν τις 18ωρες αλλα ουτε τις 12...αλλα αν οντως καποιος το χρησιμοποιει ολη μερα με gps/δεδομενα και τετοια θεωρω οτι ηδη χρησιμοποιει powerbank οσο τερας μπαταρια και να εχει 1
darktranquility Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 το θεμα μπαταριας δεν καταλαβαινω γτ το συζηταμε τοσο...δυσκολα βρισκεις πριζα η μηπως ειναι δυσκολο ν μεταφερεις μαζι σου ενα powerbank?Ολα τα smartphone σε βαρια χρηση εχουν θεματα...καποια φτανουν τις 18ωρες αλλα ουτε τις 12...αλλα αν οντως καποιος το χρησιμοποιει ολη μερα με gps/δεδομενα και τετοια θεωρω οτι ηδη χρησιμοποιει powerbank οσο τερας μπαταρια και να εχει Σύμφωνω σε αυτό που λες απλά βλέπω από την κοπέλα μου που έχει το 6s ότι η μπαταρία είναι σχεδόν τραγική σε σχέση με το xperia Z2(3τιας) μου! Προφανώς και powerbank είναι απαραίτητο και ότι πλέον παντού έχει πρίζες αλλά όταν μια μπαταρία είναι κακή τότε ούτε αυτά σε σώζουν γιατί θα είσαι συνέχεια με το μυαλό στην μπαταρία
newsformobiles Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σύμφωνω σε αυτό που λες απλά βλέπω από την κοπέλα μου που έχει το 6s ότι η μπαταρία είναι σχεδόν τραγική σε σχέση με το xperia Z2(3τιας) μου! Προφανώς και powerbank είναι απαραίτητο και ότι πλέον παντού έχει πρίζες αλλά όταν μια μπαταρία είναι κακή τότε ούτε αυτά σε σώζουν γιατί θα είσαι συνέχεια με το μυαλό στην μπαταρίαΕάν θέλεις τόσο συχνά μπαταρία, ακόμα και το powerbank δεν σε σώζει πάντα. Μία φορά να ξεχάσεις να το φορτίσεις... Εκεί παίρνεις κάτι σαν το Oukitel K10000 Pro που έχει τεράστια μπαταρία (10000mAh). Μπορεί να μην είναι ναυαρχίδα, αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά!
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για κάποιους το θέμα μπαταρίας είναι προτεραιότητα για μένα αν δεν κρατάει 2 μέρες φουλ χρήση δεν το αγοράζω, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του αγοράζει αυτό που τον καλύπτει.
newsformobiles Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για κάποιους το θέμα μπαταρίας είναι προτεραιότητα για μένα αν δεν κρατάει 2 μέρες φουλ χρήση δεν το αγοράζω, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του αγοράζει αυτό που τον καλύπτει.Θα συμφωνήσω. Τι να την κάνω την ναυαρχίδα, με τα 8GB Ram και τον 840 snapdragon (υποθετικό μοντέλο) αν του τελειώνει η μπαταρία το μεσημέρι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 καλα σε ναυαρχιδα δεν παιζουν τετοιες περιπτωσεις εκτος βλαβης!Μονο το iphone τα φτυνει ευκολα ολα τ αλλα ακομα και βαρυα χρηση πρωι μεσημερι καταληγουν στο σπιτι με ενα 20% τουλαχιστον!Εκτος αν σκοτωνεις 8ωρα στο κινητο με βαριες εργασιες και δεδομενα! 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οποιος θελει αυτονομια μπαταριας αγοραζει συγκεκριμενα κινητα. Γιατι και για ναυαρχιδες να μιλαμε μονο το Mate 9 της huawei εχει σοβαρη μπαταρια για ναυαρχιδα. Για το S7 edge και παλι και να σου βγαλει την ημερα μετα θελει αναγκαστικα φορτιση οταν γυρισεις πισω. Και αυτο βεβαια σε βαθος χρονου εχει επιπτωσεις απο τις πολλες φορτισεις.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το 7plus πάντως έχει πολύ καλή μπαταρία Το 7 plus και γενικα τα plus iphone εχουν βασικα το καλυτερο standby στα smartphones που βοηθαει πολυ. Σαν συνεχης χρηση χανει απο αλλες ναυαρχιδες. 1
stsamp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 IPhone 7 plus μία ημέρα γεμάτη με πολλά τηλέφωνα λόγω δουλειάς, πολύ Wi-Fi, καθόλου παιχνίδια και μουσική
Panikas13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ποια πράγματα λες με το ονομα τους για να καταλαβω? εχεις το s8+ οπως το εχω εγω και το εχεις δουλεψει? σε πληροφορω πως εχω και το s8+ αλλα και το note 7 που παρεπιπτοντως το εχω απο το νοεμβριο και δουλευει αψογα χωρις το παραμικρο προβλημα. σε πεισμα της σαμυ που μου το ζητησε σχεδον εκβιαστικα να το δωσω πισω, πηρα το ρισκο και το κρατησα. εκανα και ενα ρουτ να μην παιρνει τις αναβαθμισεις και τους εγραψα κανονικα. θελω να σου πω επισης πως ειχα για καποιο διαστημα και τις ναυαρχιδες αλλων εταιρειων και εχω καταληξει πως απλα δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα σε samsung ναυαρχιδες και ολων των αλλων, ειτε λεγεται ομορφια ειτε design ειτε λειτουργικοτητα. Η μερα με την νυχτα. NOTE 7 και S8+ μακραν οτι καλυτερο εχω δει ποτε! οποτε ασε της μπουρδες για κανα παιδακι που δεν ξερει.! Παραπάνω λες πως σε άλλες συσκευες καταρρεουν ολα, να σου θυμίσω το φιασκο με το note 7 που έχεις κιόλας? 1
darktranquility Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας θα πάω τελικά σε iPhone 7 1
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας θα πάω τελικά σε iPhone 7 Να πω την αληθεια ψιλο πεφτω απο τα συννεφα με την επιλογη αυτη αλλα εσυ ξερεις(φανταζομαι θα τα ειδες απο κοντα ολα και θα σκεφτηκες και την λυση του power bank?). Το μονο θετικο ειναι οτι εχει πεσει αρκετα η τιμη του αρκετα. Αν οντως πας σε μικρο iphone 7 προσοχη μεγαλη στο jet black χρωμα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αν οντως πας σε μικρο iphone 7 προσοχη μεγαλη στο jet black χρωμα. Γιατι το λες αυτο?τι παιζει με το χρωμα αυτο?
vchristod84 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Γιατι το λες αυτο?τι παιζει με το χρωμα αυτο?Γρατζουνιεται και μόνο που το κοιτάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα