saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Οι ναυαρχίδες που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι Samsung Galaxy S8 , η το Galaxy S8+, Google Pixel XL, Xiaomi Mi Mix,Huawei P10 Plus,Xiaomi note 2.
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 και ποια η γνωμη σου φιλε ζιαβα? αν έχεις την δυνατότητά μην το σκέφτεσαι καν να πας σε S8 γιατί πολύ άπλα είναι ανώτερο σε όλα
darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Οι ναυαρχίδες που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι Samsung Galaxy S8 , η το Galaxy S8+, Google Pixel XL, Xiaomi Mi Mix,Huawei P10 Plus,Xiaomi note 2.Saruman εσύ μεταξύ σ8 και p10 plus?
stsamp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αύριο περιμένω το HTC u11,θεωρώ καλύτερο από τα προηγούμενα 1
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Saruman εσύ μεταξύ σ8 και p10 plus?Είναι καινούρια ακόμα και δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη.Πάντως μέχρι στιγμής η ζυγαριά γέρνει στο S8 αν και μικρή μπαταρία(3000mAh)δεν ξέρουμε πόσο κρατάει με όλα αυτά που έχει πάνω με σχέση του P10 plus (3750mAh). 1
petroudis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αύριο περιμένω το HTC u11,θεωρώ καλύτερο από τα προηγούμενα Καλορίζικο! αν και ξεχάσαν να σου βάλουν 3.5 jack
darktranquility Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αύριο περιμένω το HTC u11,θεωρώ καλύτερο από τα προηγούμενα ναι πρεπει να ειναι πολυ δυνατο φιλε μου και ευχομαι να το χαρεις αλλα ειμαι μεταξυ αυτων αυστηρα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 το One plus που θα βγει δεν το σκεφτεσαι?ΙΣως αξιζει την αναμονη!
ziaba Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Είναι καινούρια ακόμα και δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Πάντως μέχρι στιγμής η ζυγαριά γέρνει στο S8 αν και μικρή μπαταρία(3000mAh)δεν ξέρουμε πόσο κρατάει με όλα αυτά που έχει πάνω με σχέση του P10 plus (3750mAh). το s8 φοράει πιο εξελιγμένο και οικονομικό soc μαζί με την άμολεντ οθόνη η μπαταρία του είναι μια χαρά ... πάντως καλύτερή από αυτή του χούαβει το One plus που θα βγει δεν το σκεφτεσαι?ΙΣως αξιζει την αναμονη! μέχρι να πάρει στα χέρια του το oneplus 5 η τιμή του s8 (450-500€) θα πέσει στα ίδια επίπεδά 1
angelosxatz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Γεια σας παιδια τις επομενες μερες θα κανω αγορα νεου τηλεφωνου και δεν μπορω να αποφασισω:Ειμαι μεταξυ Galaxy S8, Huwaei p10 plus θα εβαζα στο παιχνιδι και το iphone 7 αλλα φοβαμαι λιγο την μπαταρια.Ειμαι μεταξυ αυτων και μονο για συγκεκριμενους λογους . Για p10 plus διαβαζω τα καλυτερα για αποδοση καμερα μπαταρια,ενω για s8 εχω δει διαφορα θεματα μπαταριας και θερμοκρασιας(δεν ξερω ακριβως τι παιζει) Τι θα προτεινατε? Και γω στην ιδια φαση ειμαι,αλλα μετα απο πολλη σκεψη μαλλον θα καταληξω σε s8!δεν χορταινεις να το κρατας αυτο το κιν!οσο και αν ειμαι fan εδω πρεπει να ομολογησω οτι η samsung εχει κανει εξαιρετικη δουλεια!
darktranquility Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και γω στην ιδια φαση ειμαι,αλλα μετα απο πολλη σκεψη μαλλον θα καταληξω σε s8!δεν χορταινεις να το κρατας αυτο το κιν!οσο και αν ειμαι fan εδω πρεπει να ομολογησω οτι η samsung εχει κανει εξαιρετικη δουλεια! Το λες από άποψη οθόνης και ομορφιά σωστά?θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ όμορφο αλλά και το Huawei μαρεσει πάρα πολύ!δυσκολεύομαι να αποφασίσω και βάζω και στο παιχνίδι το εξαιρετικό iPhone 7
angelosxatz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης angelosxatz είπε: Και γω στην ιδια φαση ειμαι,αλλα μετα απο πολλη σκεψη μαλλον θα καταληξω σε s8!δεν χορταινεις να το κρατας αυτο το κιν!οσο και αν ειμαι fan εδω πρεπει να ομολογησω οτι η samsung εχει κανει εξαιρετικη δουλεια! Το λες από άποψη οθόνης και ομορφιά σωστά?θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ όμορφο αλλά και το Huawei μαρεσει πάρα πολύ!δυσκολεύομαι να αποφασίσω και βάζω και στο παιχνίδι το εξαιρετικό iPhone 7 Αποψη μου φιλε οτι σε θεμα σχεδιασμου το s8 δεν συγκρινεται με κανενα!και γω σε iphone 6 ειμαι τωρα και δυσκολευομαι παρα πολυ να αποχωριστω το ios..ειμαι αναμεσα σε iphone 7 plus και σε s8..οσες φορες ομως εχω παει σε καταστηματα για συγκριση οταν πιανεις το s8 στα χερια σου λες ποσο πισω εχει μεινει η τουλαχιστον στο θεμα σχεδιασμου..οι αποδοσεις ειναι αλλο θεμα βεβαια..και το p8 δυνατο κινητο ειδικα σε καμερα!σιγουρα ειναι δυσκολη αποφαση!
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν θες να πας σε Iphone τοτε μονο στο 7 plus κοιτας. Στα υπολοιπα 2 κινητα,δηλαδη s8 και p10 plus,η ζυγαρια στο συνολο γερνει προς huawei μερια οχι μονο λογω των specs(6gb ram s8 μονο στο εξωτερικο,αντε γεια samsung )αλλα και της καλης μπαταριας. Αν μιλαγαμε για S8+ τουλαχιστον στο τελευταιο θα λεγαμε για ανωτεροτητα του S8+. Τελος αγαπητε δεν προκειται να ακουσεις γνωμη/αποψη 1 ατομου που να τα εχει αλλαξει ολα τα κινητα σε τοσο συντομο διαστημα κυκλοφοριας τους και γω σε iphone 6 ειμαι τωρα Συσκευη του 2014 εχεις η οποια φυσικα υστερει σε πολλα πραγματα περαν του design. Οσο για την οθονη του S8 ειναι οντως παρα μα παρα πολυ ωραια(ο απο πισω σχεδιασμος ειναι ο ιδιος και ειναι και αδιαφορος πλεον),αλλα το θεμα ειναι οτι οταν γινει η αγορα και σου φυγει η αρχικη καψα της νεας αγορας,μετα σε ενδιαφερει η συμπεριφορα σε βαθος χρονου. 1
enigma84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αποψη μου φιλε οτι σε θεμα σχεδιασμου το s8 δεν συγκρινεται με κανενα!και γω σε iphone 6 ειμαι τωρα και δυσκολευομαι παρα πολυ να αποχωριστω το ios..ειμαι αναμεσα σε iphone 7 plus και σε s8..οσες φορες ομως εχω παει σε καταστηματα για συγκριση οταν πιανεις το s8 στα χερια σου λες ποσο πισω εχει μεινει η τουλαχιστον στο θεμα σχεδιασμου..οι αποδοσεις ειναι αλλο θεμα βεβαια..και το p8 δυνατο κινητο ειδικα σε καμερα!σιγουρα ειναι δυσκολη αποφαση! Θεωρώ το p10 πανέμορφη συσκευή.Για το s8 έλεγα ok ωραία συσκευή λόγω της οθόνης. Ανάμεσα στα δύο μέχρι να πάω να τα δω από κοντά ήμουν υπέρ του p10, μέχρι που τα είδα από κοντά και απλά με κέρδισε το s8 τόσο που άρχισα να σκέφτομαι το να μπω στην διαδικασία να το χτυπήσω... Τωρα το να λέμε ότι το s8 έχει μόνο 4gb ram στην χώρα μας όταν κανένας από τον ανταγωνισμό ακόμα δεν έχει πάει στα 6 (εξαιρώντας κάποιες ελαχιστες περιπτώσεις) είναι άστοχο για μένα. Τα οποία lag μπορεί να εμφανίζει σύμφωνα με κάποιους χρήστες δεν είναι λόγω ram αλλά λόγω sw που θέλει βελτίωση. Βελτίωση που ίσως ο απλός χρήστης να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται καν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα