darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Γεια σας παιδια τις επομενες μερες θα κανω αγορα νεου τηλεφωνου και δεν μπορω να αποφασισω: Ειμαι μεταξυ Galaxy S8, Huwaei p10 plus θα εβαζα στο παιχνιδι και το iphone 7 αλλα φοβαμαι λιγο την μπαταρια. Ειμαι μεταξυ αυτων και μονο για συγκεκριμενους λογους . Για p10 plus διαβαζω τα καλυτερα για αποδοση καμερα μπαταρια,ενω για s8 εχω δει διαφορα θεματα μπαταριας και θερμοκρασιας(δεν ξερω ακριβως τι παιζει) Τι θα προτεινατε?
darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 το εχεις το τηλεφωνο?θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο χρηστες
gusdevelopers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 το εχεις το τηλεφωνο?θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο χρηστες όχι λέω την άποψη εγώ οκ καλή συνέχεια
darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 οκ σε ευχαριστω φιλε η αληθεια ειναι ειμαι προς το huawei καθως μαρεσει πολυ σαν συσκευη
kalogero Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αν θες σε android ..ο κολλητός μου ( που έχει αρκετή εμπειρία ) .. έχει το p10 plus και μόνο καλά λόγια έχει να πει ..μπαταρία - κάμερα - χρήση κλπ όλα καλά ... Για το S 8 δεν έχω γνώμη ... Για 7plus που έχω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος - μπαταρία πολύ καλή και όλα τα καλά που έχει το IOS ... Εξαρτάται ποια πλατφόρμα θες .. 1
gusdevelopers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Και εγώ αυτο λέω εμένα στο s8 με χάλασε η τεράστια οθόνη και τα Apple γενικά δεν τα προτείνω επίσης κοίτα και ένα συγκριτικό ταχύτητας s8 vs P10 https://youtu.be/HUMqbYE3nZw Και αυτό για κάμερα https://youtu.be/1jX9DTxBGiU 1
newsformobiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Γιατί όχι Mi6 ή έστω Mi Note 2 από Ελλάδα, εάν θέλεις από εδώ!? 1
gusdevelopers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα είναι κλέφτες σε xiomi φάση εγώ θα σου πρότεινα το minote 2 τώρα που το σκέφτομαι 1
darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αν θες σε android ..ο κολλητός μου ( που έχει αρκετή εμπειρία ) .. έχει το p10 plus και μόνο καλά λόγια έχει να πει ..μπαταρία - κάμερα - χρήση κλπ όλα καλά ... Για το S 8 δεν έχω γνώμη ... Για 7plus που έχω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος - μπαταρία πολύ καλή και όλα τα καλά που έχει το IOS ... Εξαρτάται ποια πλατφόρμα θες .. ξερω οτι σε iphone δεν θα συναντησω προβληματα απλα σκεφτομαι μπαταρια και αποθηκευτικο χωρο(που ανεβαινει η τιμη αρκετα) με βλεπω για hundai Γιατί όχι Mi6 ή έστω Mi Note 2 από Ελλάδα, εάν θέλεις από εδώ!? mi note 2 ωραια δεν λεω αλλα μεγαλωνει αρκετα 5,7 ιντσες και θελω να παω σε xiaomi σε τετοια χρηματα (κυριως λογο καμερας)
gusdevelopers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Review για xiomi mi6 https://youtu.be/tSK5_3jwJFM τα συμπεράσματα δικά σου καλή συνέχεια εγώ θα σου πρότεινα xiomi mi note 2 <https://youtu.be/X1xD3EIYrMI Α ξέχασα το κακό με το xiomi6 είναι ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης και για κάμερα τα xiomi δεν σου τα προτείνω 1
darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 το ξερω οτι για καμερα δεν κοιταω xiaomi σε τετοια χρηματα
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Γεια σας παιδια τις επομενες μερες θα κανω αγορα νεου τηλεφωνου και δεν μπορω να αποφασισω: Ειμαι μεταξυ Galaxy S8, Huwaei p10 plus θα εβαζα στο παιχνιδι και το iphone 7 αλλα φοβαμαι λιγο την μπαταρια. Ειμαι μεταξυ αυτων και μονο για συγκεκριμενους λογους . Για p10 plus διαβαζω τα καλυτερα για αποδοση καμερα μπαταρια,ενω για s8 εχω δει διαφορα θεματα μπαταριας και θερμοκρασιας(δεν ξερω ακριβως τι παιζει) Τι θα προτεινατε? μην νομίζεις ότι οι άλλες συσκευές που κοιτάς έχουν πολύ καλύτερή μπαταρία 1
darktranquility Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 μην νομίζεις ότι οι άλλες συσκευές που κοιτάς έχουν πολύ καλύτερή μπαταρία προφανως δεν περιμενω θαυματα εχεις δουλεψει με σ8 ή π10?
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 προφανως δεν περιμενω θαυματα εχεις δουλεψει με σ8 ή π10? όχι δεν είχα κανένα απ τα 2 στην κατοχή μου άλλα πέρασαν απ τα χέρια μου το p9 και s7 edge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα