Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχει κανεις την συγκεκριμενη μητρικη να μ πει εντυπώσεις και αν τα παει καλα σε θεμα overclocking 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο τίτλος δεν αναφέρει την μάρκα όμως ρε συ life.

Να το μαντέψουμε,ενω βγάζουν και οι άλλοι Ζ97 P?

πάντως μια χαρά μητρική ειναι.

Δημοσ.

ο τίτλος δεν αναφέρει την μάρκα όμως ρε συ life.

Να το μαντέψουμε,ενω βγάζουν και οι άλλοι Ζ97 P?

πάντως μια χαρά μητρική ειναι.

ωραια θελω να σ κανω μια ερωτηση με αυτην την μητρικη και εναν g3258 θα μπορεσω μαζι και 8gb ram να τρεξω προγραμματα αυτοματισμου ?

Δημοσ.

τι ειναι το 2τ ?

2 threads εννοεί, για τον G3258. Και νομίζω λέει "threads" και όχι "cores" γιατί περιμένει στην γωνία ο G4560 που είναι 2 cores/4 threads!

Δημοσ.

2 threads εννοεί, για τον G3258. Και νομίζω λέει "threads" και όχι "cores" γιατί περιμένει στην γωνία ο G4560 που είναι 2 cores/4 threads!

Του τον έχω προτείνει 5-6 φορές αλλά δεν του αρέσει.

Δημοσ.

-λογικά αν κάνεις την Asus Z97-P ένα Bios Update και την φέρεις στην έκδοση 2907 (25/3/2016) δεν θα έχεις κανένα θέμα με τον
Intel Pentium G3258 που θέλει έκδοση Bios 0310 (30/5/2014) μια χαρά θα είσαι και με τις μνήμες.  :-)

Δημοσ.

-λογικά αν κάνεις την Asus Z97-P ένα Bios Update και την φέρεις στην έκδοση 2907 (25/3/2016) δεν θα έχεις κανένα θέμα με τον

Intel Pentium G3258 που θέλει έκδοση Bios 0310 (30/5/2014) μια χαρά θα είσαι και με τις μνήμες.  :-)

o υπολογιστης δεν προοηριζεται γ παιχνιδια αλλα γ προγραμματα αυτοματισμου  που ειναι η δουλεια του αδερφου μου αν και θα μπει και καρτα γραφικων μια 1050ti h rx460. Το θεμα μ ειναι αυτος ο επεξεργαστης μπορει να σηκώσει ραμ και πανω απο τα 1600?

Δημοσ.

o υπολογιστης δεν προοηριζεται γ παιχνιδια αλλα γ προγραμματα αυτοματισμου  που ειναι η δουλεια του αδερφου μου αν και θα μπει και καρτα γραφικων μια 1050ti h rx460. Το θεμα μ ειναι αυτος ο επεξεργαστης μπορει να σηκώσει ραμ και πανω απο τα 1600?

-το Bios Update δεν έχει σχέση με παιχνίδια :)

-η μητρική αυτή με το XMP σηκώνει μέχρι και 3200 MHz's :)

(Αρκεί να έχεις και το ανάλογο k-series cpu και μνήμες)

-ο Intel Pentium G3258 με βάση την ίδια την Ιντελ σηκώνει επίσημα (JEDEC) μέχρι και DDR3-1333, DDR3L-1333 @ 1.5V

-Οπότε αν βάλεις 1600 MHz's λογικά πάντα θα στα ρίξει στα 1333 που μπορεί να διαβάσει τους χρονισμούς αυτούς.

-Τώρα ποτέ δεν ξέρεις ίσως να μπορέσεις να τις βάλεις να παίξουν και στα 1600 MHz's αλλά εξαρτάται και απο τις μνήμες τις ίδιες... :) :)

Δημοσ.

-το Bios Update δεν έχει σχέση με παιχνίδια :)

-η μητρική αυτή με το XMP σηκώνει μέχρι και 3200 MHz's :) (Αρκεί να έχεις και το ανάλογο k-series cpu)

-ο Intel Pentium G3258 με βάση την ίδια την Ιντελ σηκώνει επίσημα μέχρι και DDR3-1333, DDR3L-1333 @ 1.5V

Οπότε αν βάλεις 1600 MHz's λογικά πάντα θα στα ρίξει στα 1333 που μπορεί να διαβάσει τους χρονισμούς αυτούς.

Τώρα ποτέ δεν ξέρεις ίσως να μπορέσεις να τις βάλεις να παίξουν και στα 1600 MHz's αλλά εξαρτάται και απο τις μνήμες τις ίδιες... :) :)

μαλιστα  ηθελα να τον κανω oc και να βαλω μια 8αρα στα 1866

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...