karn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Kαλησπερα παιδια. Εχω συνδεση vdsl 50 στην cosmote και το router της παρακατω φωτογραφιας (speedport w274 νομιζω λεγεται αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οποτε βαζω τη photo): http://www.bug.hr/_cache/eb33d8dbb38d8f723c7bffd9cc94d02c.bad2ec9e2aec56ac6c8630f9b3db0259.jpg Στη 1 ιουνιου παρατηρησα οταν σηκωθηκα το πρωι οτι ολες οι συσκευες ηταν αποσυνδεμενες και δεν μπορουσαν να συνδεθουν αυτοματα οπως επρεπε. Εκανα λοιπον manually τη συνδεση και συνδεθηκαν ολες κανονικα. Το προβλημα απο τοτε το εχει το τηλεφωνο μου (galaxy s6) που χανει διαρκως τη συνδεση ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Πραγμα το οποιο εχει επιβαρυνει και την καταναλωση καθως σε αναμονη 6 ωρων με wifi μονο ανοιχτο και λειτουργια πτησης πηγε απο το 100% στο 92%! Ενω ουδεποτε ειχε τετοιο θεμα. Επισης εχει καινουργια μπαταρια. Τι ακριβως πιστευετε οτι εγινε? Υπαρχει περιπτωση να εκανε καποια αναβαθμιση ο οτε και να προεκυψε αυτο το προβλημα? Στη samsung που ρωτησα στο service μου ειπαν να δω αν μου κανει τα ιδια και σε αλλο wifi αλλα δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να το κανω για μεγαλο χρονικο διαστημα για να ειμαι βεβαιος. Σε wifi ενος καταστηματος παντως κρατουσε το σημα κανονικα. Να παρω τηλεφωνο τον οτε? Θα βγει τιποτα? Σας ευχαριστω.
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το πρόβλημα είναι στο wifi δηλαδή; Δεν ξέρω το interface αυτου του ρουτερ για να σου δώσω ακριβώς τα βήματα, αλλά θα μπορούσες να δοκιμάσεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ στο wifi να βάλεις κάποιο channel σταθερό και όχι αυτόματο που ίσως έχει επιλεγμένο από μόνο του. Και νομίζω πως είναι και dualband ίσως να δοκιμάσεις να το κάνεις μόνο στα 2,4GHz αν δεν χρησιμοποιείς τα 5GHz εφόσον είναι ανοιχτό στο ρούτερ. Ή αν είναι ανοιχτό δες μήπως έχει το ίδιο SSID και στα 2,4 και στα 5GHz μπας και μπερδεύει τις συσκευές. (δεν είμαι σίγουρος κατα ποσο ειναι πιθανο αυτο, αλλά είναι μια ιδέα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα