Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

Πήγα κλασικά τις προάλλες να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα και συγκεκριμένα το Coreldraw, και από τότε (ποτέ δεν μου δούλεψε το πρόγραμμα βέβαια) άρχισε τα περίεργα το PC. Απεγκατέστησα ό,τι είχα βάλει αλλά εξακολουθεί στους browsers σε άκυρες στιγμές να μου πετάει διαφημίσεις, να μου κλείνει παράθυρα κλπ. Ας πούμε ενώ κάνω click στο forum του insomnia μου φορτώνει μια άκυρη σελίδα.

Έχω κάνει scan με το avast που έχω, βρήκε 2-3 πραγματάκια αλλά δεν διώρθωσε κάτι. Τι περισσότερο μπορώ να κάνω;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δοκίμασε να κατεβάσεις το MBAM (Malware Anti-Malware Bytes) και κάποιο antispyware, και σκάναρε τον υπολογιστή.

Δημοσ.

το κανει σε ολους τους μπραουσερς??

Τρεξε το σκαν με malwarebytes  σε  safe mode. Δες για κανα περιεργο εχτενσιον στους μπροουσερς 

Δοκιμασε επισης να κανεις ρεσετ στους μπραουσερς

Ααααα  και αλλαξε αντιβιρους... :P  :-D

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα και τα δυο προγράμματα που μου αναφέρατε. Και στα δυο βρήκε καμιά 20αρια απειλές, τις οποίες και διέγραψα. Φαίνεται να δουλεύει καλά τώρα αλλά το Malware Anti-Malware Bytes όταν είμαι στον Chrome μου πετάει μήνυμα ότι απέκλεισε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

το κανει σε ολους τους μπραουσερς??

Τρεξε το σκαν με malwarebytes  σε  safe mode. Δες για κανα περιεργο εχτενσιον στους μπροουσερς 

Δοκιμασε επισης να κανεις ρεσετ στους μπραουσερς

Ααααα  και αλλαξε αντιβιρους... :P  :-D

Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως τον mozilla. Μετά τα scan που έκανα, ο mozilla φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Όταν ανοίγω τον chrome μου πετάει το Malware Anti-Malware Bytes μήνυμα ότι μου απέκλεισε κάποια σελίδα.

Reset έκανα και στους 2 browsers.

post-161517-0-94983100-1496668103_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε αυτες τις περιπτωσεις συνισταται και το System Restore που επαναφερει το pc οπως ηταν πριν την εγκατασταση καποιων προγραμματων. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή ο mozilla δούλευε κανονικά ενώ μόνο ο chrome είχε πρόβλημα, απεγκατέστησα το chrome, έκανα ξανά scan με τα παρανάνω προγράμματα και μου βρήκαν κανά δυο απειλές ακόμα. Τις διέγραψα και αυτές και έκανα πάλι install τον chrome. Απ' ότι φαίνεται, δουλεύουν όλα καλά, χωρίς να μου πετάει τίποτα περίεργο.

Θα το δουλέψω μερικές μέρες ακόμα με το Malware Anti-Malware Bytes να δω αν μου ξαναπετάξει κάτι. Ελπίζω και εύχομαι να έφτιαξε...

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τη βοήθεια παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...