lolz03 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σας! Ελπίζω να δημιούργησα το θέμα στην σωστή ενότητα του forum! Έχω κάποιες ερωτήσεις! Προσωρινά χρησιμοποιώ i74820+Strix 980 σε 22 οθόνη! Θέλω να αγοράσω αυτήν την οθόνη και να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών(θα δώσω την 980 σε έναν ξάδερφό μου). Όπως γράφω και στον τίτλο χρησιμοποιώ τον i74820k και θέλω να πάρω την Αsus Rog Strix 1080 TI OC..Θα υπάρξει θέμα bottleneck? Δεν υπάρχει oc στον επεξεργάστη(δεν είμαι γνώστης) και δεν νομίζω να γίνει μελλοντικά..Εκτός αν το πάω εξώ σε κάποιο μαγαζί.. Rampage IV Extreme Ram:32GB Τροφοδοτικό. H100i στον επεξεργαστή! Ερμ χρειάζεσται κάποια άλλη πληροφορία? . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
Apocalyptica Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Οχι δεν θα εχεις bottleneck, εχεις δυνατο cpu
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Θέλω να αγοράσω αυτήν την οθόνη Αν την αγορασεις απο το eshop πες στους καραγκιοζακους εκει να φτιαξουν επιτελους τις εγγυησεις τους στο site τους,γιατι φτανει πια με την παραπληροφοριση τους. 3 χρονια εγγυηση εχει η εν λογω οθονη.. Στα περι bottle neck προφανως και δεν θα εχεις. 3
lolz03 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ και για τις δύο απαντήσεις! Απλά θέλω να είμαι 1000% σίγουρος πριν αγοράσω κάτι σε αυτήν την τιμή.. Το e-shop το έβαλα ως παράδειγμα..Ευχαριστώ όμως για την πληροφορία.. Σκεφτόμουν να την παραγγείλω απο έξω αλλά διαβάζω ότι σχεδόν μια στις δυο έχει κάποιο θέμα..Έτυχε και σε ένα φιλαράκι μου..Δυο φορες την άλλαξε..
birel-motosport Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μην πάρεις αυτή την οθόνη ......ειναι παρα πολλά τα προβλήματα που αναφέρονται
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Σκεφτόμουν να την παραγγείλω απο έξω αλλά διαβάζω ότι σχεδόν μια στις δυο έχει κάποιο θέμα..Έτυχε και σε ένα φιλαράκι μου..Δυο φορες την άλλαξε.. Αν έχεις οθόνη τώρα θα σου πρότεινα να περιμένεις, σε λίγους μήνες θα βγει η νέα σειρά Gsync της Nvidia και φαντάζομαι στα ίδια λεφτά θα παίρνεις μια αρκετά καλύτερη οθόνη. Όσο για GPU τσέκαρε από Mindfactory, εγώ από αυτό το μαγαζί πήρα την MSI 1080 Τι Gaming X: https://www.mindfactory.de/search_result.php?select_search=0&search_query=1080+ti Τα στέλνουν σε 5-8 εργάσιμες με UPS και είναι πολύ σωστοί σε αντικατάσταση και εύκολη συνεννόηση στα Αγγλικά. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι και εγω γενικα εχω διαβασει τα χειροτερα για ολες αυτες τις οθονες με τα specs της γνωστης Asus rog swift 27αρας και πολυ φοβαμαι οτι και οι καινουργιες που αναφερθηκαν παραπανω τον πρωτο καιρο θα ειναι σε αντιστοιχη μοιρα. Οι αλλες παρομοιες προτασεις ειναι οι Acer XB271HU AOC AG271QG Viewsonic XG2703-GS 2
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τα καινούργια panel της Samsung που θα είναι VA δεν θα έχουν τέτοιο θέμα με blb/ips glow. Και gsync, και HDR και 144hz και Gsync, είναι να βγούν μέσα στους επόμενους 2 μήνες.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τα καινούργια panel της Samsung που θα είναι VA δεν θα έχουν τέτοιο θέμα με blb/ips glow. Και gsync, και HDR και 144hz και Gsync, είναι να βγούν μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Έχεις πληροφορίες ότι δεν θα έχουν πρόβλημα?
birel-motosport Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Παιδιά σε λίγες μέρες θα εχω την acer xd271hu ο πατέρας μου ειναι Γερμανία και ευτυχώς τα πάει καλά με την τεχνολογία και μπήκε σε ενα μαγαζί και είχε καλή τιμή και την αγόρασε οποτε σε λίγες μέρες θα εχω προσωπική άποψη απο αυτό το μοντέλο
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Έχεις πληροφορίες ότι δεν θα έχουν πρόβλημα? Τελευταίο VA gsync panel: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_agon_ag352ucg.htm Το PG279Q IPS: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/asus_rog_swift_pg279q.htm Και αυτό είναι καλο IPS κομμάτι.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Άσε το τι βλέπεις σε σαιτ. Στην πράξη θα δούμε και αν τα κομμάτια που έρχονται σε αυτήν την έρμη την τρικοσμική χώρα είναι της προκοπής. Παιδιά σε λίγες μέρες θα εχω την acer xd271hu ο πατέρας μου ειναι Γερμανία και ευτυχώς τα πάει καλά με την τεχνολογία και μπήκε σε ενα μαγαζί και είχε καλή τιμή και την αγόρασε οποτε σε λίγες μέρες θα εχω προσωπική άποψη απο αυτό το μοντέλο Δουλεύει εκεί ο πατέρας σου? Είμαστε και εμείς εδώ ε? Πες ότι είμαι αδερφός σου 1
lolz03 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα περιμένω για οθόνη και θα πάρω την κάρτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα