Jimakos_sp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω στο PC μου την Sapphire AMD Radeon HD 6950 1GB στην οποία έχω πάνω 3 οθόνες. 1. AOC 27" με dispayport στην οποία έχω και ήχο. (Κύρια οθόνη) 2. SAMSUNG 19" με dvi το vga (Δέυτερη-δεν μας απασχολεί) 3. SAMSUNG 40" με HDMI (τηλεόραση-Χρήση για ταινίες) Η ερώτηση - απορία μου είναι: Γίνετε να μου εμφανίσει (κάτω δεξιά στο ρολόι -παραθέτω και φωτογραφία) και της 2 επιλογές δλδ AMD DP OUTPUT και AMD HDMI OUΤPUT και να διαλέγω εγώ απο που να λαμβάνω τον ήχο? Δεν θέλω να λαμβάνω ταυτόχρονα ήχο απο 2 πηγές (τύπου ΜΙΧ). Η κάθε συσκευή μεμονωμένα λειτουργεί κανονικά απλά πρέπει να συνδέω την τηλεόραση και να κάνω restart το PC για να αναγνωρίσει το AMD HDMI OUTPUT και να πάρω ήχο εκεί και άντε πάλι το ίδιο για να ξαναπάει πίσω στην κύρια. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Από τον πίνακα ελέγχου δεν μπορείς on the fly να αλλάξεις τις εξόδους. Διαχείρηση ήχου ή κάτι τέτοιο.
Jimakos_sp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δυστηχώς όχι. Από όσο ξέρω βέβαια δεν λειτούργησε τίποτα.
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με ένα 3.5mm jack να δώσεις ήχο στην οθόνη και το HDMI στην τηλεόραση όπως είναι. Διαφορετικά δεν γίνεται.
panoskatos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ο τίτλος που εχεις βάλει μήπως είναι λάθος ? Μπορείς να πάρεις ηχο απο την κάρτα γραφικών μέσο HDMI στην τηλεόραση σου. Και απ οτι καταλαβαίνω το κάνεις . Δεν εχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημά σου !
manpower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Σε windows 7 με μια 5850 που ειχα αρκουσε να κανω disable τη main εξοδο για να παει στην hdmi. Δηλαδη καπου απο playback audio devices δεξι κλικ disable. Δεν ειναι ακριβως ιδια περίπτωση αλλα αξιζει για δοκιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα